mycket att göra..

Har inte haft tid för denna bloggen ännu en gång.. Har varit en del att göra, fullt upp hela tiden nästan :)

Älskling var så underbar häromdagen när jag hade gått och lagt mig mitt på dagen, så han kom och väckte mig vid 20.00 och sa att maten skulle snart vara färdig :) han hade gjort taco-paj åt oss, alldeles underbart gott. :) Go han är min älskling <3

Fredagen tillbringades med att åka till staden och shoppa lite :) Jag och Christian drog till dressman och kollade på present åt min lillebror och hittade en jättefin skjorta som han ska ha på balen :) Hittade ett par jeans åt honom också, sen blev det jeans och t-shirtar åt älsklingen också :)
Jag själv var tvungen in på H&M och kika lite, och det blev en kjol (?) och två linnen, supernöjd blev jag :) Blev även bolaget för att inhandla present till Sandra och Seb som vi skulle till på kvällen för dom skulle ha inflyttningsfest. :) Det var jätte-trevligt :)
Åkte runt en stund på Grums också : )Hamnade i slottsbron en snabbsväng och träffade Zandra O :) Det var så längesen sen sist, så det var så kul och träffa henne. :) Var nog inte hemma förens vid halv 1 tiden tror jag :P Inte riktigt vad vi tänkte men så blev det :)

Igår blev det en tur till Årjäng och kolla till Farmor och Farfars grav, och det var så fint där :) Så himla fridfull kyrkogård och jättefin kyrka :) Efter det åkte vi hem till faster (pappas faster) Karin och drack kaffe och åt bullar!! Dom har jag saknat, åt upp nästan hela bullfatet själv, samtidigt som vi satt där och pratade gamla minnen. :) Härligt!

Hem till mamma och lillebror blev det för lite tårta också, och lämna presenter :)
Sen till Marita och hjälpa henne med lite småsaker, och äta pizza, eller ja sallad iallafall :) Och efter det blev det såklart till Segmon och hälsa på Åsa, dAAl och lilla underbart söta Nea :) Jag och Åsa var övertrötta som vanligt, och skrattade en massa. :) Härjade lite med Nea också, hon var lite blyg först, men det släpper ganska fort. :)

Sen hem och kolla på illusionisten och sen krypa ner i sängen.. :)

Helgen är snart slut och jag börjar jobba imorgon. :) Ska blir så kul att få vara på IKEA igen :)

Men nu är det bäst jag gör mig iordning, är ju lite morsdags firande på schemat idag :)

MVG!!

Jag fick ett MVG i engelska!! :D
Det trodde jag då rakt inte :)

Vilken tur att jag kollade mailen nyss :D Dagen blir bara bättre!

Yääy :D

Börjar jobba på måndag! Underbart!  Fick en 50% tjänst som lokalvårdare på IKEA! Inte fel alls :) Och jag har redan fixat ledigt för höljes-09 =) Underbart, hoppas att det blir av nu också! Annars blir jag rätt sne ;P

Nu ska jag få i mig något att äta, ville bara berätta om jobbet =)

Ps. Får förhoppnings VG i matte också :) Och G i Engelska :) Underbart!

Ännu en bra helg, as usual =)

Har haft en bra helg ännu en gång. Den tillbringades med att först i fredags måla lite med Miss T, och det är som dom säger, "det blir nog bra, bara man har målat"  för det blir det verkligen :) Kommer bli så fint, så fint =)
Efter det blev det slappa för det mesta, förutom att vi var i säffle och körde runt lite =) Var rätt tråkigt, så vi åkte hem igen ;P

Lödagen blev det först Portila och greja lite, polerade bilen bland annat. Så nu är den blank och jättefin. Blev bjudna på grillat däruppe och det var supergott =) Emmelie kom hem från England också! Så nedrans kul och ha henne hemma igen! Saknat baben massor ju!!

