Saknar mkt mkt.

Sitter här igen, och väntar på att Älsklingen ska sluta jobbet, (det är ett par timmar kvar) saknar honom jättemycket ju.
Det var en riktigt dryg dag på skolan idag, men så är det ju jämt med måndagar.

Nej, orkar inte med bloggen nu, finns en dag imorgon också.

Hejda!

Kul helg.

Helgen har varit jätterolig! Som ni vet var vi ju på partyt i forshaga i fredags! Och igår blev det först I2-marten med Helena och Adde, hade jättekul, åkte virvelvinden och skrek såå högt, men det är ju såå kul! Senare på kvällen bar det av till Dessie och Fredrik, blev lite vin och skratt! Hade det trevligt, ylade lite singstar, dansade, och bröt benen i twister (igen) Haha. Synd att Älsklingen jobbade bara. Men det kommer fler gånger.

Blir tv:n nu.

Hejda!

Forshaga och illaluktande lukter!

För det första så måste jag påpeka att Forshaga och illaluktande lukter inte hör ihop.. Förklaring följer i inlägget. Haha.

Jo men visst, ser ni. Dagen började med skola och prov (som antagligen gick käpprätt åt h-vete), sedan bar det av från skolan in till staden, blev hämtade av Älsklingen (som btw jobbar skit-tider den här helgen), vi åt lite mat, och sedan fick jag lov att åka mot Grums med bussen, ville ju att älsklingen skulle med och mysa, men det skulle blivit så krångligt. Väl i Grums, blev det till att göra sig iordning för att åka till Sofie i Forshaga på sminkparty, med Dessie, Emmelie, Emma och Jeanette, det var riktigt lyckat, blev lite sugen på att köpa en massa, men det var lite dyrt. Sånt där Mary Kay, ni vet.
Vi var väl där ett par timmar, satt och pratade om lite allt möjligt faktiskt, en massa sex-prat bland annat, blev det iaf! Haha. Härliga tjejor ni! Sen bar det av hemåt, (btw så körde Emmelie både dit och hem, duktig hon är, hihi) skulle egentligen druckit lite vin idag, men blev så sent så det tar vi imorgon istället.

Åkte iallafall och bytte bil i Portila innan vi åkte mot Grums helt och hållet. När vi satte oss i bilen upptäckte vi en skum, nästan lite kväljande lukt, men det verkade inte komma innifrån bilen, så vi åkte. Väl när vi skulle släppa av Emma hemma hos sig, så började lukten komma tillbaka, och det visade sig att vi hade fått in hundbajs i bilen. Som tur var fanns det rengörings-servetter så det blev borta ganska fort. Och en ny wonderbaum blev det också. Usch vad det är äckligt med bajs. Haha. Kväljning värre.

Och nu sitter jag här mitt i natten. Ensam, kärlekskrank, trött, glad, kär, och saknar älsklingen, men funderar på att sova! 
Hur har eran dag sett ut? Sov gott folket!

Hejda!

Sliten.

Skola idag igen. Var helt okej, men jag fick inte vara med på fotbollen på gympan. Hade ju glömt kläder. Ojdå! *ler*

Resten av dagen var ganska lugn, faktiskt. Hämtade ut mina kläder från H&M. Och kläderna till mor och bror. Dom blev jätteglada! Och det var rätt storlek! Hihi.
Fick en liten överraskning av älsklingen idag också ;) För mig var det verkligen jättefint :D Ett grönt linne och ett par såna där fluffiga (gröna förstås) strumpor! Han är så underbar sötnosen! <3 Jag älskar verkligen GRÖNT!! 

Var hos Angelica och åt lite mat, (pizza - ovanligt?) pratade lite för att sen hem och prova kläderna :) Allt passade! Fast ena tröjan såg lite annorlunda ut än den gjorde när jag beställde den! Konstigt. Den var fin iallafall!

Nej nu blir det dricka upp teét och sen sova lite, ska ju till skolan imorgon igen, och titta på när resten av klassen redovisar tidningarna dom gjort, (som jag blev sparkad ifrån, don't ask!) Sen ska jag väl floppa på provet också, så jag får göra om det till veckan!

