Ryggvärk av bloggflytt?

Jisses, vad tid det tar och flytta över 3 år av bloggande!
Hade varit enklare att bära en massa flyttkartonger eller något. Jag har iaf ryggvärk som man får efter att man bärt en massa. Konstigt det där. Är nog min otroligt fina ställning jag sitter i, skräddarställning i soffan och framåtlutad. Hehe. Får nog skylla mig själv. Eller så skyller jag på att min blogg väger tungt p.g.a. dom otroligt intressanta inläggen. Haha.

Idag har vi varit överallt och ingenstans, ute på en liten promenad och hälsade på fam. Larsson. Åkte till Grums en sväng och hälsade på Patrik och Angelica. Farmor (Marita) kom och hälsade på en sväng ikväll också :)
Igår hade vi en heldag med Faster Therese, och som vanligt är det alltid kul och väldigt trevligt med henne! Man kan verkligen prata och skratta om och åt alt! :) Man blir glad av hennes sällskap! Väldigt glad! <3 :)

Älsklingen är iväg och kränger däck som vi ska ha på bilen, hoppas att det går bra för honom. Och att det inte blir allt för sent han kommer hem inatt. <3
Får hoppas på fint väder imorgon så vi kommer iväg till Skruvstad en sväng. :) Skulle vara väldigt roligt det! :)
Blir det inte Skruvstad, så blir det nog en sväng till stan och införskaffa en Bumbo. En ergonomisk "baby-sitter", med lekbord. Väldans häftig och jag tror att Nellie skulle tycka om den eftersom hon gärna vill sitta upp. :)
Fast det blir nog en grön sådan isåfall, om jag får bestämma iallafall! ;D Och det där med lekbord är ju jättebra! :D Vilken grej! Inte konstigt om varenda en från blocket jag har ringt på är borta, dom verkar ju superbra. och uppskattade! :)


Nu är det dax att krypa ner i sängen. Börjar bli sådär ruskigt trött, och Nellie vaknar vid 1-2 inatt (kanske lite senare), och då kan det vara skönt att ha fått sova lite innan. (Svenskan är på topp känner jag).

Dax att stänga av..

..och gå och lägga sig. Nu har jag flyttat ytterligare inlägg från dom gamla bloggarna. Har mycket kvar, men snart finns hela mitt blogg-"liv" på ett ställe. Synd att jag inte får med kommentarerna bara. Finns ju en del som jag velat ha kvar. Men ni får skriva nya söta kommentarer till mig ;)

På tal om det. Vart har ni tagit vägen? Jag ser att det är ett gäng (ca. 20) om dagen som läser. Men inga kommentarer? :O Skriv hej när ni är här, är så nyfiken på vilka ni är ju ;) Sen kan ni alltid prenumerera på min blogg hos bloglovin :) Bara att klicka på den lilla rosa knappen på högersidan så är det typ klart :D

Mamma frågade idag om jag ville med på tjejkväll i gruvan den 12:e november, så jag pratade med raringen om det förut. Han tyckte att jag skulle tacka ja till det, för han skulle vara hemma med Nellie. Underbara Älsklingen <3
Så om inget oförutsett inträffar så ska jag iväg på det den 12:e november :D Gud vad kul det kommer bli, men konstigt att vara ute heeeelt själv några timmar. :O Utan C & N :O Hoppas det går bra för C, men det ska nog inte vara några problem, och att Nellie är snäll mot honom ;P <3

Har haft en superkul dag med Åsa, mamma, älsklingen och Lillrava :) <3
Men nu är jag trött. Nellie somnade vid 21 idag :O Blev nog lite fel när hon tog sig en lur vid 18-tiden idag och jag var tvungen att väcka henne. :P Men eftersom hon somnade så sent, så sover hon nog ett tag till :) Så då passar jag också på ;)





Kvällsmys i soffan <3





Så himla fin <3 Och otroligt glad på kvällarna <3


Nej ni, nu orkar jag inte mera.
Godnatt! :)

Måndag!