Sen bar det av mot Grums igen, och plocka upp Miss T för att bege oss ner till "bilträffen" som var här i Grums, och det var rätt mycket folk och bilar. Mer än jag hade trott faktiskt. Så det blev lite musik, bilåkning och trevligt sällskap. :) Kom inte hem förens klockan var närmare halv 3 inatt :)
Och nedrans Robin ;P Han ville ju inte köra mot oss, så när vi stog på starten så körde inte Robin fram, utan en saab som stog bakom honom :P

Hade ju inte en chans mot den ju :P Det hade ju varit mer jämt att köra mot R kanske ;P Haha. :)

Upp till Portila idag igen, och kollade på när det sågades träd och mördades hallonbuskar. ;P Haha. Grillat idag igen, man blir bortskämd däruppe ju!
Sen hem igen och bara slappat. Har kollat på X-men som gick på 4:an och nu blir det nog snart sängen skulle jag tro.

Hörs imorgon!

. . .

Har tillbringat det mesta av dagen med att slappa :) Och varit i segmon såklart, hos Åsa men la familia var ju inte hemma ;P Men dom hann hem så man fick träffa dom en stund innan vi åkte hem igen :) 

Börjat spela the sims igen också, (nedrans Åsa till och lura mig till det) Haha. :) Beroendeframkallande skit ;P Men det är ju lite bra att jag spelar det nu eftersom jag inte tar mig in på WoW förens på måndag, eftersom min speltid hade hunnit ta slut, suck! Får ta och skaffa ett gamecard på måndag :)

Älsklingen har gått och blivit förkyld, så nu hoppas jag att jag slipper det! Vill då fan inte bli sjuk, iaf inte nu när jag kanske får jobb till veckan :D


Stort GRATTIS till Sebastian, älskade lillebror :) Hoppas du får en bra födelsedag :D Känns som om det var igår vi var små och jag blev en stolt storasyster! Men nu är du redan 16, fast lika stolt är jag för det :) Love you brorsan :D

Nej nu blir det nog snart sängen :) Sov så gott allihop, det kommer jag göra, älsklingen är ju hemma ;)

Onsdag

Ja då var det mitt i veckan igen, usch var tråkigt.. Älsklingen har ju börjat jobba igen. Gud vad veckorna går fort när han är ledig :/ Får hoppas det går fort nu också :)

AF ringde idag, och på onsdag nästa vecka ska jag och träffa Lena :)
Blir antagligen jobb i sommar :) Gud vad skönt :D
Blev riktigt glad, så nu hoppas jag bara att det blir så också =)

Om 2 dagar fyller min lillebror 16 år =) Herregud.. :D
Jag får väl acceptera det faktum att min lillebror inte är så liten längre :D

Nu ska jag ta disken och sen göra en kopp te och krypa ihop i soffan :)
Kanske blir och träffa Åsa och la familia imorgon :D Yääy :D

Hej så länge =)

Underbara människa <3

helgen är slut, och nu vecka har börjat.

Har varit en bra helg. =) Som så många helger förr.
Har varit hos Marita och kollat på när dom byggt altan, blev verkligen jättefint =) Och gud vad Christian har slitit i värmen =)

Har hunnit med en del faktiskt sen jag skrev sist, men kommer då inte ihåg allt vi gjort.. Var iallafall på crossbanan med Christians arbetskompis och hans son som skulle köra lite, och jag kan erkänna att det kliade lite i fingrarna på mig när jag hörde crossarna. ;)

Har varit på skjutbanan i Kil också, med Patrik och Christian. =) Hade med oss Ronja upp, (P och A's hund) var så mysigt att gå däruppe i skogen, förutom allt jädra pollen. ;P Var rätt så sliten efter promenaden och all frisk luft =) Skönt!

