Idag är det fredag..

Men det känns inte så, är jättetrött efter dåligt med sömn och ett par timmar på stan.
Tack Angelica för hjälpen, så skönt att få lite hjälp och råd =)

Hittade ett par stövlar. :) Med Angelica’s hjälp förstås =)

Får tyvärr inte upp någon bild, eftersom min mobil fortfarande är på lagning och min kamera vill inte samarbeta med mig. Tekniska prylar, usch!

Natten till idag blev sådär, jag var på kasst humör och det fick C lida för. Hackar på allt, missuppfattar och tror, men det är sån jag är ibland, vill inte det, men det blir så ändå, och tack C för att du fortfarande står ut med mig.
Älskar dig så det gör ont, finns ingen annan än dig, hoppas och tror att det kommer hålla <3 Är så glad för att det är vi, finns inga ord som kan förklara det bättre än : Jag älskar dig! <3

Somnade inte förens raringen kom hem från jobbet imorse, låg och vred på mig från klockan var ca halv 3. Ingen höjdare, men jag var stönig och tänkte att om jag inte går upp någonting så kommer jag somna tillslut, men icke. Inte förens Han kom hem och kröp ner brevid, då somnade jag! =)

Så nu ska jag göra te och titta på idol och tycka synd om mig själv :)

Längtar till imorgon, skoj ska det bli =)

Hejda.

Trevliga kvällar :)

Varit hos Miss T två kvällar irad. :) Väldans trevligt. :)

Kväll nr 1 blev det idol och efterlyst, missade nog det där om Karlstad, eller så var det inget alls. Vi hade ju iofs fullt upp med att skruva ihop 2 bord, så det var nog så att vi missade det. Haha. Bar ner lite grejer i T’s förråd, så det blev lite mer utrymme :) Börjar bli väldans bra hemma hos henne nu. :)

Kväll nr 2, idag, blev det lite mera idol och Criminal Minds. Och i pausen gick jag ut för att röka, så jag tog några snabba bloss och tänkte att jag skulle skynda mig för att inte missa när programmet skulle börja igen. Men det gick inte att låsa upp. :O Gick runt huset med en näve (eller 2) rönnbär och kastade på rutan för att T skulle märka mig, men hon var antagligen i full gång med dammsugning och flyttning av byrå så hon hörde inte.  Ville ju inte stå därute och skrika som en galning.
”Theeeereeeesssseeee, hallllååååå” Haha.
Det hade nog varit uppskattat av grannarna. Gick tillbaka runt igen, och provade, funkade fortfarande inte, gick och letade upp en annan dörr som ledde in till källargången, yes, jag tog mig in. :D Kom upp lagomt till nästa paus. Haha. Smidigt värre. :) Glömt mobilen hade jag ju såklart gjort också, men den glömmer jag då inte nästa gång jag springer ut för att ta ett par snabba bloss.

Nu blir det nog sängen =) Var faktiskt duktig och tog disken först :)
Stan med Angelica imorgon blir det, och sen får man se vad man kan tänkas hitta på =)

Om det är någon som vill hitta på något, hör av er ifall jag vill haka på. :)

Älskling, jag älskar dig <3

 

Tänk om man gör bort sig?

Blev lite lätt skrämd när jag gick ut i köket förut, det står en stor skylift utanför köksfönstret. :O
Det är anticimex som är här på området och kollar något med taket, (tror jag det var) och jag skvatt lite när jag såg den där saken utanför fönstret. Tänk om man skulle göra bort sig, kliver upp ur sängen på morgon, och kanske går in halvnaken i köket? Herregud, vad jag skulle skämmas när jag inser att det sitter anticimex folk utanför fönstret i den där skyliften. Haha. Får hoppas att jag inte gör bort mig iaf. Haha.

Ikväll blir det en tur till Miss T, äntligen blir det lite umgås :) Hoppas på mycket skratt som vanligt, och en massa töl, som vanligt. :) Det är så härligt att umgås med Miss T, hon är en av dom bästa, och jag har riktig tur som fått lära känna henne, och ha henne som min vän :)

Nu blir det lite mer tv, innan jag hör från Miss T =)

Hejda!

 

<3



I Love It <3

 

Inspiration = 0

Sitter och funderar på bloggdesign, (inte min egen, den orkar jag absolut inte med) men jag har sånt problem med inspirationen, för om jag kanske gör en design, (inget avancerat, för det kan jag inte) så kanske det inte passar den som ska ha den :/ Förstår ni?

