Vålberg.

Sitter här med broder och kollar på photoshop-grejer. Mamma försöker få Nellie att somna, vilket inte går sådär jättebra. Hon ligger och jollrar och skrattar emellanåt. Haha. Får se, det slutar nog med att båda två somnar för att klockan blir för mycket.

Idag var jag till tandläkaren. Fick lugnande och bedövning. Gick jättebra :D Är underbart stolt över mig själv. Gjorde inte ont, jag började inte gråta (som jag gjorde sist) och jag kom ihåg det viktigaste, att andas! Så nu är första etappen på rotfyllningen gjord. Rensat tanden och tryckt i bakteriedödande, och en provisorisk lagning. Ska dit efter semestern igen och göra resten. Och då blir det utan lugnande! På eget initiativ! :) Kände inte av det så mycket denna gången förutom när jag reste mig upp, så jag tror jag klarar det utan det hädanefter! :)

Blir till att sova kvar här inatt. Trodde jag skulle vara mer groggy efter besöket hos tandläkaren, men känner mig mest som om jag skulle vara bakfull. Känns tryggt att sova här hos mamma ändå. :)

Nej ni, nu skriver jag mer imorgon.
Det kliar i photoshop-fingrarna nu! ;)

Hejda!

Uj uj uj.

Nu har jag glömt detta igen.
Tack för era fina kommentarer. :) Man blir så glad när besökare gör ett litet avtryck! Eller hur?

Idag bär det av till Karlstad för midsommar-firande med Kent, Camilla och barn! Ska bli hur mysigt som helst. Grillat och jordgubbar! Dock inte samtidigt. Det skulle ju kännas lite knas. ;)

Ska försöka få upp lite bilder under helgen också, får se hur mycket tid det finns till det. :) Måste fråga folk först, dels Åsa, Kent och Camilla. Det är ju deras barn jag vill lägga upp på. ;)

Nu ska jag invänta att Nellie vaknar efter en tupplur för att få in henne i duschen. Sen blir det att göra sig iordning så man är redo för att åka. 

Hoppas ni får en mysig midsommarafton, trots vädret. ;)

Hej på er! :)

Åmål!

Jag och Nellie slängde oss på bussen idag och drog till Åmål för att hälsa på Helena!
Blev efter mycket letande av lunchställe en lunch på 50's, och där rekommenderar jag INTE nachostallrik. Köttfärsen var som gummi, eller något liknande iallafall. Det såg då inte ut som köttfärs. Antagligen var den körd i micron till sammans med chipsen och osten. :-/ Jag gick fram till kassan och sa att det måste vara något fel på köttfärsen. Och tjejen som tog emot maten sa att hon skulle undersöka. Sen kom hon ut och beklagade och sa att hon inte förstod vad som blivit fel och att vi kunde få pannbiff och potatis istället. Det tackade vi ja till, och det var supergott! :)
Nellie mumsade pannkakor hon och sen smakade hon på både min och Helenas mat! :)

Sen blev det lite promenad, så gott det gick i busvädret. Mullrade ganska bra ett par gånger och kom ett par skurar.
Tur var det uppehåll när vi gick hem från centrum och sen igen när vi skulle till bussen :)

Nu är både Nellie och jag helt slut. N sover redan hon. Jag ska snart göra henne sällskap. Eller ja, läsa bok iaf. :) Ikväll börjar jag läsa "Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst". Min fantasy serie av David Eddings - Belgarion är ju slut. :'-( Får leta upp fler böcker av honom.
Har ni några tips på fantasy-böcker kanske? :)

Förresten, shit vad besöksstatistiken har stigit! :O
Blev superglad när jag såg att det gått upp så mycket! :D
Ja, för mig så är 66 stycken väldigt mycket på en dag!
Var det några som stannade kvar, eller drog alla förbi som ett oväder? ;)

Godkväll! :)

Min familj!


Min familj är det bästa som hänt mig.
Nellie och Christian är mitt allt.
Är det möjligt att älska så mycket så som jag älskar dom?
Ni är dom som gör mitt liv helt!
Utan er vet jag inte vad jag skulle göra.
Tanken på att vara utan er får mig att gråta.
Vill aldrig förlora er!
Älskar er, nu och för alltid!
<3

Dåligt väder, men en mysig dag ändå.

Vi skulle ju tagit en tripp till Liljedal egentligen, men det tillät inte vädret. Var ju spöregn under morgonen och senare blev det sådär ostadigt. Inte så kul och komma till Liljedal och slå upp fikat för att sedan bli ev. sjöblöta.
Vi drog hem till Åsa och fikade med alla barnen istället. Sedan härjades det i ett X antal timmar. Helt slut var man när man kom hem igen. Men ack så välbehövligt med skratt och härj.
Tack tjejer och barn för idag!

