House än en gång =)

Helt underbar serie som man bara inte kan missa. Det är skam om man gör det ;P Vem kan inte tycka om den?

Men nu blri det sängen, så jag kommer upp imorgon. Gud vad jag ser fram emot två timmar historia. Bläh. Jaja, det kanske rent av blir kul.. :P

Godnatt på er, hörs imorgon. :)

Älskling <3

Hemma igen

Har nästan precis kommit hem, och det första jag göra att är slå mig ner i soffan med datorn. Skärpning Fröken C! Haha.

Hade bara matte idag, men det behövdes. Vi har prov på torsdag :O Jag som trodde det var nästa vecka. Hmm, det kommer säkert gå bra iaf. =) Det är ju jag :D
Jag är btw inge vidare populär i klassen längre, eller ja, en av dom verkar hata mig. Verkligen hata mig. :O Jag trodde han bara ville hjälpa mig med matten, men sen visar det sig att han ville att jag skulle komma dit och dricka te och lyssna på musik :O Men det ville inte Catrin, icke! Sen hade han skickat ett sms, men jag svarade inte på det, så nu idag verkar han ha fattat att jag inte vill något. Så han pratade inte med mig, och typ ignorerade mig hela lektionen. Men det skiter jag i, vill ju inte ha med honom att göra på det sättet ändå.
Jag har min underbara Christian jag, <3

Kanske borde göra lite matte, så jag får grepp om vad tusan det är jag ska räkna på torsdag. :)

Saknar min raring <3

helgens bravader

Har haft en riktigt bra och rolig helg =)
Men får faktiskt berätta om det imorgon, är lite för trött för det nu.

Ville bara önska alla en god natt och sov så gott, för det tänker jag göra =)

Hej!

today is the day

Idag händer det, Åsa och jag ska festa som aldrig förr. =) Gud vad roligt det ska bli :) Ska nog springa bort och möta dom när dom kommer med bussen sen :)

Igår bar det av till min syster och hjälpa henne med diskmaskinen, eftersom min mamma hade slagit ihjäl henne om hon fått reda på att hon gjort det själv när hon blivit beordrad sängläge. :P Haha. Blev kvar där till 11 igår kväll. ;P Gud så tjock hon är :P Men det är väl inte så konstigt när det är två bebisar därinne. :P Haha.

Fick reda på att jag blivit något som jag inte varit förut, men som jag inte skriver här, för ifall att personen som inte vill att jag ska veta läser min blogg.. Tror dock inte att personen gör det, men man kan aldrig vara säker ;) Men glad som fan är jag, och önskar dem lycka till! =)

Nu blir det att sätta på lite kaffe, på återseende (hörande/läsande?)

Ååh, så hungrig :)

Sitter och väntar på att ugnspannkakan ska bli färdig, och att den är ätbar. Haha, det vet man inte när det är jag som lagat den ;P

Christian har åkt till jobbet, och jag är ensam igen :( Usch vad tråkigt :(
Men som vanligt vaknar jag nog när han kommer hem så jag får mig en go kram :) <3

Har äntligen fått hämta min telefon också, så nu har jag min nya Sony Ericsson c905 :D Och den är så fin, verkar som om jag blir riktigt nöjd med den också :D

Nej nu hoppas jag att maten snart är klar, hungrar ihjäl känns det som ;P
Blir nog att jag fördriver tiden med lite WoW efter maten också, typiskt mig! Haha.

Längtar till imorgon, fan vad kul!!!

Sova blir...

Har precis tagit en varm och lång dusch, så nu blir det en sista cigg och sen hoppa i sängen =) Ska bli skönt att få sova ordentligt inatt. Och så har jag skolan imorgon, ska lämna in jantelags-grejen och uppsatsen, äntligen!