Nu är det ytterligare en ny vecka. Sitter här och väntar på mamma som skulle komma en sväng. ;)
Har precis haft bästa Åsa på ett litet besök. :)

Idag fick jag riktig sovmorgon, Nellie ville inte gå upp förens halv 11 :O Hon var nog riktigt trött idag :) Och nu sover hon igen på filten här i vardagsrummet. Hon tycker verkligen om sin filt :)

Kvällen igår var riktigt mysig, hade Åsa här så vi kollade på "Gossip Girl" och Nellie va vaken ända tills hon hade gått hem vid 20.20 :) Sen sov hon ända till strax efter 03 inatt :) Jag hann och plugga färdigt så nu kan jag lämna in det på torsdag! :D Gud vad skönt att äntligen få njuta ev egentiden få kvällen. Bara glo på tv om jag vill eller rent av sova tidigt ;D Hade tänkt och lägga mig tidigt ikväll, men det är ju sista avsnittet av "Lite sällskap" ikväll och det går ju inte att missa! :) Men efter det blir det sova :)

Nu ska jag ta mig en cigg medans Lillrava sover en stund till. :)
Hej!

Ibland blir man lite extra glad. :)

Dagen idag har varit väldigt bra. :)
Började dagen med våran solstråle klockan 8.30 imorse, och det slår aldrig fel, det första man får av Nellie på morgon är ett stort leende! :) Det är en bra början på dagen det! <3

Hade en massa morgon mys med henne och sen vid 12 gick vi på en liten promenad med älskade Åsa och söta Linnéa. Vid 14 kom mamma, brorsan, pappa och Lena och hälsade på. Ärligt talat så ville jag inte tro på att pappa skulle komma när det väl kom till krita och dom skulle hit, men vad glad jag blev när han verkligen kom! :)
Och för en gångs skull så var Nellie vaken när han träffade henne, och ett stort leende var det första han fick från henne. Så himla kul! Dom stackars gångerna han träffat henne har varit i vagnen eller bilstolen och då har hon ju sovit, så idag var ju första gången som hon verkligen såg sin morfar. :)

Vid 18 åkte raringen till jobbet, inge kul alls när han har jobbvecka ju :( Men snart är han ledig igen <3
Nellie somnade vid 20.00 idag och jag har roat mig med att plugga en massa, så nu är det inte mycket kvar. Gud vad skönt. För då kan jag verkligen njuta av min egentid på kvällarna sen när det är klart! :) På torsdag ska det lämnas in! :)

Nu blir det sängen så man får sova lite. Nellie vaknar nog kanske snart. :)
Godnatt på er!

Gamla inläggen kommer hit :)

ÄNTLIGEN!! Funktionen för att lägga in inlägg bakåt i tiden är här! Som jag har väntat!

Nu kommer mina inlägg från bloggplatsen och wordpress hit :D Synd att jag inte kommer ihåg vad jag hette på Zoomin.se, för dom inläggen hade jag velat ha också :-/
Någon som kommer ihåg vad jag hade för adress där? :)

Inlägg kommer pö om pö, orkar inte allt ikväll..
Har varit duktig och dammsugat och diskat idag :) Rensat lite bland Nellies kläder och plockat undan lite.
Hoppas vi får besök imorgon nu, ska bli intressant och se. Jag förväntar mig inget så slipper jag bli besviken. ;)

Tack Åsa, Linda, Linnéa och Neo för en trevlig stund förut idag! Vad gjorde man utan er? <3

Lillrava vaknar nog snart för lite mat, hon somnade ju trots allt redan 19.00 idag :O Hon var helt slut då ju ;) Stackars liten :) <3

Nej, godnatt på er!

Har inte tid..

Bloggen blir en av sakerna man prioriterar bort. Iallafall jag.
Tiden räcker inte till, man skulle ha fler timmar på dygnet. Men då skulle man säkert ha en massa annat att göra då också. Haha.

Nellie växer så det knakar, snart 3 månader gammal, och viljan växer lika mycket. Nu har hon kommit på att det är förbaskat roligt att sitta upp i knät, så hon blir frustrerad och nästan arg när hon inte får det. Ligga eller halv-ligga är ju nedrans tråkigt ju ;) Våran Lillrava ;) Hon har även börjat få lite rutin på sovandet också, sover lite mellan 10-10.30 på morgon, sen mellan 12-12.45 och ett längre pass mellan 14-(ca)16., och sen en supernap vid 17 ungefär, för att sen somna för natten när klockan är runt 19.30 :) Helt underbart att det är lite regelbundet, då kan man planera lite :) Har varit såhär i ungefär en veckas tid nu, så det kanske håller i sig ett tag :) Hon vaknar ju såklart på nätterna fortfarande, men det brukar bli någongång mellan 01 och 03. Sen somnar hon fort om igen efter lite mat. :) Hon är sååå himla duktig :) <3

För några år sen så hade jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle få det jag har idag. Jag är så lycklig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Jag har en underbar sambo och pappa till min dotter, och jag har dessutom världens mest underbara dotter! Dessutom har jag en del guldkorn till vänner också! Jag är (förhoppningsvis) snart utbildad US och kan börja söka jobb nästa år. Jag hade inte vågat drömma om det liv jag lever idag, men jag är väldigt glad att jag lever det liv jag gör och jag ångrar inte en sekund eller ett enda beslut jag tagit. Christian och Nellie är det bästa som har hänt mig. Älskar dom så det gör ont!
Jag är lyckligt lottad! <3

Nu blir det lite te och invänta "Grey's anatomy".
Skriver kanske sen :)

Hej så länge!