Här är lite bilder från idag :)


Barnen fikar! <3



Söta Linnéa och Isabell! <3



En väldigt glad Nellie! <3



Snyggingen Neo! <3 (Nellie sover i bakgrunden ;P)



Får bli en tidig kväll ikväll. Nellie och jag tog hand om tvättberget som skulle vikas och sen blev det härj in i det sista. Nu sover N och det lockar så otroligt för min del också.
Imorgon blir det en tur till Helena! Ska bli kul och träffa henne! Blir lite tjöting och en lunch iaf! Alltid något! :D

Nej ni. Godkväll!

Detta med rubriker...

...börjar bli lite smått tråkigt/jobbigt. Tycker inte om att vara finurlig och försöka hitta på en passande rubrik alla gånger. Bah!

Idag har vi tillbringat största delen av dagen med Linda och Neo. Massa bus, skratt och fika. I vanlig ordning! :) Och ännu en dag fullt av just det väntas imorgon, men då hoppas vi på fint väder så vi kan knalla till Liljedal. Måtte gudarna ge oss vackert väder. Jag har ju för tusan bakat kärleksmums ikväll, som vi ska trycka i oss imorgon! ;D

Vi kom hem här vid 20-isch och då var det dax att göra Nellie iordning för kvällen, ny blöja, välling och mys i soffan framför tv:n innan hon skulle hoppa i säng. Det tog en liten stund innan hon ville slå ihop sina vackra blå. Men vid 21-isch så sov hon :) Får se hur hon sover imorgon, för imorse tog hon banne mig och somnade om vid 7.20 (efter lite välling) och sov fram till 10! Det är ingen dret dä! Och det tackar mamman för! :D Vågar man hoppas på en sån morgon till? ;)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med boken!
Kan inte sluta läsa fantasy-böcker när jag väl börjat!

Godnatt på er! :)


Underbara ungar! <3


Helt slut.

Det får bli en tidig kväll ikväll. Blev en heldag med spring i affärer och fika. Hann med otroligt mycket affärer. Vi är hurtiga vi :) Men nu är jag helt slut. Nellie också för den delen. Hon var en ängel mer eller mindre hela dagen, enda gnäll som var, berodde på antingen trött, hungrig eller lite uttråkad. Men det var inget värre. Underbara unge! <3
Blev lite shoppat, en tröja till mig, 1 till Nellie, en sommar-one piece-isch till N, present till raringen (:D) och lite mer småplock. :) Är verkligen nöjd med dagen! Tack Therese! <3

Glömde såklart kameran hemma. :( Typiskt! Så bilder får ni inga.
Men lovar att ni ska få lite bilder på det vi handlat idag, fast isåfall imorgon ;)

Nu blir det lite tv innan jag kryper ner i sängen. Nellie har typ precis somnat hon, eller ja, 5 min sen.
Hoppas på en låååååång natts sömn, gärna en bit in på morgonen också ;) Får se vad fröken har tänkt sig till morgonen. <3

Godkväll på er!

Nice day!

Ja dagen idag har varit bra! Jag klev upp i ottan, för att sätta mig på bussen till stan 06.49 och möta upp Camilla för ett litet ärende. Var hemma igen runt 11 tiden. Christian och Nellie hade roat sig med att vara ute och gå i det fina vädret :)
Gjorde lite lunch till mig och Nellie medan Christian gick och la sig eftersom han skulle iväg och jobba ikväll. Jag och N följde hans exempel och gick och la oss vi med och sov i nästan två timmar. Inga fel!
Vid 16-tiden befann vi oss hemma hos Linda och Neo för en eftermiddag/kväll av bus, mys och fika! Hur bra som helst! Och barnen lekte snällt som vanligt! Skrattade och gick på inne på Neos rum!
Är så skönt att dom kan leka tillsammans nu! :) <3

När vi kom hem så var det en dusch som gällde och Nellie kröp före in i badrummet och gastade "daaadaaaaaaa", som betyder bada. ;) Sen blev det lite kvällsvälling och mys i soffan och sen sängen för lillfröken. Efter någon minut hör jag därinne "Mamma, titta", gång på gång. Vad hon ville visa är oklart, eftersom hon inte pekade på något. Men titta, det skulle jag göra ;) Älskade barn! <3 Nu sover hon sött iallafall och det dröjer inte innan jag kryper ner också. Trots tuppluren på ca 2 timmar så är jag ändå rätt så trött.

Imorgon bär det av till staden med Therese, för att shoppa lite. :) Se om jag inte hittar present till min kära karl också :) Han fyller ju faktiskt år nästa vecka :) Ser fram emot att få tillbringa lite tid med Therese! :)


Min sysselsättning just nu! :)

Funderar på att skippa chipsen och ta boken med mig in i sängen istället.
Ja, så får det nog bli!