Hejda!

Pigg och alert.

Ja det är jag verkligen idag :) jämfört med igår :)
Var i skola idag, och sen hem och sen tillbaka till staden :) Hem igen, och sen ut och åkte en sväng, till Angelica en snabbis också :) Tänker på er!

Imorgon skola igen, gympa, fotboll och brännboll :P Blä, eller ja, fotbollen blir nog kul :)

Så jag kanske ska gå och drömma ett par timmar! ;)
Mysa lite med godingen också <3 Me like you <3


Hejda!

Är det så?

Bloggandet börjar kännas som om jag kommer att klara av att göra, fast ibland kanske det inte verkar vettigt för någon annan än mig själv. Men så blir det ibland!

Jag är ju lite som jag är, och det är konstigt att alla (nästan) klarar av att umgås med mig, och inte ber mig dra så långt jag bara kan! Även om jag beter mig som en patetisk liten människa ibland, så menar jag bara väl, men jag vet att jag också gör andra människor irriterade och sårar nog mer än jag gör nytta ibland!
Jag tror att jag har mycket kvar att ta igen. (ännu en mening som bara jag vet innebörden i).

Ska nog inte ens skriva blogg när huvudet är fullt av tankar, men jag vill ju inte heller lägga alla mina problem på någon annan. Så ont vill jag ingen. Men som vanligt så klarar jag av det mesta själv.

Nej nu ska jag nog lägga mig och drömma mig bort till mitt sagoland!

Hejda!

Sinnessjukt!

Katrin Schulman vill inte ha barn! So what? Alla vill inte det, så enkelt är det ju bara.
Tycker det är så himla typiskt pressen att skriva en artikel om att hon inte vill ha barn, men det är ju bara för att det är Katrin Schulman! Det finns ju ''normala'' svenskar som heller inte vill ha några barn, men det skrivs det inget om! Sen att hon tycker det inte är fantastiskt med barn är ju en annan sak! Alla kan ju inte tycka om barn, men jag finner det konstigt att hon absolut inte vill ha några egna! För att hon vill jobba, festa och träffa kompisar! För min del, så verkar det som om det är hennes livsdröm att festa och jobba! Vilket inte är klokt, för vem vill inte innerst inne ha egna barn? Det kanske bara är ett PR-trick för att vara med ytterligare en gång i tidningen?

Nej, lägger inte ner någon energi på att ens skriva något mer om detta!
Hoppas du kommer till insikt med ditt liv Katrin! Det finns så mycket mer än bara snor och skrik hos ett barn!

 

Hejda!

Känslan är underbar!

Hihi, ja nu sitter jag ju vid bloggen igen, helt otroligt.
Det börjar gå åt rätt håll med allt vad bloggande heter.

Vet ni en sak? Jag körde bil igår!! Haha.
Stackars Christian som ska försöka få mig att lära mig det här någon gång.
Det blir nog inte lätt. Stackars! Är så glad att det är vi, och att du står ut med mig Älskling!
Det som gick bäst igår, var nog min parkering. (till slut) Haha.
Men det går nog bättre bara jag kör lite till.

Hoppas på lite film och mys ikväll bara, orkar nog inte göra något mer än så tror jag. Haha.
Är så sliten, men jag har inte gjort något för att bli det. Konstigt.

Nej, nu blir det tv.

Hejda!

Tråkigt som själve f*n.

Nej så illa är det inte, men det är bra tråkigt att sitta och försöka fördriva tiden.
Älsklingen är iväg och grejar bilen han, får se när han kommer hem. Kanske kan lura ut honom så vi kan åka och köpa lite mat! Börjar bli lite hungrig jag!

Ojoj, vilken dag det har varit! Var riktigt kul att bara stå och titta på allt folk som vill pröva lyckan på IDOL audition som var idag! Tråkigt att varken Emmelie eller Jeanette gick vidare, men ni är ju Grums stjärnor! Alltid!!
Sällskapet på IDOL var, Dessie, Emmelie, Emma, Jeanette och Christer (de var där från 07.50 imorse dom) sen kom jag och Christian dit vid typ 10.30 eller något, helt klara var de med sjungandet och allt vid typ 16.oo (lite innan det) Jag och Christian fick lite underhållning medan vi stod utanför och väntade på de andra, en manskör vars körledare var med i körslagett, de fanns tydligen ute på Youtube också, Markören, får ni nog söka på då. (det var det de kallades) Haha.

