Knasiga bloggar.

Suttit här nu en stund och kollat på lite olika bloggar. En del riktigt roliga, och en del lite mindre roliga. Nästan sjuka. Ja usch ja. Jag tänker inte ens länka till de sjuka bloggarna, de är inte värda det. Hehe.

Men en blogg som man kan få lite härliga skratt av är nog "Kom igen Gud'' .

Fanns nog någon mer, men kommer inte på vad adresserna var just nu.

Fantasin flödar dåligt, hej!

Filmkväll =)

Ännu en rolig kväll med Therese ikväll. Det blev Björn Gustavsson och ''Honey'' och massa prat. Skrattade väldigt mycket idag med. Men det är inte ovanligt när vi umgås. Haha. Imorgon kör vi Mia och Klara filmen. Ska bli riktigt skoj.

Du är en riktigt bra människa Therese, lätt att prata med och du förstår vad man menar, när man säger något. Du är en riktig vän. Hihi.

Nu kommer snart Älsklingen hem, och då blir han väl fast vid datorn antar jag. Ska nog äta en smörgås eller två tror jag. Är inte speciellt trött, med tanke på att jag klev upp vid 13.15 idag. Haha.

Nu har jag kollat på en massa klipp med Pablo Fransisco, han är värd en kik faktisk. Såå rolig! http://www.youtube.com vettja!

Fuck yaah!

Fler besökare än på blogg.se.

Sitter här och väntar på att filmen med Björn Gustavsson ska bli färdig.
Tack Älskling för att du hjälpte mig, du fick krångla lite men det gick ju.

Håller på att ta ner Mia och Klara filmen också, så våran kväll imorgon blir nog riktigt rolig. Eller vad tror du Therese?

Blev lite chockad över att på 5 dagar så har jag haft 49 unika besökare på denna bloggen, och på den förra bloggen jag hade tog det över en vecka innan jag kom upp i det. En positiv överraskning. Ändå är ju blogg.se en större blogg-sajt. Men denna var lite bättre då jag kunde överföra inlägg från den ännu äldre bloggen jag hade. Men folk är fortfarande lika dåliga på att kommentera. Okej, jag kanske inte skriver världsviktiga inlägg, men en kommentar som ett litet bevis på att Du läser den är inte mycket begärt. Men vill du fortsätta vara anonym, så visst, varsågod! Hihi.

Kom hem från Marita för typ en halvtimme sedan. Vi var där och fikade en sväng. Var rätt mycket skrattande idag. Har så kul ihop med Therese så det är inte sant. Man kan ju inte göra annat än att skratta. Men vi kan faktiskt vara allvarliga ibland med.

Nyår är fixat, blir karlstad med Therese. Ska bli kul att träffa lite nytt folk också. Kör på ett nyktert nyår tror jag. Blir antagligen träna dagen efter, och då är det inte så bra att vara ''bakfull''. Hehe.

Nu har jag lyckats nämna Therese 4 ggr i detta inlägg. Haha.
Får ge mig innan jag nämner henne fler ggr.
Inte för att det är dåligt, men någon kanske blir avundsjuk. Haha.

Hej på sig!

Söndag, och slut på veckan.

Den här veckan har gått fort, även fast det varit jul.
Men tiden går ju fort när man har roligt säger de ju.
Och det har man verkligen haft denna vecka. Haha.

Idag är det en sån där dag när man bara får och kan slappa, men jag ska nog försöka tvätta lite och få Christian att hjälpa mig att slänga skräp. Blir ju en del ganska fort när man inte läser reklamen som kommer. Ska bli skönt att få det kastat.

Nu ska jag start WoW en liten stund, det är ju så kul.

Hörs senare.

Sitter i Ransäter.

Ja inte ens när jag är hemma hos vänner kan jag slita mig från datorn. Helena och Adde är i Munkfors just nu, och Christian ligger och kollar på tv, så därför sitter jag och bloggar lite.

Igår var det skoj, är så skönt att träffa H och A igen, det var längesen. Men vi åker hem senare under dagen/kvällen. Får bli en längre visit nästa gång.
Satt till halv 3 inatt och skrattade en massa. Spelade lite kort och drack ett par cider. Är så mysigt här uppe på berget.

Men jag saknar sängen hemma. Fick lite ont i ryggen av att sova på en 90 cm madrass, bredvid ett element vid namn Christian. Men mysigt är det ju med närhet, så jag ska väl egentligen inte klaga.

Ska försöka ladda hem en film sen när vi kommer hem, se om vi kanske kan titta på film och bara mysa lite. Skulle inte vara fel inte. Men det märks, kanske fastnar vid datorn istället. Haha.
Skräll.

Nej nu blir det en cigg och invänta H och A.

Hej på sig.!

De kanske har tvättat vaniljsockret?