Idioti-bolag..

Vad är det för vits att ringa runt till folk och göra undersökningar på kvällen?
För ett tag sen så ringde det någon vid 9 på kvällen och skulle prata en massa, men jag svarade att jag skulle lägga barn och så så jag hade faktiskt inte tid. Ikväll ringde dom om en undersökning om tobak, klockan 7 på kvällen. Jag svarade att jag inte kunde prata för jag har en halvgrinig bebis som vill ha uppmärksamhet. Och hon frågade om hon fick ringa en annan gång istället, så jag sa till henne att ja visst, om ni ringer tidigare på dagen. Ja vi kan försöka med det, får jag som svar. Försöka?? Ni får respektera det man säger!
Jag vet att dom bara gör sitt jobb, men det får väl finnas gränser för vilken tid på dygnet man ringer till folk för att göra undersökningar om saker och ting?

Idag var mormor tuta här en sväng, men Nellie var inte på så bra humör förens sent ikväll. Hon var såååå trött, har ju bara sovit korta stunder idag så hon var inte speciellt utvilad inte. Det var trevligt, som alltid att ha mamma här en stund iallafall :)
Vi stod ute och väntade på henne idag, så Nellie fick sova lite i vagnen. :) Inte dumt med frisk luft och fint väder! :)
Här är mormor tuta och Nellie <3


Imorgon blir det att kliva ur sängen i tid och göra oss iordning för att åka med bussen till Grums. Ska leka lite med Linda och Neo och gå på babycafé mellan 10-12. Ska bli kul. Var ju längesen vi sågs nu, så nu var det dax igen. :) Och lagomt tills babycaféet stänger så öppnar pizzeriorna så det får nog bli det till lunch imorgon. :)
Hoppas Nellie är på bra humör imorgon så hon kan charma dom som är där. ;) Eller ja, även om hon är sur så kan hon charma dom! ;D Mammas Lillrava. <3

Imorgon gör Christian sisa passet på en vecka, och det ska bli såååå underbart skönt att få umgås med honom. Saknar honom väldigt mycket! <3

Nej ni, nu blir det lite egentid framför tv:n och sen sova ganska tidigt så vi kommer upp imorgon. :)

Godnatt! :)

HAHA :D

Sitter och roar mig med att kika på familjeliv.se och där har dom ett forum som kallas "sandlådan" där man mer eller mindre skriver allt med väldigt mycket ironi och man ska ta det med en stooooor nypa salt, eller en hel grävskopa förresten. Skrattar åt typ allt därinne, så det är ett under att Nellie inte hoppat ur bärselen än. Haha.

Här har ni en av dom roliga texterna:

"På grund av ändrade familjeförhållanden så måste jag göra mig av med min dotter. Det skär i hjärtat. Det finns allergi i familjen.
En 4½ års flicka med lite aggressiva tendenser. Viss barnvana krävs. Rymningsbelägen så koppel kanske är att rekomendera. Äter vanlig husmanskost fast i mängder. Gillar inte andra djur eller mindre barn, dom får ni plocka undan annars går dom sönder. Viss typ av skyddskläder kan behövas, stålhetta och hörselskydd krävs.
Om du känner att du har en alldeles för lång stubin och inte har något att förbruka den på, då är du kvalificerad och välkommen att höra av dig. Tack på förhand från familjen IDIOT"

Säger bara HAHAHA! :D

Sen finns det ju dom som tror att man är allvarlig när man skriver sånt här också, och det är nästan ännu roligare. ;)

Underbara Unge! <3

Efter mitt "klagoinlägg" igår om att jag var trött så sov Nellie från 21.30 till 05.30 :O Somnade om efter maten, och sov till ca 9. :)
Undrar om hon tyckte att mamma skulle få vila en natt eller om det håller i sig :) Det återstår att se inatt igen :)
Underbara lilla människa! :)

Tack för dom fina kommentarerna. :) Det är guld värt! :)
Jag vet att man inte är mer än människa, och ibland måste man få säga hur man känner och mår :)
Förutom att jag varit trött, så har jag inget att klaga på. Vi har ju det mest underbara som någonsin funnits ;)
Är så glad att jag har Christian och Nellie :)


Vad ska man hitta på idag då? Nellie sover lite nu hon, och det var behövligt för hon var fortfarande trött. Och på gränsen till sur ;) Men när hon har vaknat, vad ska vi hitta på tills Christian vaknar? Det är ju många timmar kvar tills det kan bli mys med pappsen. :) Hmm, vi kommer nog på något. :) Förslag?