Undrar vad det blir ikväll, jag är sugen på att börja köra jag, men vi får väl se sen när Christian kommer hem igen, vad vi ska hitta på. Lite trött är jag efter att ha varit i staden sen tidig morgon på en lördag! Men egentligen är det inte så synd om mig, de andra var ju där ännu tidigare dem!

Ska försöka få upp filmen på den där kören också, men inte just nu.

Hejda!

Sunshine.

Jo men visst, solen skiner! (hur länge?)
Det verkar riktigt varmt ute! Kanske ska gå ut en stund?

Studiedag idag! Skönt!
Jag har faktiskt varit i skolan varje dag den här veckan! Helt otroligt!
Det är inte likt mig!

Väntar på att AF ska ringa också, börjar bli lite otålig nu ju! 


Skriver mer sen, duschen kallar!

Hejda!

Någon vänlig själ?

Skulle verkligen behöva hjälp med min sida, vill att den ska vara fin, men fattar inte alls mycket av de där koderna.
Jag har gjort en gång i tiden, eller ja, jag försökte lära mig iallafall. *ler*
Är det någon som orkar? och har tid? Snälla säg till!

By the way, I'm a screw-up!  Don't ask why! Papprena kom idag, så nu blir det förhoppningsvis köra bil under helgen! Nedran kul, längtar!

 

Jag är så himlans trött så det är inte sant! Skulle kunna gå och lägg mig och sova tills imorgon eftermiddag eller ja, iallafall till typ 11-12 imorgon. Men det går ju inte, eller jo, det går väl, men jag skulle nog inte vara piggare än när jag gick och la mig. Så jag ska försöka vara vaken någon timme till, men sen stupar jag nog isäng.

Älsklingen sover redan han. Han ska ju upp mitt i natten för att jobba ju! Fy vad tråkigt, men då slutar han ju tidigt imorgon. Men det är så himlans tråkigt och ligga i sängen själv, inte mysigt alls ju!
Får mysa under helgen istället. *ler*

Undrar vad det blir under helgen?! Vad ska ni därute i Sverige hitta på?

Hejda!

Nu blir det farligt till helgen.

Haha, måste börja med att berätta: JAG HAR VÅRKÄNSLOR!!
Jag åt årets första glass förut, inte såndär glass som typ Big Pack, utan en riktigt glass!
Och nu kunde man ta av sig jackan utan att frysa ihjäl, och det var tillochmed varmt på bussen hem från staden idag! Jag blir så glad när jag vet att våren är påväg! (äntligen!)

Tillstånden för mamma och älsklingen kommer imorgon, så nu blir det att börja köra, (brum brum) usch vad jag längtar. Ska bli så skönt när det är klart!

Gjorde matteprovet idag, tror inte jag klarade det, skulle använda ekvationer och sånt, men jag räknade ut skiten på vissa frågor utan dem! Så det blir nog inget betyg på det provet! Oops. Haha.

Ringde Arbetsförmedlingen (igen) idag, och nu äntligen fick jag tag på honom, men han sa bara att: "Jag måste ringa ytterligare ett samtal, så återkommer jag till dig idag eller imorgon" , men det vet jag hur det blir, han ringer inte alls, eller kanske om en månad! Men har han inte ringt imorgon så får jag helt enkelt ringa honom!

Kanske ska försöka gå ut lite när det fina vädret äntligen är här?!

Har ni det varmt och soligt idag?

Hejda!

jag var ju iallafall där!

Ja, denna måndag började ju bra. Alarmet ringde, (2 ggr) , somnade om, Christian ringde, (somnade om) tvärvaknade och slängde på mig kläderna, hoppade på första bästa buss till staden, väl där hoppade jag på nästa buss ut till skolan, och Nathalie ringde, ''jag ska berätta en sak för dig, men det gör jag när du kommer till skolan'' , kommer dit lagomt till tolv, och en glad Nathalie klappar mig lite lätt på axeln och säger, ''Vi slutar efter klassrådet'' (det började vid 12.20 och slutade vid 12.45.. TROR NI JAG VAR LYCKLIG?! Nej inte ett dugg. Usch.