Tack och godnatt! :)

Min bilddagbok/dayview blir uppddaterad här ikväll också. Så kika in där vet ja :)

Kasst väder.

Men det har ni nog kanske redan märkt?

Nellie sov till 05.45 för att sen få lite välling och somna om fram till 8 :) Nu har vi fått i oss lite frukost och snart blir det nog en liten tupplur, ingen av oss är direkt pigg.

Fick springa hem till Åsa här för en liten stund sen. Hon ringde och det enda hon sa var "kan du komma hit?". Hörde att Isabell var ledsen och skrek/grät. Springer in med Nellie till en sovande Christian och väcker honom så han kan ta N. Springer över till Åsa. Ja, jag sprang!
Stackars Isabell har ju blivit getingstucken. Fy vad ont det måste ha gjort. :( Inte konstigt att hon var ledsen.
Snart kan man inte ha öppet någonstans i lägenheterna oavsett väder, för dom j*vlarna kommer in iallafall! Fy för sommaren och dess insekter/kryp/äckel!
Det verkar som att det går bra med lilla Isabell iallafall och ingen allergisk reaktion verkar komma heller. Men ont är det ju klart att hon har. <3

Nu blir det nog att få Nellie att sova en stund. :) Så hon är pigg på BVC sen :)

Hej på er så länge! :)

Besök hos farmor och Karlstad.

Idag har Nellie haft upp och ner dag. Mest glad, men när hon väl varit ledsen så har det varit ordentligt också.
Vi satt och lekte på golvet och så kröp hon iväg ca 1,5 meter och störtgrät, kröp tillbaka, blev tröstad och sen samma sak igen. Fattar ingenting, men så ska det tydligen vara som förälder. Blir nog bättre snart igen :) Får ta en dag i taget! <3

Blev ett besök hemma hos farmor idag. Blev lite fika och uppsättning av en hylla åt henne. Sen fick vi med henne på en tripp till Bergvik. Vi skulle kika på en pool åt Nellie på Coop. Men den vi ville ha fanns inte och ingen visste när den skulle komma. Vi fick istället med ett leksaksdjur "bean bag"-djur, som hon tydligen ville ha, lite sängkläder åt Nellie och så fick hon flytpuffar med "Hello kitty" på ifrån farmor :)
Efter Coop så trippade vi till MAXI och där fick vi tag i en pool, så nu jädrar ska den pumpas imorgon så vi kan bada lite :D Hoppas på fint väder också :)
Efter det så sprang jag mer eller mindre till H&M för att få tag i tights till N, för på Coop och MAXI hade dom antingen knepiga storlekar eller inget vi ville ha. Men på H&M så blev det en klänning och 3 par tights för 160:-, inga fel! :)
Har haft en väldigt bra dag idag!

Hann med och ta en cigg med Linda innan vi åkte hem också. Skulle ju ändå dit och lämna cigg till henne :) När vi skulle åka igen så hade Neo blivit ledsen och ropat "Neos, Neos". Han har tydligen paxat Nellie redan ;) Inte första gången han kallar Nellie för sin ;) <3 Lovade honom att vi ska leka imorgon :)

När vi kom hem så gick vi till Märta (Grannen) och sa grattis till henne, hon fyller 92 idag :) Hon fick ett kort och en trisslott av oss :) Alltid något, och hon blev så glad! :) Nellie gillar henne väldigt mycket, blir jätteglad när hon ser Märta :)

Nu sover Nellie och har gjort sen 20.45 ungefär. Blev lite senare idag, men så blir det ibland.

Imorgon bär det av till BVC, känns som det var evigheter sen vi var där. Men egentligen så var det drygt 2 månader sen bara. Men nu är jag nyfiken på hur lång hon är och hur mycket hon väger. :) Hon har ju ändå storlek 74/80 på kläder och nr 5 i blöjor. :)
Ja det märks imorgon! :)

Raringen drog iväg förut och skulle greja med rääcerbilen han. Får se när han kommer hem inatt ;) Om jag känner min karl rätt så dröjer det ett tag ;) <3

Nu ska jag kolla klart på "The Terminal" och sen sova :)


Nellies val av leksak idag! :)

Detta humöret.

Ja, det har nog lillan fått från mig. Blir sur för ingenting. Räcker med att man tittar på henne så kan hon bli sur.
Nej, kanske inte riktigt så illa, men nästan.
Går det inte som hon vill så blir hon sur, och då får vi höra det också. Sen kan det vara att hon är trött på att se mamma 24/7 också. Inte lätt att vara liten, men banne mig inte lätt att vara förälder alla gånger heller.
Någon som har någon idé om vad det kan vara? Något jag inte tänkt på kanske?

