Jahaja..

Börjar bli lite värk bortemellan, känns bra att det är igång och förbereder sig för det som komma skall. Men det är ju lite obehagligt, eftersom det kan göra lite ont till och med. Inte behagligt alls, men det är värt allt. :)
Men det ska bli skönt att få "bli av med" (kommer sakna också) magen, och kunna sova på den istället. Längtar som en tok efter det. Men mest av allt så vill vi att busfröet kommer snart :) Men det är trots allt drygt 2 veckor kvar till beräknat datum, men om vi har tur så kanske den lill* kommer tidigare, det märks ju det :)

Ikväll så har jag plöjt lite "Ghost whisperer"-avsnitt, har inte orkat göra någonting annat idag. Känner mig lite lat, men det får man vara ibland. :)
Har sällskap av Gina (vovva) också, och det är inte dumt när raringen jobbar igen. Usch, skulle bra gärna vilja ha honom hemma istället, nu när det börjar bli nära BF och allt. :) Men men, snart är han ledig igen. Och skulle det köra igång tidigare så kommer han ju såklart hem <3 Stackars raringen som ska få stå ut med mig när det kör igång. Haha. :)

Nej, nu ska jag och Gina gå ut, och förhoppningsvis inte blåsa bort. Blir bara snabbt ut på gården så hon får kissa innan jag kryper ner i sängen. :) Raringen är ju underbar och tar promenaderna med henne <3 Helt underbar är han, min Christian <3

Herregud! Nu trodde jag att det spökade här.. Det blåser så mycket så det var något som åkte ner i skorstenen, och eftersom murstocken går genom våran lägenhet hela vägen ner i källaren så lät det som halva huset skulle rasa. haha. Det är mysigt med trähus, men fan vad dom kan skrämmas ;P

Nej, godnatt på er.

En tur till drömmarnas land..

Ja nu är det dax för oss att krypa ner i sängen. Har haft fullt upp hela dagen känns det som.

Var på Ikea och köpte en byrå idag, som raringen skruvade ihop när vi väl kom hem :) imorgon ska den fyllas med bebiskläder. <3
har även hämtat vaggan så nu ska det bäddas och göras iordning, sen är det bara busfröet som saknas. :)
Och det skulle inte göra något om h*n ville titta ut tidigare, för nu har vi längtat länge nog ;)

Nej, dax att sova godnatt på er!

Inga fel det inte..

Har spenderat min dag med att städa och tvätta (ovanligt?) och vikit tvätt, plockat undan en massa. Sen kom underbara Åsa och räddade mig från städningens grepp. :) Har haft en mysig stund med henne och Yatzy nu ikväll. :) Var inga fel alls. Även Johan (Åsas bror) var med en sväng :)

För några minuter sen så gled den bästa älsklingen man kan ha och våran fina ford in på gården :D Den fungerar igen, och det är helt underbart! Christian och Niklas har slitit med motorbyte sen igår eftermiddag. Och nu är den fullt brukbar igen :D Så nedrans bra! :D Forden är en väldigt fin bil :)

Känns så skönt att ha raringen hemma igen, det var lite tomt utan honom inatt. Har haft lite värk (antagligen för att jag inte har tålamod till att göra ingenting) och just nu vill jag ha honom så nära det går (och han vill ;P) eftersom det ändå inte är så länge kvar, och busfröet kanske inte ens vill stanna i 3 veckor till. Det vet man ju aldrig. <3 För våran del så kan bebis få komma när som helst, vi längtar ju såå <3 Det är förresten full fart på den lill*, så ni vet ;)

Nej, nu ska jag vara lite social mot raring innan han somnar. Det dröjer nog inte förens jag sover heller.
Fast jag hoppas nog på att vi kanske kan se en film innan sängen, får se vad han tycker och orkar med :)

Godnatt på er. :)

"Iphone i kattlådan"

Har haft en väldans bra dag idag och hunnit med ganska mycket, förutom det jag egentligen skulle göra, städa! Men det är en dag imorgon också ;)