Blr så trött, jag hade skrivit jorden inlägg. Råkade väl klicka på en länk i spalten brevid, och POFF, borta. Usch vad trött jag blir. Glömde ju så klart att kopiera texten. Men here it goes again. Blir nog inte lika långt dock. Tur är väl kanske det. Så ni orkar läsa.

Julafton var en riktigt bra dag, klev upp vid 10-tiden efter att ha somnat vid 4-tiden. Det var lite jobbigt, men det gick, vi skulle ju till Skruvstad på julbord. Gud vad gott, jag åt så jag nästa kunde rulla hem till Grums. Massa skratt bjöd dagen på då vi var lite övertrötta, fuööa med mat, och ätit lite kakor och efterrätt på det. Haha.

Therese: Varför är vanlijsockret vitt när vaniljstängerna är bruna?

Jag: De kanske har tvättat det?

Smart Fröken C, smart!

Åkte hem, vid 5-tiden, kollade på en film, She's the man, den var otroligt rolig. Och vi var som sagt tröta, så vi skrattade friskt på kvällen också.
Bytte julklappar gjorde jag och Älskling, fick ett par jättemysiga fårskinns-tofflor och ett jättefint silver-halsband, av mig fick han 3:e delen i fantasy-serienn Eragorn, han skulle egentligen fått 2:an också, men det fanns ingen tid att åka till akademibokhandeln, med det hinner jag med, då han skulle läsa 1:an igen. Tack så otroligt mycket älskling för juklapparna<3

Igår var vi hem till mamma och åt lite julmat, var så mysigt, fick skrata lite där också, mest åt Christian och Gina (vovven), de var så söta. Hihi.
Tack mamma för en mysig kväll!

Åkte hem efter ett tag, kunde inte komma på något vi ville göra, så det blev lite mer dator. Christian skulle egentligen varit chaufför, men han tackade nej till det. Jag tror nog han kanske hade fått det roligare igår som chaufför. Men han var så mysig när han ville vara hemma med mig istället.
Älskling, jag är så himlans glad att det är vi! Älskar dig.

Idag blir det Ransäter och äntligen träffa gumms, saknar henne otroligt mycket. Och det blir allt för sällan vi ses. Men det kanske rent av bli bättre när jag fått körkortet nästa år. Hihi.
Så vi ska käka frukost(vad heter det vid 14.oo?), packa lite, och göra oss själva iordning, sen är vi nog på G här i eftermiddag. Ska bli så kul!

I only want to be with you!

överföring utan dess like.

Nu har jag suttit och fört över 112 inlägg, ett efter ett, till denna blogg, från en av de gamla. Är faktiskt inte så mycket kvar nu. Hoppas jag.

Men nu orkar inte jag mer ikväll, så jag får flytta resten under helgen eller till veckan. Ska försöka göra en liten update om julafton här också. Men inte ikväll. Nu blir det en smörgås och sen antagligen sova.

Så godnatt på er allihop!

Juldagen.

Idag är det juldagen, (för er som inte visst det) det är dagen efter julafton. Haha.

Ska äta lite julgröt nu vi :) Mums, det är så gott.

Ikväll blir det hem till Mor och Bror. Äta ännu mer julmat tror jag!
Ska försöka skriva om igår här sen också, men det hinns inte nu, har inte tid med bloggen när det finns julgröt! Haha.

Update blir ikväll eller inatt antagligen!

Jeff Dunham is the shit!

Åh, min kväll är räddad, jag har fått en dos av Jeff Dunham och hans dockor! Kan se samma sak med honom om och om igen, han är så rolig. Bäst är nog Peanut. Och Jalapeño on a stick. Och Achmed, the dead terrorist. Och Walter.
Äsch, hela alltet är så underbart kul. Haha.


Har städat lite idag. eller ja tvättat. Skulle ju egentligen tagit golven, men jag orkade verkligen inte. Usch vad lat jag är.
Och imorgon hinner jag nog kanske inte :S Usch vad jobbigt det blev nu. Damn.

Ska åka med Älskling och Fredrik till stan imorgon, och se om jag inte kan hitta en julklapp till Älskling. Vet inte vad jag ska leta efter, men jag kommer nog på något.

Nej nu ska jag kanske titta färdigt på Jeff Duham (som hann och sluta innan jag publicerade), och sen ta disken, spela lite kanske!

Bjuder på två bilder på de snyggaste pojkvännerna innan jag slutar!
Jag och Åsa tycker om dem iallafall! Jag älskar min Christian. <3


Vet inte riktigt vad det är för fel på dom, men vi gillert! Haha.

2 dagar kvar :)

Snart är det jul, bara 2 ynka dagar kvar.
Och ännu ingen snö. Det är lite trist, men det bli nog julafton iallafall.