Dagen idag har varit ganska bra ändå.
Blev tacos och mys med Åsa och Isabell och nu blir det jordgubbar, grädde och film. Men först ska Christian komma hem från Åsa. Hon hade nämligen ett litet problem med sängen och behövde hjälp. (HAHA, vad illa det lät.) Det jag menade var det att Christian ska hjälpa henne att skruva bort benen på sängen. Inget annat. HAHA, kan inte sluta skratta.

Nej, om jag ska ta och lägga in lite bilder på datorn kanske?

Godkväll! :)

Finn ett fel.

Barnböcker i all ära.
Men stavningen?

Nu film, hörs imorgon! :)

Vik hädan!

Blir inte av med huvudvärken. Och ingen åska eller regn kom det till min räddning. Har försökt med allt, kaffe, energidryck, ipren, vila. Nada hjälper! Får hoppas att en god natts sömn kan lindra lite.

Stora raringen har tillbringat kvällen med att greja med det nya tillskottet i familjen. Lilla toyotan. Pfft.
Eller lilla schweizer-osten. Mohahaha.. haha. ha. Nej då, den blir nog fin när den blir klar. Om inte annat så duger det och ha som pendlarpil till jobbet (för Christians räkning), medan jag snor den braiga V70:n när jag fått mitt körkort i handen ;)
Det tycker jag låter som en bra deal ;) Jag ska ju liksom köra runt med lilltösen i bilen sen, och då går det inte och ha vilken skit som helst ;P Haha.

Nellie sover så gott och har gjort sen 20.30 ungefär :)
Hon lär sig nya saker otroligt fort, vissa väldigt roliga/bra, andra inte.
Klättra på tv-bänken är INTE en bra grej.
Man frågar om puss och hon pussas! (såklart med munnen vidöppen ;P) Det är bra grejer det! Pussar får man aldrig för mycket av ;)
Hon har lärt sig att säga bebis, "biibiis", kaka, pappa, mamma (mest pappa ;P), där, titta, vovve, "ka"=katt.
Säger man tacktack och sträcker fram handen så ger hon det hon har i handen vid tillfället :)
Står själv utan stöd, men vågar inte släppa taget för att gå riktigt än. Men det dröjer nog inte :)
Man blir så otroligt stolt! <3

Nu blir det sängen!
Go' kväll!

Morrn da!

Sitter här med en kaffekopp och huvudvärk. Tur att Nellie har en bra dag idag, hon sitter med en "smoothie" och tittar på barnprogram. Favoriten verkar vara "Ni hao Kai Lan", kan vara för att det är så mycket färger och så pratar dom sådär gulligt ;)

Nellie vaknade först vid 5 tiden (av gud vet vad), men somnade om. Sen vid 6.15 fick hon lite välling och sov sen till 8. :) Det verkar som att detta funkar för oss ;) Både hon och jag är ju piggare. :) Förutom idag då, pga huvudvärk.

Vädret jag hoppades på då? Nja, det verkar inte som att man kan få allt man vill. Ser ut som att det kan bli regn istället för strålande väder. :( Nåja, finns ju säkert saker man kan hitta på inne istället :)

Nu ska jag joina Nellie framför barnprogrammen :)
Hejda!

Vart är regnet?

Idag har det varit rentav äckligt ute. Sådär klibbigt. Regnet och åskan som var igår gjorde ingen skillnad. Så ärligt talat så hoppas jag på mer regn ikväll.
*Dansar lite regndans i hopp om att mina böner blir hörda*

Vi tog en tur till Grums idag och hälsade på Angelica. Var skönt att få stri av sig lite med henne, och folket som var där. Träffade på Tjo, Nathalie och Oskar. Och herregud vad tokiga dom är. Vi har skrattat massor idag, mest åt den där galna Oskar. Haha.

Nellie var så trött ikväll, så hon somnade i bilen på vägen hem. Har härjat som jag vet inte vad hemma hos Angelica. Och sen inte sovit mer än 1,5 timme under dagen. Inte konstigt att hon var trött. Imorse vaknade hon första gången vid 6.20 men efter lite välling så somnade hon om och vaknade vid 8.00 igen. Inga fel! Får se om det fungerar imorgon med :)
Hon behöver den sömnen under natten/morgonen om hon inte ska sova mer än 1 gång per dag. Vilket hon tydligen har tänkt fortsätta med. Hon börjar bli stor! Ruggigt fort har det gått. Var ju inte längesen hon sov mest hela dagarna ju. Vart tog den tiden vägen? :O

Nej mitt herrskap, nu blir det ett avsnitt av "Grey's anatomy" och sen sängen!
Hoppas på regn ikväll och fint väder imorgon.

God kväll!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0