Vad har jag nu gjort idag då?
Jag har träffat Angelica en sväng :) Hon kikade in på vägen hem från Säffle :) jag har varit i Grums och handlat med raringen, åkte hem till Segmon och hämtade upp älskade Åsa. Sen bar det av mot Grums igen för att äta lite mat, pizza :)
Efter det blev det dax för raringen att åka och greja bil, så snart har vi förhoppningsvis igång våran ford igen :) Inga fel alls det. Lite tråkigt bara att han inte kommer hem förens dom är klara eller ger upp. Vilket betyder att jag får sova själv inatt igen :( Men det överlever jag nog ;)
Åsa och jag gick till konsum och shoppade lite. Och nu är jag nyfärgad i håret, bara klippning kvar så behöver jag inte bry mig om det på ett tag :D Får lägga upp en bild imorgon så ni får se, även på magen ;) När jag skulle skölja ur färgen ur håret så var jag så smart så jag tappade min Iphone i kattlådan. Haha. Vi skrattade lite eftersom jag utbrast "Ojdå, Iphone i kattlådan". Haha. Skrattar bara jag tänker eller skriver om det. HAHA xD
Sådär, nu fick ni förklaring till rubriken på detta inlägg också. :)

Nej, nu har jag banne mig ont i höfter och rygg, så det får nog bli sängen med lite läsning.

Godnatt på er.

C och busfröet <3

Update :)

Allt gick bra på MVC idag :)
Busfröet har fixerat sig, vilket känns skönt. Det förklarar det tryck jag känt under en tid. Nu känns det ännu närmare tills det är dax. Och vi är så spända. Vill verkligen att den lill* tittar ut till oss snart. Är så nyfikna <3
Mitt blodtryck var 122/84 och puls på bebis så bra ut också, fast det var lite högt. Fick ligga på rygg, då var det först ca 170, sen på sidan och det var samma. Satt upp en stund och sen provade hon igen och då gick det ner till ca 150. Tyckte det lät väldigt högt, men det kanske är så? Busfröet började i alla fall sparka så fort hon skulle lyssna, så det var ju inte konstigt om det var lite högt.  :)
Vi satt och pratade med BM en stund och fick lite svar på frågor. :) Känns så skönt med en BM som bryr sig om mig, bebis OCH Christian. Inte alls som den där första vi hade. Hon är ju helt körd i huvudet om man frågar oss. Blääh.

Det är såå drygt att behöva vänta. Kan det inte bara vara dax snart? <3

Nu blir det mys med raringen innan han somnar. <3

Godnatt på er! :)

Göra sig iordning kanske?

Ska vara hos BM klockan 14.00 så det kanske är dax att göra sig iordning. Tänkte ju för en gångs skull platta håret, det händer inte ofta. Får passa på lite innan busfröet kommer, för efteråt har man inte mycket tid till annat, inte för att jag vill ha tid med annat heller faktiskt ;)

Nej, skriver mer sen och uppdaterar om hur det är med magen :)
Ska väcka raringen nu :)

Hejhej!

En sån bra dag ..

Idag har varit en superbra dag, och den har varit förgylld av Åsa och Nea :) Vi tog en tur till Grums imorse, och var till nya lekparken så Linnéa fick leka och sen blev det en supergod räksmörgås. :) Även en tur till ICA hanns det med. :) Har haft så otroligt kul :)
Och Linnéa fick mig att gå hem tårögd förut, älskar verkligen den där lilltjejen alltså :) När vi hade sagt hej då och allt så hann jag gå några steg så hörde jag hur hon ropade "Jag älskar dig", och när jag hade svarat henne att jag älskade henne med, så blev det nära till gråt på vägen hem. Jag blev så rörd. <3

Sen blev det hem och vila, har haft lite värk idag. Men det kan ha och göra med att jag åkt rutschkana och grejer idag. Har ju inte tålamod till att göra ingenting. Så jag får väl skylla mig själv om jag får ont efteråt. Haha.
Pratade lite med raringen när han kom upp förut och innan han åkte iväg för att jobba sista natten för den här arbetsveckan :) Ska bli skönt att få ha honom på hemmaplan, speciellt nu när det börjar närma sig BF <3 Vi längtar såååå otroligt mycket efter busfröet! <3