Så Therese, när du har tid och lust så kan du väl slänga lite tips till mig om hur du vill ha det, så försöker jag fixa det :) Det blir ju lite lättare om jag får ett tips eller två =)

Jag har iaf fått ordning på grunden, så nu är det bara färgsättning och utseende på knappar och header, (det jobbigaste.) Så får vi se hur det blir i helhet sen :)

Jag som tänkte roa mig med detta nu, men med den här inpirationen = 0 , så lägger jag nog ner för idag.

Hej!
Ps, Jag låste upp bloggen ;)


När hjärnkontoret är på semester, ;D

Natten till ära

Kanske är dax att börja fundera på det där med att gå och lägga sig? Klockan börjar ju bli ganksa mycket nu. :P

Dagen har varit lugn och jag har nog spenderat mestadels av dagen framför datorn. (Ovanligt? Nää ;P)

Imorgon är det dax för skola igen, men inte förens 15.20 =) Härligt.
Men nej, nu är det faktiskt dax att stänga ner.
Och något vettigare hade jag inte att skriva om faktiskt. Haha, som om jag någon gång har det.

Godnatt!

 

Baby <3

 

Nu har jag gjort slag i saken.

Jag låste bloggen, och om det är så att ni kan läsa mina inläggg så har ni antagligen fått lösenordet. ;)

Igår kväll bjöds det på många skratt. :) Jag och Angelica gjorde ansiktmasker, och spelade skip-bo :) Inga fel alls, och så mycket som vi skrattade åt varandra när vi satt där på en varsin sida bordet med ansiktet fullt med klet. Angelica var den som såg roligast ut, för hon hade en mask som blev typ grönaktig, min var mer som en såndär fjortis-brun foundation, haha. Detta får vi göra om :)

Våra grabbar var ju iväg till Årjäng dom och dom hade haft kul tror jag, jag har ju inte hört annat iaf. Haha.
Det enda var väl att dom fick liiite problem med bilen och dess batteri, så Jag  och Angelica var på väg och få åka till Årjäng, men vi hann bara av parkeringen så kunde vi åka hem igen, det löste sig ju :) Tur det :)

Satt vaken här hemma till klockan var 5 imorse, vågade fan inte gå och lägga mig. Kollade på sån där spök-program som dom brukar visa ibland, och jag blev såklart fast med de 5 program dom sände, och sen kunde jag inte sova. Gud vad jag är patetisk. Haha. Men som tur för mig var att älsklingen kom hem typ vid 5, så jag slapp och lägga mig själv. :)

Idag blir det en lugn dag, blir till och spela med wow-folket ikväll för oss, så innan jag gör det ska jag laga lite mat åt oss iaf. :) Mat måste man ha :)

Kan inte bli lyckligare <3

Oyes..

Idag har det hunnits med en del, eller ja lite iaf. :)

Var in till stan, skulle på data, men den var inställd, så det var bara att skriva upp närvaron och åka hem..

Letade upp min bror inne i stan, tog bussen hem till mamma för att hjälpa henne att leta mobil :) Vi hittade några hon fastnade för så vi får se om det blir som vi vill :D

Hände även en liten olycka där hemma hos mamma. :/ Brorsan hade två kompisar hemma och vi hörde att det klickade innifrån rummet, då satt dom och höll på med brorsan softair-gun, och dom hade plockat ur magasinet, men antagligen hade en liten kula lagt sig i loppet redan, så när ena kompisen hade den vinklad mot den andra kompisen så råkade han trycka av, och den där lilla kulan träffade kompis nr 2 i ögat. :/ Stackarn fick jätteont.. Jag skulle gå in och säga åt dom att dom inte skulle leka med softair-gun(en) och då hittade jag stackarn tvärs över sängen, och jag frågade min bror vad det var med honom, och då fick jag höra ett litet nästan pipande ljud från pojken att ”jag blev skjuten i ögat”, usch vad ont det måste ha gjort. :/ men det löste sig visst, och det blev antagligen inte värre. Tack och lov för det.

Sen jag kommit hem har jag suttit vid datorn, (ja jag har spelat ;P) men nu blir det sängen, ska ju försöka detta med att storstäda här imorgon, det behövs igen.
Älsklingen ska ju iväg och greja bilen han, så då kan jag passa på att städa. :)

Godnatt på er.

Fredag, en bra dag det..

Idag har jag plockat (lite iaf, ska fortsätta senare) och skrivit in min mobil på service. :)
Hoppas dom kan hjälpa mig med den lilla frågan jag hade. :) Det skulle vara super om dom kunde det. Den skulle bli så fin då ;)

Förutom att greja idag, så blir det nog lugnt, försöka få älsklingen och kolla på film sen, om han inte har annat planerat då vill säga :) Men det märks. :)

Gaah, vad jag är uttråkad. Men nu verkar det som om tvättmaskinen är färdig..