Lördagen börjar närma sig och imorgon blir det en tripp till bolaget, så jag slipper det på lördag =) Fan vad kul det ska bli att få festa ihop med Åsa igen, det var hundra år sen :O Njae, kanske inte riktigt men nästan ;P

Och min telefon är äntligen på väg, hoppas att den hinner komma imorgon bara :) Just nu är den på väg från Malmö, så om jag har riktig tur, så får jag den imorgon :D

Nej godnatt på er alla! Sleep tight!


I miss my darling <

morrn morrn ;P

Tror ni att jag somnade efter grey's anatomy igår eller? Nej då, jag var för pigg. Så jag ställde mig och diskade.. :P Sen kom syrrans man hem vid kvart över 11, så då satt jag och pratade med honom till klockan var närmare halv 1. Sen blev det sängen, låg där en timme. Och sen vaknade Lilleman vid halv 2, gav honom en vällingflaska, sen somnade vi igen. Så jag är lite trött idag faktiskt, men jag får väl skylla mig själv när jag inte somnade i tid. Haha.

Hoppas syrran får komma hem idag, för då sover jag nog hemma och åker till skolan imorgon. :) Blir iaf svenskan gjord :) Ska lämna in reflektion om "Jantelagen" och en uppsats =) Och om inte syrran kommer hem så blir det inte många knop gjorda. Iaf inte när det gäller skolan. :P Men det blir nog full rulle ändå :) Mini kommer hålla mig sysselsatt iaf. :) Haha.

Nej om jag ska vila en timme? Så jag orkar med dagen.

Jag blev inte datorlös. =)

Yääy, dom hade internet här. Så jag blev inte utan dator :) Blir så glad, klarar mig fasiken inte utan datorn ju. Haha. Illa.

Yusuf sover sen 50 minuter tillbaka, han hann bara lägga sig i mitt knä, smaka lite på vällingen, sen sov han. =) Godingen var så himlans trött. =)

Usch vad tråkigt, vill vara hemma ju. Men måste vara här för lillens skull ju :)

Det dröjer nog inte länge förens jag går och sover jag med, han kommer bergis vakna inatt med, och då vill jag att sova ett par timmar innan, så jag inte är så trött imorgon. Så detta blir nog sista inlägget för idag.

Insåg nu att det är grey's anatomy vid 21, det vill jag nog se innan jag ska sova :D Men sen ni, då jädrar, då blir det sängen :) 

Saknar min Älskling <3


God natt på er.

Oj vad jag vill sova. ;P

Nu bär det snart av mot ica, och sen hem till syrran. Som jag skrev förut så blir det att vi sover där under veckan. Så lilleman får sova ordentligt. Men det kommer bli tomt att inte sova brevid raring på morgon. :( Men vi ses ju på eftermiddagarna innan han åker till jobbet. :)

Hämtade Yusuf vid 14, och när vi kom hem så gick vi direkt till lekparken. Bäst och passa på när det är fint väder. =) Skulle egentligen tagit lite kort, men jag hade ju ingen kamera med mig ut ju. Så det får bli lite kort-tagning imorgon istället. Får hoppas att det fina vädret håller i sig. =)

Har äntligen fått beställa min telefon så förhoppningsvis kommer den senast fredag. Gud vad härligt! Äntligen en ordentlig telefon, hoppas jag! :D Man kan ju inte bli annat än nöjd med märket Sony Ericsson.

Nej nu är det dax för blöjbyte, sen klä på oss och börja våran färd till järpegatan. Får se om det finns internet hemma hos dom, annars nås jag ju såklart på mobilen.


Adios gott folk!

försov oss

Vi vaknade vid kvart över 9 :O Skulle varit på dagis 9.