Efter att Christian åkt iväg till jobbet så bar det av till Åsa igen för att njuta av väääääldigt god mat. :D Blev nachos för oss idag, och det var verkligen inte fel alls. :) Vi passar på när vi är själva, mohahaha :D

Imorgon eftermiddag är det en tur till barnmorskan som gäller för oss, ska mäta mage och känna hur busfröet ligger och jag hoppas att det är fixerat eller iaf på gång. Det skulle göra så att det inte känns så länge kvar. Även om det kanske dröjer ett tag iaf. :) Hoppas allt ser bra ut! :)

Nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen med en bok, men först ska jag ta och dricka upp min te-kopp. ;)

Förresten, CSN och  skolan har det löst sig med. Får mina pengar som planerat! Gud vad gôtt! :D

Godnatt på er <3

Godmorgon :)

Snart dax att gå iväg till bussen och åka till stan för att reda upp röran som skolan ställt till med. Tänk om dom kunde ha rapporterat rätt saker till CSN. Undrar varför dom överhuvudtaget har rapporterat helt fel poäng och datum. Ska bli intressant och se vad dom säger.

Visst, jag hade väl kunnat ringa dom istället. Men kände att det blir lättare om dom får läsa i pappret från CSN själva. Då kan det inte bli något missförstånd när jag säger något. Hoppas jag iallafall.

Ibland blir jag så trött..

Gårdagen blev väldigt mysig iallafall, och man kan inte bli annat än glad när man träffar bästa Therese :) Blev liiiite kakor och en sån där, vad det nu heter, som smakar kanel och är alldeles underbart god ;) Och vattenmelon :D Mums! :) Satt ute och pratade bort några timmar och det går så fort så timmarna flög förbi ju.
Tack Therese för en jättemysig stund, blir nog snart en repris igen. Men då får du ta på dig en tröja eller något så du inte fryser. ;)

Nej gott folk, önska mig lycka till. Skriver igen när jag vet vad skolan tänkte med.

Tålamod?

Jag vill att det ska bli dax för oss snart. Längtar så jag tror jag spricker. Men ändå så vill jag vänta någon/några veckor till. För att allt ska vara så bra som möjligt.
Vårat busfrö <3

Har haft en jättetrevlig kväll med älskade Åsa, blev film, chips och dipp. Inga fel alls det. Men vi åt nog liiiite för mycket. Haha. Som vanligt med andra ord. Men det var ju sååååå gott. :D Får göra om det snart igen :)
Träffade Linnéa också, och vi hade ett givande samtal om att vi kunde dela på Christian;

Linnéa: Det är min Christian.
Jag: Det är ju min Christian också, men vi kan dela.
Linnéa: Ja det vill jag.
Jag: Han kan vara din Christian när han är elak.
Linnéa: Ja, så kan han vara din när han är snäll. Fast när han är min Christian så heter han Marie.

Så jädra söt är vad hon är och hon har blivit så himlans stor. Det går alldeles för fort. <3

Måste ringa CSN och skolan på måndag, jädra skit också. Alltid är det något som ska krångla. Nu har dom fått för sig att jag inte hade några poäng alls i juni så dom tyckte att jag hade fått för mycket utbetalat, och har dragit tillbaka utbetalningen som jag egentligen ska få på fredag. Jag blir så trött, och det kommer skolan och CSN få höra på måndag. Jag tänker inte lida för något som dom har gjort fel. Blääh.

Imorgon blir det en tur till Grums för att träffa bästa Therese. :) Har inte setts på ett tag nu, så det är dax igen :D

Och till dig Robin (BoBo) , jag är INTE gammal, det kallas GRAVID! :P Haha. :P


Godnatt på er folket. :)

Dax för sängen..

Ja jag är inte så mycket nattuggla längre, är piggare på morgon nu för tiden. Är ju inte fel det heller. Får ju mer gjort på dagarna då. Hoppas bara att bebis har liknande dygnsrytm sen. :)

Idag har varit en bra dag, har inte haft ont. Men det har fortfarande varit varmt och tugnt. Och fötterna har varit svullna. Men som sagt, det är helt klart värt det <3

Var och hälsade på Angelica idag och drack lite kaffe och pratade en massa som vanligt :) Och imorgon bär det av hem till henne igen, för att vara med på home-party :) Ska bli intressant och se hur ruinerad jag blir när jag väl bestämt mig för allt jag vill ha. Haha.