Mer kaffe nu iaf :)
Hej på er!

Jag är trött..

Men det tycker jag att jag har rätt och vara. Jag har fullt upp med det finaste som finns, och ibland har hennes humör inte alltid varit på topp. Ikväll är en sån gång. Hon har varit lite gnällig under eftermiddagen. Men från 19.30 till 21.30 (då somnade hon) har hon gnällt övervägande hela tiden, förutom när vi bytte blöja för då var hon alldeles underbart glad :) <3 Det är lite jobbigt när hon gnäller och man provar allt, byter på henne, mat, tröstar (både med närhet och napp, och bröstet) och inget funkar, inte ens att vara uppe och gå hjälpte ikväll. Man känner sig lite hjälplös när man inte förstår vad som är fel. :-/ Fast man vet att man inte behöver göra det. Man försöker ju så gott man kan, iallafall jag. :)
Har ni några tips på vad man kan göra?
Jag vet att det inte är en dans på rosor att vara förälder, även om det finns några som har det som så, men jag ångrar absolut ingenting. Hennes leende och gurglande ljud gör mig alldeles varm inombords.
Gud vad jag älskar denna lilla människa! <3

Men jag anser mig iallafall ha rätten och säga, jag är trött. Eller?
Nu är det ingen som sagt motsatsen, men jag undrar bara, får man som förälder säga att man är trött och sliten?

På onsdag är det Christian ledig en vecka igen och det ska bli alldeles underbart att ha honom hemma igen. Det blir så tomt utan honom ju. Och det är skönt med lite avlastning också ;) <3

Nej, nu blir det nog snart sängen.
Passar på när Lillrava sover ;)

Godnatt på er!

update som lovat. :)

Ja, jag lovade ju igår att jag skulle skriva idag, så det är bäst att jag gör det ;)

Igår umgicks vi med Åsa och Nea, jag och Nellie mötte upp Åsa och följde med och hämtade Nea på dagis, sen blev det en tur till lekparken. Det var bäst att passa på eftersom det var fint väder :) Efter det så följde vi med hem till dom och Åsa bjöd på glass och lasagnetter (stavning?), gott som tusan var det :) Tack för igår gumman! <3
Nellie tyckte om Åsas sackosäck också :)


<3


Idag då? Vad har vi gjort idag? Hmm..

Det enda vi har gjort idag är typ sovit, varit och handlat, lagat och ätit mat och lekt och myst. :)
Natten gick bara bra inatt, hon vaknade med ca 3 timmars mellanrum, och vid 8 imorse så flyttade jag henne till våran säng för lite morgonmys, men det resulterade i att vi somnade om och vaknade vid 11 igen, och då fick jag väcka henne. ;P
Inatt hoppas jag att hon sover lika bra, men hon somnade iofs vid 21 nu, och då var det efter både amning och lite tillägg. Får se hur länge hon sover nu :) Magen kanske inte tycker om tillägget och då vaknar hon nog snart igen. Men jag hoppas på att det ska gå bra och att hon får sova gott :)

Hon var supertrött förut när Christian skulle åka till jobbet, ville ingenting alls. Blev skitsur när Christian skulle pussa henne, för att bli killad av skägget var ingen hit när hon var trött. Haha. Hon orkade iaf med ett mysigt bad och lite mys innan hon tog sig en supernap vid 19 för att vakna igen vid 20 när jag stod i duschen. Haha, tur att hon höll sig lugn och glad så jag kunde snabbduscha iaf :) Babyvakt är en bra uppfinning. :)

Nu ska jag mysa med mig sjäölv och tv:n en stund, skulle väl egentligen ha försökt plugga lite men jag är trött i huvudet varje kväll så jag kan inte koncentrera mig. :( Får försöka vila lite på dagarna tillsammans med Lillrava. :)

Mys i handduken efter badet <3



<3Min stora raring är bra duktig ibland han, haha.<3 *blinkblink*

Update kommer imorgon.