Han var inte ett dugg pigg, vi båda skulle nog kunnat sova en halvtimme till tror jag.. Eftersom stackarn vaknade vid halv 2 inatt och somnade inte om förens vid 4. Usch usch. Men det är väl inte så konstigt när han inte varit hos mig på evigheter, och nu helt plötsligt är det. :/ Men inatt blir det att han får sova i sin egen säng. Tror det är bättre för honom om han får sova på hemmaplan. Lite tråkigt bara att inte få sova brevid raring, men han jobbar ju natten nu igen han, så han kommer ju inte hem förens halv 6-6 på morgon, och då är det inte många minuter kvar innan vi ska upp.
Lite tråkigt men det får gå ändå :) <3


På lördag blir det iaf skoj, ska med Åsa ut. :) Fan vad skoj. För det var riktigt längesen det hände. :) Mohaha, vad vi ska röja. :D

men nu blir det kaffe, god morgon!

God natt

Nu SKA jag gå och lägga mig, ska ju faktiskt upp med lilleman imorgon :)
Är barnvakt åt min systerson, för på hemmafronten börjar det hända grejer :D Äntligen. :)
Så nu ska jag ha Yusuf tills på lördag för/efter-middag :)

Så jag får faktiskt skriva mer imorgon när jag lämnat honom på dagis. :)

Godnatt!

Ett nattinlägg =)

Sitter och börjar blir trött.. Älskling sover redan han, han var verkligen supertrött ju <3

Fast än är det lite tidigt att gå och lägga sig, vill ju inte vakna för tidigt. Jag börjar ju inte förens 15.20 =) Men jag ställde klockan på halv 9, så jag får något gjort här hemma innan jag åker, och sen börjar jag ju jättetidigt på onsdag så då är det bra om jag är trött imorgon kväll :)
Var det någon mer än jag som förstod vad jag skrev? :o Haha.

Jag har äntligen sagt upp bindningstiden på abbonemanget, så förhoppningsvis får jag en ny mobil nästa vecka :D Yääy =)

Nej nu blir det WoW en lite stund till innan jag kryper ner i sängen :)

Hej!

Sova lite kanske

Klockan är ju rätt mycket ändå, så det är nog dax att ta sig till sängen :)

Har varit en bra dag idag, vi hade Kent här på besök så han och Christian kollade på bilen. Men ännu ingen framgång. Hoppas det ordnar upp sig snart..

Idag syndade vi faktiskt :O Vi var ner och köpte kebabtallrik :) Och fast jag skulle ha mild sås, så var det inte helt fel med stark. Haha. Att fela är mänskligt =) Haha.


Blev att vi fastnade med spelet ikväll också, skoj som vanligt. :)
Vi måste få vara lite nördiga ibland :)
Men nu blir det en sista cigg och sen hoppa ner i sängen, så godnatt på er. =)

Jag har äntligen laddat ner ett teoriprogram för körtkortet! Yes, vad  jag är bra ibland :D Så nu framöver blir det plugga och plugga :) Jag SKA ha det där körkortet innan sommaren :)

 Vart är du, min vän? =)

ack så mätt

Har precis smällt i oss kebab med pitabröd, och det var inte alls dumt :)
Fast nu vill jag nog äta lite godis, men måste nog vänta lite faktiskt. :)

Blir nog ner till P och A senare, får se vad man kanske hittar på =)

Men nu blir det till att hänga lite tvätt :)

Äntligen så är klädkammaren städad =) Raring hade börjat med den när jag kom hem igår =) Så skönt att det är färdigt <3
Blev verkligen jättebra :) Sen flyttade vi runt sängen till andra väggen också, och det blev superbra det med =)

Hej!

Äntligen klart

Nu är jag äntligen färdig med det mesta av städningen och tvättandet, så nu slipper jag tänka på det under helgen, gud vad skönt. Nu kan tiden gå åt till att plugga istället, wohoo.
Måste nog försöka hitta på något kul också. =)
När Christian är ledig också <3 Äntligen!

Nu blir det att göra en cappucino, kolla på simpsons och hoppas att älskling kommer in och håller mig sällskap snart =) Och att bilen fungerar igen :)
Hoppas kan man ju alltid göra iaf. :)

Hörs senare. Hej!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0