God kväll..

Börjar bli aningen trött och klockan är bara 23.15. Inte klokt när det gäller mig, jag som är en riktig nattuggla annars. Men men, det verkar ha vänt till att vara pigg på morgon. Får se hur länge det håller i sig.

Ikväll blev det ett besök från mamma :) Blev en kaffe och massa prat. Otroligt trevligt, som det jämt blir med mamma. :) Får ta en till sån kaffestund framöver. :)
Hon fick följa med mig ner till 97:an och hämta en calzone också, var ju så otroligt hungrig.

Blev lite spela när jag kom hem och hade fått i mig maten. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska försöka gå och lägga mig eller om jag ska glo lite mer på TV:n. Det lutar åt att det blir lite mer TV innan sängen faktiskt.

Imorgon blir det en tur till lab på vårdcentralen innan skolan, ska ju lämna lite prover till dom ang. SELMA-studien som jag berättade att vi gick med i. Kanske är bra att få iväg de där proverna till dom, innan det blir försent. :)

Nej, nu ska jag försöka se om raringen har tid med mig en snabb-sväng innan jag lägger mig :)

Godnatt på er!

Uttråkad? Inte jag inte..

Sitter och kollar på ”Dance your ass off”, och herregud vad dom måste slita för att tappa de där kilona. Dom sliter verkligen häcken av sig. Man blir så glad för deras skull när man ser att dom har tappat lite vikt varenda gång dom ställer sig på vågen :)

Vad ska man hitta på idag då? Just nu har jag bara otroligt tråkigt. Och funderar på att kliva in i en varm dusch. Får hoppas att raringen vaknar snart så man får någon att prata med. Honom har jag dessutom inte sett värst mycket av denna veckan. Vi har ju varit hemma i omgångar nu när jag börjat skolan och han jobbar. Inte så speciellt kul, men det är ju som det är. :)
Det finns nog lite vi behöver planera för veckan som kommer, det ska handlas och grejer. Ska försöka få med honom kika på en grej också, det blir nog inte svårt att övertala honom :)

Imorgon är det skola igen, börjar inte förens 13.00, så innan det ska jag till vårdcentralen och lämna blod och urin-prov, för SELMA-studien :) Skulle egentligen gjort det under veckan som var, men det fanns liksom inte tid till det. Får det fixat imorgon iaf.

Nej nu blir det allt till att hoppa in i den där duschen :)

Bild som jag lovat :)

Som jag lovade så har ni här en bild på magen :) Det syns inte så himla mycket än, men lite grann kan man urskilja. <3 Jag märker det lite mer, eftersom jag upptäckt att jag inte kan dra in magen helt längre. Haha.
Kan ju skriva att det är V 14+5 på bilden också :)
 

Nu blir det till att försöka göra något annat än sitta vid datorn. Kolla lite mer på TV:n kanske, och vänta på att Angelica och Patrik kommer hem så jag får springa ner och säga hej :)

Hejpa!

Matlagningen är avklarad..

Älsklingen får med sig matlåda även idag. :)
Idag blir det kassler, ris och hemmagjord gräddsås. Mums. Ska bli riktigt gott med mat om en liten stund.
Och det bästa är att jag får ha grönsakerna för mig själv, Älsk är ju inte så förtjust i det han, så det blir desto mera till mig. :) Feta-ost och majs ligger på topp just nu! :)

Ikväll blir det lugnt. Det blir till att umgås med TV:n och godispåsen, älsklingen jobbar ju han.
Hoppas att det finns något bra på TV:n ikväll. Men med min tur så finns det väl inte ett jota.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Härliga lördag :)

Denna dagen började otroligt bra och bättre blev den! Inget kan göra mig irriterad eller sur idag tror jag.