Nu blir det iallafall sängen och läsa lite innan jag stänger min blå-grå-gröna ögon :)

Hörs imorgon igen!
Godnatt! :)

Inge kul alls.

Komma hem till en tom lägenhet är ingen höjdare alls. Raringen har ju börjat sin jobbvecka igen. Hoppas verkligen veckan går fort. <3

Men har haft en toppendag med Åsa och Nea iaf :) Vi var och tog ett dopp i pool förut, och det var höjdpunkten på dagen tror jag. :D Var verkligen heeelt underbart. :) Sen bar det av hem till Åsa för att invänta "Livet på BB" som började nu ikväll, och jag blev bjuden på varma mackor. Tack gumman, det var såååå gott <3
Har skrattat en massa åt denna "lilla" Nea, som förövrigt inte är så lite längre :) En väldigt bestämd fröken är hon, undrar vem hon fått det ifrån? Haha.

Som sagt tittade vi på "Livet på BB" och jag bara längtar mer och mer tills det är våran tur! Jag satt och nästan försökte hjälpa en av mammorna att krysta. Men jag vill nog vänta iaf 2 veckor till. :) Då skulle det vara V.38 och då känns det ändå okej, men helst vill jag nog gå till 39-40 någonstans :) VI LÄNGTAR!! <3

Hoppas att det kommer en liten brev-avi till mig imorgon, vore inga fel alls och få sakerna man beställer. :) Vill ha den nu med en gång ju! :D

Nej, nu blir det lite mer tv innan sängen och lite forumskrivande :)
Godnatt! :)

Börjar bli ruggigt sliten...

Det tar otroligt på min energi och den räcker inte till lika länge som förut.
Skulle kunna sova bort tiden som är kvar tills vårat busfrö kommer ut. :) Men det finns lite som ska fixas innan och det finns inte möjligheter till att sova bort så mycket tid. Men det skulle vara skönt ;)
Ett plus är ju att man vet att det verkar som om bebis mår bra iallafall, så som den rör sig och sparkar därinne <3

Just nu sitter vi och kollar på film på tv:n och sen blir det väl antagligen sängen. Iallafall för min del. Hoppas nog att raringen följer med och myser lite. Så skönt att ha honom brevid på nätterna, men från och med imorgon och en vecka framöver så får jag sova själv. Inte kul alls, hoppas veckan går fort :)

Nej fy, jag kan inte koncentrera mig på vad jag skriver överhuvudtaget ju.
Tur att det inte är så varmt iallafall. :)

Godnatt!

Ny dag..

Satt uppkrupen i köksfönstret inatt och kollade på det fina fyrverkeriet som var :) Synd att det ovädret inte kom hit. Hade varit underbart. Men vi fick ju lite muller och regn nu på förmiddagen/dagen iallafall, det var inte dumt. Hoppas verkligen att det kommer mer oväder :)

Tänk om man skulle uppbåda lite energi och göra något här hemma, disken är iallafall gjord. Så det är egentligen bara golven och lite plock som ska undan. Men det är ju såååå himla kvavt ju, och fötterna är svullna. :( Men det blir inte bättre av att bara sitta still heller, då blir jag ju rastlös till på köpet. Så om inte raringen har något bättre förslag så blir det nog städning idag :)

Måste bara skriva att jag hittat en jättetrevligt forum på familjeliv.se :) Verkligen kul och skriva lite med andra blivande mammor runt om i landet, som dessutom är i ungefär samma vecka som oss. :) Det bästa är nog att dom står ut med min nyfikenhet och alla frågor. :) Det är supertrevligt, så där blir jag nog kvar ett tag! :)

Bebis rör sig som vanlgit och det känns underbart, men nu vill jag nog att tiden sak gå liiite fortare så man får se hur den lill* ser ut. :) Jag hoppas på Christians mörka färger, fast han var ljus när han var liten, det gillas skarpt :) En sak är ju säker iallafall och det är att det antagligen kommer vara ett litet (läs: stort) busfrö. :)
Vårat busfrö <3 <3

Nu blir det annat, hejda!