Idag sitter jag och väntar dels på att solen ska kika fram igen och att AF ska ringa mig. Det har ju blivit strul från AF's sida så jag kanske inte får något sommarjobb iår. Bra! :/ Men får hoppas att han fixade detta ändå, annars blir det nog inte en så himlans rolig sommar. :S

Kände häromdagen att jag verkligen vill få körkortet klart också, men utan sommarjobb så får jag nog snällt vänta, för det är då fan inte gratis. Man borde få något bidrag eller något till det där. Eftersom man kan söka fler jobb med körkort utan att dom kastar ansökan i dokumentförstöraren med en gång.
Det skulle vara så skönt och bara få ta bilen och åka någonstans utan att vara beroende av andra. Kunna få den där lilla frihetskänslan. Det vore inga fel. =) Men min tur kommer nog också =)

Var till Åsa en sväng igår kväll och tog en rök, var himlans trevligt =) Försökte sälja Therese till henne, men hon var inte intresserad just nu. ;P
Christian var ju till och med villig och betala Åsa om hon köpte Therese. (syskonkärlek, ni vet!) Haha, "Hon är ju rostfri", var min snälla kommentar, och det stämmer ju faktiskt. Tror faktiskt inte att Therese har börjat rosta. Hehe.

Nej nu blir det en rök, och soldansen kanske :D

Hörs.


Ps. Tror det nationella provet gick vägen =) Skulle ju skriva en uppsats om datorer, simpelt! =)

En bra dag =)

Har varit en bra dag idag =) Älskling har fått sin telefon, och jag ska ta och skicka iväg min på lagning :( Men så länge får jag ju låna Älsklings HTC =)

Har inget vidare viktigt att skriva om.. så jag struntar i det idag. =)

Nationellt prov imorgon, håller tummarna. =)

hej hej ..

Älskar dig <3

<3

Idag har det varit en bra dag, inga sura miner alls :) Gud vad skönt.

Käkade Pizza också, som vi inte gjort på väldigt länge faktiskt. Så det var inte fel alls. Hihi. Lite tråkigt att man inte får så mycket tid för varandra när han jobbar natten, ska bli så skönt när han är ledig igen till veckan :)

Har suttit och spelat nu på kvällen, och jag måste fått en socker-kick eller något, för vi var väldigt jobbiga idag tror jag. Haha, kom in och prata på gamla barnprogram och grejer.. Gudars vad vi har härjat..
Ja det var riktigt roligt. :)

Imorgon är det skola igen, ska bli kul och om vi fått något betyg på en "uppsats" jag och en tjej till skrev förra veckan till historian. Hoppas kan man ju göra iaf :)

Idag är det btw 1 år och 4 månader sen vi blev tillsammans :O Oj, vad tiden har gått fort. :) Och lika kär är jag :) Dig släpper jag aldrig raring<3

Nej godnatt på er..

En kväll in tha city ..

Spenderade min kväll med Therese och gudars vad kul man har, fast idag var vi nog rätt trötta båda två, men det får man vara faktiskt.

Bänja, knafrig (?) Någon som vet vad detta betyder månntro? ;P Haha.
Det sista ordet är jag inte riktigt säker på om jag stavade rätt. HAHA.
Ögonen tårar sig av skratt, ser inget snart ju.

Idag har varit en knepig dag, har varit sur och tvär hela dagen känns det som. Men det löser sig ju jämt, och även idag <3 Stackars Christian som får stå ut med mig när jag blir på dåligt humör bara. Men han verkar klara sig ändå <3 Och tur är väl det, vad skulle jag göra utan honom? Nej usch, bara tanken på att vara utan min kärlek får mig att bli alldeles ledsen. <3

Tur att det inte är många timmar tills han kommer hem igen!
Behöver nog en varm kram! <3

Ska göra mig en tekopp, tvätta ansiktet (produkterna är underbara) och sen krypa ner i sängen kanske.

Godnatt!

Segmon äntligen =)

Har varit hos Åsa och Nea och dAAl nu på kvällen, var så kul och få umgås med er igen =) Fast inte dAAl eftersom han var på fotboll. =)

Nea och jag blev att riktigt bra kompisar tillslut, hon fick ju faktiskt ha min telefon :D Gud vilken underbar unge =)

Nu sitter jag med lite chips och dipp och ska kolla på film..
Tråkigt att behöva kolla på film själv bara.. Saknar min raring så himlans mycket <3

Nej nu börjar filmen igen, Mr and Mrs Smith :D Nice film det :)

Hej hej

Snart dax och sova =/

Är så himla trött, men fastnade såklart vid datorn.. Ska läsa lite svenska inför provet imorgon så jag kanske klarar det. Det vore ju inte fel..