Älskling kom hem och gjorde mig så glad igår, han hade med sig en liten gran hem.
Den är så fin! Tycker det hör till med julgran. <3

Jag har verkligen inte tålamod att sitta med bloggen nu.
Måste städa ju! Usch usch. Men det blir ju bra när det är färdigt!

Nu nu, städning pågår! Stör ej!Älskling, du betyder allt! <3

 

update som lovat!

Lördagen spenderades med att åka en massa bil och film :)
Jag, Älskling och Sandra åkte ner till cheers och sa hej till Åsa, var så kul!
Jag håller med Åsa, Sandra är en söt tjej! :D

Söndagen blev en hemmadag, var så skönt!
Blev film med Desirée och Fredrik på kvällen!
Barnhemmet, den var så nedrans läskig! Usch!
Var riktigt trevligt att umgås lite med dem igen!
Var ett tag sen!

Igår var det måndag och jag har inget minne av vad jag gjorde! :O
Det jag kommer ihåg är att jag var ute och gick i nästan 2 timmar, i skogen, i mörkret, med musik, och frös :P
Tog ytterligare en timme eller två att få upp värmen när jag kom hem!
Hade en mysig kväll med Älskling. <3 Tillsammans klarar vi allt!

Idag var en seg dag, har inte orkat göra något alls i stort sett, var inte ens hungrig när vi var hos Jan (blomman) och åt förut. Men jag har ju heller inte ansträngt mig så mycket. Städa gjorde jag ju igår, skurade och dammsög iallafall! Så nu är det bara lite små plock och tvätt kvar.

Nej nu blir det att krypa ner i sängen brevid Sötnosen och kanske sova lite, så jag är pigg på morgon istället.
Är så skönt att vara vaken på morgon, och somna tidigare på kvällen :)

Så god natt därute, sov gott. Eller dåligt. Välj själv. Haha.
Jag ska sova gott iallafall! :D

I only want to be with you! <3

Jag ska, jag lovar.

Ska uppdatera här snart, men det blir en kaffe med Angelica först.

Så alla ni nyfikna får vänta ett litet tag till! Haha.

Lucia *

Usch vad fort detta året har gått, nästan för fort. Redan 13:e december ju!
Men det är lite mysigt med december, sålänge det finns snö, och det finns det ju faktiskt nu.

Igår var en supertrevlig kväll med Therese, prat och en bra film!
Är alltid kul med Therese, man kan iaf inte vara sur eller ledsen i hennes närhet!
Inte för att jag var det igår, men ni fattar.
Ännu en sån kväll framöver perhaps?


Ikväll blir det nog inte mycket alls, bara lugnt tror jag!
Men det är bra skönt det med!

Lat (bekväm) måste man få vara :)

Pizza it is ..

Japp, pizza blev det och det var så gott.
Var ett tag sen vi åt det nu faktiskt. 

Christian har redan åkt, han ska ju köra på några ikväll. Hoppas han får en kul kväll, =)

Får se vad Therese och jag hittar på ikväll. Det märks, kanske ska hoppa in i duschen iallafall!

Gud vilket intressant inlägg det blev nu, wohoo!

Alla inlägg under december 2008

Igår var det en ganska bra dag!
Krånglade lite men vi klarade det ändå, jag och min mamma! Hihi.

Så här var det: mamma och jag skulle åka och besiktiga en bil vid 15.00 så mamma hämtade upp mig vid 14.00, och vi brummade iväg in till staden! När jag ska skriva in reg-nummret så står det ''tyvärr, ni har kommit försent till er inbokade tid 14.30''
Vad fan! Parkeradde bilen i typ 5 minuter, funderade på vad vi skulle göra. Så vi gick väl in och sa att eftersom det var sånt väder som det var så tog vi oss inte in förens nu, och vi är en kvart försenade till tiden. Så killen vi pratade med sa att vi skulle vänta lite så skulle han se om han fick tag på någon. Efter ett par minuters väntande så kommer en äldre kille ut, frågar efter reg-nummret på bilen, och går in igen. Vänta lite till. Sen kommer han ut med ett litet (stort) flin och säger att va kan få komma in halv 4 istället, och i lastbils-porten. Vi tackade och sa att han var en riktig ängel, och det tror jag nog att han tyckte också! Haha.

Vid kvart över 4 åker vi mot grums igen, och mamma körde mig till syrran eftersom jag skulle vara där 5 och vara barnvakt åt lilleman. Det gick hur bra som helst, han var en liten ängel! Somnade jättefort hos mig när det var dags att sova för kvällen! Så mysigt!


Sen blir det en kul kväll med Therese och tokerier! Det är hon bra på. Tokerier alltså!
Fast hon är bra på att vara Therese också. Hihi.


Nu blir det nog snart mat här, eller ja, när Älskling kommer hem/hör av sig.
Blir nog pizza idag men jag är inte säker!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0