Tänkte att när jag ändå är här så kan jag sätta mig i bibblan ett tag och göra lite restmoment, så jag och Natha stannade kvar. Så vi tog med alla böckerna (och då menar jag ALLA) och sätter oss ner i bibblan, börjar rota i all skit, och så ringer brandlarmet?! Då är det någon skitunge som tycker att nu jävlar ska vi ha kul, så h*n trycker igång brandlarmet, vi trodde det var en övning (villket iofs var sant eftersom det inte brann, men vi var tvungna att gå ut iaf) så jag blev ju inge gladare av att det var en ***** som bara ville hitta på något kul! Fy skäms. 
Fick lite gjort iaf när vi väl fick komma in igen. Så jag och Natha åkte från skolan vid 15.45. Sen tog jag bussen till Wåxnäs och gick ut till Christians jobb, och det började ju såklart spöregna när jag klev av bussen och skulle gå en bit, så jag vart lite blöt!

Åkte hem och var hemma typ 15 minuter, sen åkte vi ner till Sara pch Maria en sväng, sen blev det mat efter det, och sen hem och kollade lite på Rattatouille, men det blev inte alls länge, Älsklingen var så trött så han gick och la sig tidigt, men det behövde han. Ska snart ta och krypa ner brevid honom. Och sova ltie jag med.

Men först ska jag skriva ett självportträtt som ska lämnas in imorgon. Recensionen är redan gjord, den var jag duktig och gjorde förut. Måste nog skriva lite om lördagen också först. *ler*

Vi åkte ju ner till Dessie och Fredrik, så det blev lite alkohol, och efter en liten stund ville vi ju hitta på något, så det blev lite twister, och det har man ju inte gjort på jättelänge, så man kände sig inte jättesmidig just då, efter det blev det lite Wii (eller om det var före twistern.) Det var ganska lika mellan killarna och tjejerna. Haha. Fredrik gick och la sig efter en stund han för han skulle ju upp och jobba igår. Men vi andra drack vidare och så kom vi på att singstar, det skulle vara kul, så vi ''sjöng'' en del och högt! Stackars Fredrik! Eller ja, han hade tydligen sovit även fast vi satt i vardagsrummet och gormade! Haha. Det var riktigt kul! Får göra om det någon gång. Verkligen!!

Nej nu ska jag nog ta och göra det där självportträttet, så jag får gå och lägga mig brevid Älsklingen!

Godnatt!

Humöret på topp!

Ja, jag var ju lite nera i torsdags när jag inte fick träffa älsklingen något, (3 månader ni vet) men det blev bra mycket bättre igår! Vi gick på restaurang och det var såå mysigt! Blev lite alkohol och guitar på kvällen, var verkligen kul!
Är så himla glad att det är vi, och hoppas det blir fler underbara månader med dig!

Ska försöka hinna med att träffa gummsan idag också, hoppas verkligen det blir så, saknar ju dig!

Nej det blir inte mycket mer bloggande nu, kanske senare!

*Tycker om mega-mycket*

Nedrans skola.

Det känns så värdelöst att jag ska till skolan imorgon, vill verkligen inte, vill ju hellre stanna kvar hos dig, bara mysa. Vill ju faktiskt det imorgon, eller ja, alla andra dagar också förstås! *ler* Men imorgon är det ju ändå 3 månader. Lite speciellt ju! Vi kan ju inte umgås förens fredag ju, efter att jag kommit från skolan. Men men, det är ju något att se fram emot iallafall, Gud vad jag saknar dig när du inte är med mig, Goding ;)

Idag har det varit en sån där nedrans ont dag, började ju med att jag försov mig imorse, så jag kom aldrig iväg till skolan. Jag som hade matteprov och det idag. Nedrans! Får göra det vid ett annat tillfälle istället då.

Ska försöka kolla lite på tv:n nu och sen sova. (Försöka sova iaf)

Saknar dig <3

Hejda!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0