Usch vad jobbigt..

Sitter och lider av värmen som är nu. Fattar inte hur det kan vara så nedrans varmt. Rent av klibbigt varmt. Nästa gång vi kommer fram till att vi ha en bebis till så får det banne mig bli så jag slipper gå full i vatten och 18 extra kilo mitt i sommaren. Vem hade kunnat tro att det skulle vara så här varmt när det är Sverige vi bor i?

Ja det är och kommer vara värt det, för snart får vi våran lill*. Men det är jobbigt och jag måste få klaga lite. Jag är svullen om fötter och händer, det trycker mer och mer neråt. Det värker till och från och jag får knappt ner blod i låret ibland för att det nyper av blodådern i ljumsken. Ingen höjdare. Inte nog med det, så är jag konstant kissnödig av all vätska man häver i sig. Det finns ingen hejd på grejerna.

Men som sagt, bebis kommer vara värt alla besvär. :) Så bring it on! :)

Vad har man gjort för något idag då?
Var hemma hos Christians mamma förut och hälsade på, skulle hjälpa henne med lampor som skulle sättas upp. Det blev dock inte så, för det gick inte som dom ville.

Efter det så blev det en tur till syster Sandra och hälsa på en snabb-sväng :) Har saknat barnen så otroligt mycket, men inte riktigt hunnit med. Tuana favoriserade Christian, som vanligt. Moster dög inte alls. Haha. Vad stora dom blivit. :)

Sen efter det blev det hem för att göra tacopaj, och det var inte alls dumt :) Eller vad säger du, Åsa? :D

Nu hoppas jag på att det ska sluta värka överallt och att det blir lite svalare snart så man kan krypa ner i sängen och bara mysa med raringen. Är liiiiite trött faktiskt. :)

Godnatt på er :)

En fullspäckad helg!

Ja det har varit fullt upp hela helgen tror jag. Började i torsdags med en supertrevlig stund på bio. Christian och Therese hade bokat biljetter till Eclipse och överraskade mig med det :) Blir så himla glad när man blir överraskad på det där viset :D Tack så mycket! :)

Fredagen var vi i Åmål och hälsade på Helena, och det händer inte allt för ofta. Käkade lite mat och satt och stre lite, inga fel alls. När vi kom hem blev det ett dopp i Sävsjön med Åsa och det var inte dumt, men det var bra jädra kallt så det tog ett tag och komma i. Haha. Men årets första dopp blev väldigt sent. Men nu är det gjort iaf.

Lördagen bjöds det på en "liten" promenad i stan på för/eftermiddagen. Vi åkte in med Therese till Värmland Pride och gick med i paraden :) Det var väldigt varmt, och dom hade ett ganska högt tempo. Så det var ingen höjdare och "springa" med hög-gravid. Nästa gång ska jag möta upp dom någonstans istället. Eller se till och inte vara gravid vid tillfället. :) Kul var det iaf! Synd att man inte vågar chansa på att bebis vill stanna kvar tills det är beräknat för då hade jag följt med till Stockholm Pride också :) Men det kommer flera gånger.

Efter priden så bar det av hemåt för att göra sig iordning för ännu en tur till staden. Det bjöds på grillning och trevligt sällskap hemma hos ett par kompisar. Och Christian fick i sig en grogg eller två och blev lite söt. Haha. Hade väldigt trevligt iaf, och det blev till och med lite poker-spelande med gänget. :) Var hemma här vid halv 4 ungefär imorse. Denna kvällen står på "Att göra igen" -listan :)

Idag har det bara varit sova och mat som funnits på planeringen. Har inte funnits ork till något mer.
Sagt hej till Åsa en sväng eller två gånger iaf. :D <3 Jag diggar dina "muffins" hjärtat <3

Nu blir det lite kaffe och kanske en sväng på facebook.

Hejda!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0