Fick vakna utvilad och relativt pigg vid kvart över 10, inget illamående (vilket är ett väldigt stort plus) och sen öppna mailen och finna ett mail från CSN :)
Pulsen gick i 280 på mig förut när jag såg att dom skickat ut ett beslut. Jag var så inställd på att jag inte skulle få pengar från dom, eftersom det krånglat så. Men deras beslut var det bästa på hela dagen! Även denna terminen är räddad och pengarna kommer som dom ska. :D Får första utbetalningen till veckan, och det är verkligen inte fel alls!

Jag blir så otroligt glad ibland!!

Annars då? Vad har hänt sen jag skrev sist? Jag kommer inte ens ihåg när det var. Haha.
Oj, det var visst en hel vecka sen. Haha.

Hade en jätte-trevlig kväll förra helgen hos familjen Alkemyr/Dalgren. :) Det blev otroligt många skratt och det behövde vi.
Jag och dAAl funderade nog på ett par ggr vad som var fel på våra sambos, men vi kom inte på det, så det la vi nog ner ganska fort. Haha.

Under veckan har det varit skola och massa fält-studier. Varit på besök på BB med min grupp, det var väldigt intressant. Och vi hoppas på att infon vi fick räcker till arbetet vi ska skriva. :)
Var även och träffade lite OP-flickor :) Däribland min älskade Nathalie. <3 Följde med till UNO på omvårdnads-SM :) det var riktigt kul att få träffa flickorna och lite lärare igen :) Får komma och hälsa på er på HUC snart också ;)

Tack så mycket för den fina kommentaren på inlägget ”Nu är det dax, ännu en gång…” Nathalie. <3 Den värmde otroligt mycket! <3<3

Det där med flytt av blogg, det lägger jag nog ner. Det skulle ta evigheter att kopiera över två bloggar.
Dels denna och sen den jag har alla andra inlägg i, på bloggplatsen . Så nej, jag skippar det.

Bild på magen har inte kommit upp än, men jag ska försöka komma ihåg det till nästa inlägg. ;)

Nu får det bli lite mer surfande och kanske ta tag i disken :)

Hej på er!

Hell yeah :)

Sitter som ett X antal gånger förr och funderar på att byta blogg-plats. Denna gången blir det eventuellt till blogspot (blogger). Det verkar inte allt för dumt, och jag följer väl strömmen och flyttar över så småningom.

Funderar även en massa om allt och ingenting, men det får man göra ibland.
Bland annat om hur det kommer att blir, hur det kommer gå?
Kommer vi klara av detta som föräldraskap innefattar?
Det är nog inte bara jag som haft dom tankarna, utan den finns nog hos väldigt många första-gångs föräldrar.
Detta är ju nytt för både mig och Christian, men allt känns så otroligt bra och rätt så det kan inte bli fel. :)
Vi är så otroligt glada för att vi ska få en liten bebis, våran bebis. Det finns inte ord att förklara med. Men visst att man funderar på hur det kommer bli. Det är ju inte mer än rätt att man gör det någon gång.

Nu får inte folk missuppfatta mig och tro att jag inte vill detta, för det vill jag verkligen!
Men man måste också få rätten att ha tankar kring allt. Det anser iaf jag.

Ikväll blir det segmon och hem till Åsa och dAAl, blir antagligen kvar där tills imorgon.
Christian och Åsa skulle ta sig lite att dricka och jag får inte köra utan att Christian sitter brevid och är nykter.
Så det blir att tillbringa morgonen imorgon tillsammans med Åsa, och det var evigheter sen :) Myyysss :D

Det syns ännu inte speciellt mycket på magen, men ska försöka få en bild så ni får se vad ni tycker. :)
Lite syns det ju iaf. :) Vi märker det iaf. <3

Tid för ultraljudet har vi fått också, så den 23:e februari ska vi dit, gud vad vi är spända och nyfikna. :)
Ska bli så otroligt roligt att få se på den där skärmen, allt blir nog lite mer verkligt när man fått sett för första gången att våran bebis verkligen finns därinne :)

Får se hur det blir med den där flytten, men var så säker, jag meddelar er.
Så mina stackars fans får en chans att hänga med :)

Nej nu blir det duschen, hej på er!