Men först blir det kvällsmat, sen läsa svenskan, sen tvätta ansiktet med den nya ansiktsvården jag ska prova :) Luktar gott iaf, men det är väl inte så konstigt när det är rosen-serien ;)

Så god natt på er, hörs..


Så tomt, saknar.. <3

Blåser bort ju xD

Har varit bort till ica och träffat sötaste Åsa =) Kanske ska dit imorgon, men vi skulle höras imorgon om det :) Skulle vara riktigt roligt =) Höll på och blåsa bort på vägen dit och hem :O
Gick in till Angelica en sväng för syrran var där med tvillingarna =) och Yusuf =) Mosters gullungar ju, var ju tvungen att säga hej till dom :D
(Lite smått bebis-sjuk kan man ju bli ibland faktiskt. ;) Hihi.)

Christian jobbar han, usch vad tomt det blir hemma utan honom.. :( Men det är ju inge värre än att vi ses en sväng på morgon när han kommer hem =) Jag är så jädra kinkig, ;P , eller så är jag bara rätt så jobbig :P
Men jag kan ju inte hjälpa att jag tycker om att vara i hans närhet så mycket det går.. Han ger mig ju trygghet och kärlek =) Är så jädra glad för att det är vi =) Älskar honom så otroligt mycket <3
(Haha Åsa, nu skrev jag det igen :P)

har varit duktig och hängt tvätt, skulle egentligen tvättat mera, men det finns ju ingen plats på tvättställningen så får ju vänta tills det är torrt =) Så istället så sitter jag med en kaffekopp och kollar på hockey (?), men sveriges match börjar ju inte förens 20.00. Får nog se om jag hittar något annat att titta på så länge =)

Nu är det dax igen..

Nu har jag äntligen tid att skriva ett par rader.. Har varit fullt upp sen sist jag bloggade :)

Torsdagen: Valborg och brasor.. Vi tillbringade kvällen uppe i Maljsö, och det var verkligen super trevligt =) Var så mysigt att stå och kolla på fyrverkerier och brasan <3

Fredagen: Blev det inte mycket, grillning och en cider eller två hos Desirée och Fredrik. Var verkligen hur kul som helst, och man hade rätt ont i kroppen efter studsmattan :P Haha.

Lördagen: Vi åkte till Gustavsvik med Patrik och Angelica. Och jädrar vad skoj det var. Och fy vad ont man fick.. :) Var verkligen värt varenda minut man var där :D Älsklingen hade ju inte varit där, så jag och Angelica tyckte att det var kul om vi kunde åka dit, och det var det verkligen :D Får fösöka hitta på något mer, snart igen :D Fick även besök på kvälls/natt-kvisten av Helena och Adde, var så kul och träffa dom igen =)

Söndagen: Spenderades med att bli tatuerad :D Så nu har jag fått mitt kinatecken i nacken :D Sen blev det god mat med Patrik och Angelica :)

Måndagen: Var vi hos Reidun och Tobbe mest hela dagen :D Raringen fick sig ju en tatuering han med :D Blir skitsnygg när den bli klar :D Fast jag tyckte lite synd om honom när han hade ont ;P <3


Tisdagen; Blev väldigt lugn =) Träffade underbara Åsa och söta Linda en sväng :) Skrattar väldigt mycket när jag träffar dom :) Blev även att vi körde hem Åsa till stora staden Segmon. Haha. Blev mer skratt där innan vi åkte hemöver. :D Saknar dom otroligt mycket ibland.. =)

Idag har jag vart hos mamma, spelat kort med Angelica och nu ska jag träffa Therese en sväng :) Fullt upp hela tiden :) Så skriver kanske mer sen..

Bilder kommer komma upp på BDB =)

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0