Hej på er så länge!

Håhåjaja..

Ja då var det dax att lämna in sin telefon på lagning (igen), jag blir så trött.. Högtalaren har lagt av (igen). Typiskt mig, telefoner och jag går inte ihop. Jag och det tekniska överhuvudtaget, går inte ihop. Får hoppas att dom fixar den åt mig igen =) Tur att jag inte hade lämnat tillbaka Fredriks telefon än, för nu behöver jag den :)

Idag har vi varit och hjälpt Therese att sätta ihop en byrå =) Blev jättebra, och det kommer bli jättefint när det är färdigplockat också :) När det var kalrt så åkte vi till garaget en sväng, och där var det iordning-plockat och städat. Vad duktiga Älskling och Patrik har varit =)

Sen efter vi varit där och grejat lite (Christian grejade, jag tittade på, garage är inte min grej), så åkte vi tillbaka och hämtade upp Therese, åkte hem och åt god mat och kollade på idol. Eller ja, slutet iaf. Och herregud vilka människor det finns. :O Men skulle nog vilja ha lite av deras mod. För det är nog en utmaning för dom flesta att gå till idol-audition. Jag skulle inte klara av att gå in där, jag skulle nog svimma innan jag skrivit in mig i kön. Haha.

Nej nu blir det nog till att krama kudden, eller raringen. :)
Ingen skola förens 15.20 imorgon, inga fel. Men ska försöka att inte sova bort allt för mycket av dagen, har lite som behövs göras här hemma.
Godnatt på er folket!

Söndag.

Dax och sova, är inte speciellt trött, men det är ju skola imorgon, så det är nog bäst att gå och lägga sig =)
Ska åka med bussen vid 11, så jag borde försöka komma upp vid 9-10 iaf. Ska väl inte vara så svårt.

Älsklingen har gått och blivit sjuk han, usch vad tråkigt. :( Det är faktiskt lite synd om honom. Inge kul och vara sjuk ju. Tack gode gud så är jag frisk igen iaf. :)

Haft en bra helg för övrigt, men varit ganska trött.

Imorgon ska jag äntligen träffa bästa Nathalie, nu var det riktigt längesen.
Saknar dig vettu. :) See ya tomorrow. ;P

Nej, en nattcigg och sen krypa ner i sängen med raringen, <3

Godnatt på er!

(vilket jädra tråkigt inlägg, jag riktigt kände hur inspirationen var på topp (<–ironi). Oj en parantes i parantesen, så det kan bli. :P)

Ett seriöst inlägg..

Eller ja, det mest seriösa jag gjort idag/kväll iallafall. =)

Haft en jättebra dag :) En tur till IKEA och Bergvik med Miss T, inte fel alls.
Detta får vi göra om, speciellt när vi inte har någon som helst tid att passa :)
Och då kan vi ta den där fikan också :)

Hundvakt blev jag idag, så Ronja ligger vid fötterna på mig under bordet och sover =)
Hon är en väldigt bra hund att passa, skäller inte, är lugn och vara ute med, är allmänt go =)

Saknar min egen lilla bebis när jag har Ronja här. Min underbara vän Gina. <3
Men jag vet att hon har det bra hos min mamma och bror. Fast hon kanske driver mamma till vansinne ibland. Haha. Ont i tassen har hon haft också, men det är bra igen :)

Saknar mitt hjärta så otroligt mycket, blir så tomt när han jobbar.
(Ja, jag har skrivit det i ett X antal inlägg, men det är så)
<3

Jag borde egentligen sova, men det blev inte så. Jag är trött.

Nu blir det iaf sängen, upp och gå ut med Ronja i tid imorgon, godnatt.

.



Ibland är man lättroad, jag tyckte det var kul iaf. :D

Jag har tråkigt, därav inläggen =)

Mmm*



Mitt ”godis”, finns inget bättre :)
Beroende? Ja, lite kanske ;)
Ville bara berätta det för er :D

 

Måste bara..

Dessa bilder satt jag och kikade på förut idag, nu sk jag banne mig lägga upp dom, och ni kommer hata mig, eller kanske inte, ni är ju bara för söta :D Det är från när vi hade våran lilla tjejdag i stan, jag, Åsa och Linda :)

Sötaste Åsa <3

Och coola Linda <3

Hade så grymt kul den dagen :)
Och jag tycker ni båda är såååå vackra :D

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0