Nu är det dax, ännu en gång..

Nu sitter jag här, helt utsliten efter denna dagen. Har härjat och grejat mest hela dagen känns det som. Men ännu är det inte färdigt. Det blir det aldrig. Humöret har varit inställt på sur och tvär idag, och det har raringen fått lida för. Usch vad jag har varit grinig idag.

Som nu förmodligen de flesta vet så väntar vi bebis till i Juli. <3
Detta har gjort mig till en av de lyckligaste på jorden, och även Christian är glad förstås. Det har varit mycket en tid nu, speciellt med illamåendet och tröttheten. Humöret vet jag ärligt talat inte om det blivit någon skillnad på eftersom jag kunde få såna där dåliga dagar innan också. ;)
Provade såna där åksjuketabletter för illamåendet och det har funkat, idag har jag inte ens behövt någon. :) Underbart! Har känts lite som en 5 veckor lång baksmälla. Haha.
Jag ska försöka att uppdatera lite här ibland, så ni får läsa om just våran graviditet. Men jag har ingen aning om vad folk kan tänkas vilja veta, så kom med förslag vet ja! :)

På måndag börjar skolan och jag planerar att läsa 1:a terminen, och sen göra resten vid ett senare tillfälle. Eftersom jag sökte utbildningen och kom in på den innan jag visste att vi skulle ha bebis så tackade jag ja till platsen, och tänker göra det bästa av situationen. Vi har beräknat datum till den 25:e Juli änsålänge och terminen slutar 4:e Juni, därav mitt beslut att läsa 1 termin.
Bråkar med CSN mitt uppe i allt, hoppas dom tar sitt förnuft till fånga och gör ett beslut snart och betalar ut lite pengar till mig. Det vore inte dumt alls. Har väntat sen i början på december, och dom säger att det ännu inte är klart. Men förhoppningsvis under nästa veck så kommer det dimpa ner ett beslut i min mail. Hoppas det!!

Men nu får det nog bli sängen här så jag kommer upp i ordentlig tid imorgon.

Godnatt på er!

Ps. inlägget var på Helenas begäran ;) Och även för andra trogna läsares skull ;)

Beroende även i drömmarnas land? :D

Haha, det är ingen hemlighet att jag pratar i sömnen. Det har jag gjort i alla år.
Men det brukar inte gå att få så mycket vettigt(?) ur mig, men raringen, han lyckas han. Haha.

Det som följer är hans samtal med mig härom natten; (C=Christian, J=Jag)
C: Sover du gott?
J: Ja. typ.
C: Typ?
J: Ja, jag måste ju vara med på vart jag är nånstans så jag inte kanar ner.
C: Aha, spelar du mario?
J: Mmm.
C: Går det bra då?
J: Aah, det gör det.
Såklart att det gick bra för mig att spela. :D Tillägger väl också att vi har spelat nya mario-spelet till Wii med Patrik och Angelica. Kan vara därför jag drömt om det. ;P
Det läskigaste var att jag var i typ en såndär dvala så jag hörde mig själv svara honom när han pratade med mig, fast jag egentligen inte ville svara sådär. Jag kunde inte sluta svara heller för den delen. Men Christian fick sig nog ett gott skratt åt mig iaf. Och jag skrattade rätt bra när han på morgonen efter sa att han visste vad jag hade drömt inatt, och jag kom på vad det var.. Fick skratta lite åt mig själv. Haha.

 Nyår var riktigt trevligt, men hade inte haft något emot att ha raringen hemma. Men men, man kan inte få allt man vill :) Och börjar på detta året var helt okej. :) Kommer se fram emot detta året mer än något annat år. Har aldrig varit så lycklig som jag är just i detta nu! Vill inte byta något mot något annat överhuvudtaget.

Nej, nu blir det sängen.
Har en klipptid imorgon jag inte vill missa. :)
Hoppas på att raringen kryper ner med mig i sängen också <3

Godnatt på er.

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0