Orkar inte nu, blir att försöka sova istället.
Nellie vill nog ha lite mat innan jag somnar, så jag hinner nog knappt lägga mig innan det är dax. 
Pyret <3

Har haft en superbra dag iaf :)

Godnatt! :)

Besök hos mormor tuta <3

Idag har vi varit hos mormor tuta (min mamma) på besök, åkte dit när Christian skulle till stan. Kände inte för att bara sitta hemma idag. :) Mamma bjöd på mat och sen bar det iväg till jysk. :) Eftersom jag nu har börjat från och med ikväll att vänja Nellie att sova i vaggan så behövde jag en kudde och påslakan till hennes täcke. :) Efter jysk blev det ICA för att handla lite och sen hem för en mysig kvällsfika och mer mys med Nellie. Tack för idag mamma! <3

Som sagt, jag har börjat vänja Nellie att sova i vagga. För jag sover inte alls bra om nätterna, är rädd för at antingen väcka henne på nätterna eller för att skada henne. Fast jag vet att dom säger att man inte gör så när man är mamma, så är det bra om vi sover i skilda sängar. Visst, amningen kommer inte bli lika lättvindig eftersom jag ska lägga henne i vaggan igen efter att hon ätit, men vi tjänar på detta allihop i längden. Så jag kommer försöka stå ut och hoppas att detta kommer gå bra. Efter att ha bäddat och gjort iordning Nellie för kvällen så la jag henne i vaggan och det tog knappt 5 minuter så sov hon, och jag blir så stolt över att hon somnar själv, trots att hon inte är så gammal <3
Första dagarna så kommer jag ligga med huvudet i fotändan för att kunna lugna Nellie om det skulle behövas. Och blir det mycket vaket på nätterna så får jag sova med henne på dagarna. Men (peppar, peppar) det verkar gå bra! Än så länge iallafall ;)




Mammas "lillrava" ;D <3



Nu blir det att slappa framför tv:n innan sängen, helt själv.
Älsklingen har ju börjat jobba, och jag saknar honom redan :'( <3
Usch, hur ska denna vecka sluta. Hela 7 nätter ska han göra innan han är ledig igen :-/
Tur att jag har Pyret <3

Godnatt!

Lite bilder :)

Mammas älskling <3








Pyret! <3




Kvällsmys med mamma <3 (taget idag)




Dom finaste i mitt liv <3 Älskar er!


Sådär, nu har ni fått lite bilder :) Fler kommer ;)

Har haft en ganska bra dag med besök, Angelica, Maria och Dennis kom på kaffe och lite tjöt, sen kom bästa Åsa på lite iskaffe och kladdkaka (tack för att du skämmer bort mig ;P <3). Sen har det varit lite hushålls-sysslor och mys med Nellie.
Fast hon inte varit på bra humör idag så är hon det bästa jag har ;)

Nu ska jag mysa med stora älsklingen, och lilla älsklingen sover sen kl 19:45. <3

Godnatt på er!

Försäkringar och paniktvätt.

Dagen började med att man får byta blöja (som vilken annan morgon som helst) men just imorse var liiite annorlunda. Fröken Nellie tyckte att det var en bra idé och passa på att både kissa och bajsa medans jag vecklade ut en ren blöja. Världens leende hade hon på läpparna medans jag inte fattar ett jota av vad som händer. Skyndade mig att lyfta upp henne och torka av henne samtidigt som jag försöker få undan lakanet i sängen för att det inte ska bli blöt rak ner till madrassen.
Därav så blev det lite paniktvätt på grannens tvättdag ;) tror inte det gjorde henne något ;)
Detta var ingen bra start på dagen men som tur är så har resten varit jättebra :)

Har har besök av en försäkringsgubbe idag som pratade om bland annat barnförsäkring, så nu har vi försäkrat det bästa vi har :) man har varit så upptagen med att landa som förälder så vi har inte tänkt på försäkring :-S men nu är det äntligen gjort!

Therese och Marita har varit på besök här idag också och det var så kul :) man har aldrig tråkigt när Therese är i närheten :) och Nellie var på bra humör också, inte dumt alls :)

Nellie håller på och somnar själv i sängen för 3:e kvällen i rad, men ikväll tog det lite längre tid så snart får jag gå och hämta henne. För jag tycker inte att man kan tvinga henne att somna om hon verkligen inte kan, men det är värt ett försök iallafall. :)

Skulle egentligen kollat på "lite sällskap" men vi har störningar på den kanalen så vi får kolla på nätet se istället. :)

Nej, dax och kolla till Nellie. :)
Godnatt på er!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0