Här är jag ;)

Ville egentligen bara tala om att vi lever och mår bra. Har inte hänt så mycket. Mest varit lugnt eftersom Liten är förkyld och då blir det inte mycket gjort. Hon är iallafall på bättringsvägen, så idag var vi och hälsade på Christians mormor en sväng :) Hon blev så glad. :)

Är så glad över att vi kunde hjälpa! Känns så himla bra och det kommer bli en riktigt bra jul med den här känslan! ;) <3 <3

På fredag drar vi till Göteborg och blir kanske borta tills på lördag. Hoppas Nellie är helt frisk, men det borde hon blivit då. Hon är ju typ frisk redan :) Annars får vi väl skjuta på det ett tag, men det vore himla skoj att komma ner och hälsa på Christians moster och man, och kusiner. Och gå på Liseberg och titta på jul-grejerna där :) Men är Nellie sjuk så är hon. Och då är hon viktigare :)
Imorgon blir det iaf tvätta en massa så vi får med oss rena kläder och ett par ombyten till Nellie. :) Fixa lite med vad vi ska ha med och så, det blir en fullt upp dag med andra ord :)

Nu ska jag vänta lite till på raringen som är iväg och fixar ihop sin nya dator hos Åsas bror Johan. Inte nog med det, han har en ny ifåån också :P Så han är inge stolt han inte :P Haha.

Nellie sover sen halv 9 och efter ett mysigt besök från Åsa och Cattis! <3
Idag fick Åsa höra lite skratt från Nellie också :D <3

Tack faster Therese för dom underbart söta strumporna till Nellie!! <3 Det är klart hon ska vara som faster! <3
Får ta kort på dom så alla får se :D

Nej, hej på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0