Har klickat hem lite smått och gott!

1 x MELTON TOFFLOR / TOSSAR
- FÄRG: NATURVIT
- STORLEK: 22-23

1 x DANSKA PIPPI SCARFS/HAKLAPPAR MED TEXT
- FÄRG: LILA

1 x DANSKA PIPPI TJEJ BODYS I STARKA FÄRGER KORT ÄRM
- FÄRG: ROSA/CERISE MED DJUR
- STORLEK: 80

1 x DANSKA PIPPI TJEJ BODYS I STARKA FÄRGER KORT ÄRM
- STORLEK: 80
- FÄRG: LILA/ORANGE MED TRÄD

1 x WALKING 2-PACK BYXOR GRÅ/GRÖN
- STORLEK: 80

Med frakt och sånt så gick det på 323:-, hur bra som helst!
Enkelt och billigt. Nu hoppas jag på att det är någorlunda kvalité på sakerna :)



Bilden är klickbar! :)

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en valfri body med text med matchande byxor och strumpor hos smakrabater.se som säljer coola babykläder. Tävlingen finns hos Veronica, Mamma till Liam.
Var med och tävla HÄR du också."

15 minuter och inga tårar!

Dagen idag har varit underbart bra! Blev tyvärr ingen tripp till stora staden, var lite för trött för att känna mig lockad att ta på ett ansikte och åka iväg. Men det kommer flera gånger, våren är ju här nu! Eller?

Jag och Åsa satt ute med barnen i solen innan idag, underbart! Sen blev en tripp till Grums med Älskling, Nellie, Åsa och lilla Isabell. Vårdcentralen, apoteket och affären. Köpte även med lite ost och skinkrulle hem. Ingen skit! Sen blev det ännu en tur ute, denna gången blev det lekparken. Jag lekte paparazi och bilder kommer nog snart, men först ska jag fråga om lov om jag får lägga upp bilder. Det är ju inte bara min unge på bilderna ;)

Ikväll gick det smidigt att natta Nellie. När vi kom hem från lekparken så busade vi runt, jag Christian och Nellie. Så hon skulle göra ända på den där lilla gnuttan överskottsenergi. Fick i henne kvällsmaten utan större problem, hon gnällde och ville ha mer innan jag han och ta ur skeden ur munnen. Typ iallafall! ;)
Sen blev det direkt till soffan och sätta sig och mysa med lillan, fick sjunga "blinka lilla stjärna" ett 10-tal gånger innan hon blev alldeles avslappnad. (läs: Uttråkad av mammas tondöva stämma) Det tog allt som allt 15 minuter för henne att somna. Och det var inget krångel, inget skrik och framförallt inga tårar! Gud så skönt!

Än så länge sover hon gott och vi får se om hon fortsätter med det! <3

Invänta "Greys anatomy" och "Off the map".
Raringen är och fixar bilen inför besiktningen imorgon. Hoppas det går bra!

Nu ska jag slappa lite på soffan, lat som man är! Eller ska jag plocka undan lite kanske?

Hej!

Så trött..

Blir sängen efter detta inlägg!

Nattningen av Nellie innebar tårar, både för barn och mamma. Hon har varit så himla ledsen. Hon ville inte sova själv, inte heller i våran säng. Utan samma som igår, hon skulle sitta med mig i soffan och somna där. Det gör mig absolut ingenting. Tro inte det. Och jag nekar heller inte min dotter närhet och kärlek. Aldrig!
Men det är just det här att man inte är van detta, var bortskämd med att lägga henne, pussa henne i pannan, säga godnatt och jag älskar dig. 5 minuter senare sov hon. Men nu är det helt annorlunda. Eller ja, jag pussar henne fortfarande och förklarar hur mycket jag älskar henne och att hon är det bästa som finns. Men läggningen är inte rolig alls.
Men om hon mår bra av att somna i famnen så får hon göra det! Struntar blankt i om folk kommer tycka att det blir bara bortskämdhet och kommer bli problem i framtiden. Det tar vi då! Nu tar vi hand om det som är, just nu!

Hoppas på sömn inatt för både mig och Nellie så vi orkar följa med pinglorna Åsa, Isabell, Linda och Prinsen Neo till stora staden imorgon! Så nu är det dax att lägga sig!

Hoppas raringen hinner ringa först bara :)
Inatt gör han sista natten sen är han ledig en hel vecka!
Underbart för mig! Underbart för Nellie. Christian hinner knappt åka hemifrån förens hon ropar "BAPPA" så det nästan ekar. Haha. Sötunge! <3

Godnatt på er! :)

Underbar!

Har inte varit förtjust i Robyns låt "Be mine", men nu älskar jag den!
Underbar! ;:)

Mindre bra...

De två senaste nätterna har inte alls varit roliga. Nellie har vaknat vid ca 2 och inte somnat fören ca 5 igen och sover oroligt när hon väl sover. Hon är väldigt ledsen när det ska nattas och även när hon vaknar på nätterna. Börjar tro att det kan vara separationsfasen som spökar lite. För nu ikväll så testade jag att trösta i hennes säng, våran säng, stå och vagga, låta henne vara, sjunga.. You name it! Men hon ville helt enkelt sitta tätt intill i soffan och bara vara. Närhet! Sen när hon var nog avslappnad så var det bara att lägga henne igen.
Har läst lite om denna "fasen" och det är faktiskt ganska mycket som stämmer.

"Separationsfasen, det absolut jobbigaste språnget under barnets första år. Barnet klänger otroligt mycket, sover dåligt, äter dåligt, kan bli ilsk och gnällig och frustrationen är stor hos både vuxna och barn. Det är nu som det händer mest saker, många barn är otroligt frustrerade precis innan de lär sig krypa och när de bemästrar den konsten kommer nästa sak… mamma/pappa är inte samma individ som barnet! Barnet kan bli oroligt, speciellt vid insomning och under sömnen, och vaknar till flera gånger för att kolla så mamma finns kvar. Vid den här åldern har barnet sin första förälskelse, i mamma och pappa. Att få små kärleksbett, nyp, luggningar är inte ovanligt. Inte heller att få ett barn som verkar sitta fast på en som ett plåster. Ingen annan duger än mamma (och/eller pappa)."

Vi får helt enkelt rida ut stormen och hoppas på att denna fas försvinner fort.
Älskar våran lilla Nellie mest av allt för det! Spelar ingen roll hur hon beter sig så älskar jag henne gränslöst! <3
Men ibland blir det jobbigt, så är det ju bara. Det är ingen dans på rosor att ha barn! ;)

Blir inget mer skrivet ikväll. Får se hur dagen ser ut imorgon!
Godnatt! :)

Solskenspromenad!

Dagens väder (och mitt humör) har varit jättebra idag! Vi tog en härlig och uppfriskande promenad i skogen med Linda och Neo. Det tog oss nästan 2 timmar att gå till Liljedal och tillbaka hit till Segmon. Men ack så underbart! Det får vi göra om! Blev lite fikamys på Lindas altan när vi kommit tillbaka och tryckt i barnen lite lunch. Fast Neo tyckte att äppelpajen som Linda gjorde skulle titta närmare på altangolvet så det blev typ halva pajen kvar att smaska på, men det räckte gott och väl.
Tack Linda och Neo för denna underbara dag! <3

Nellie och Neo lekte snällt på Neos rum <3
Nu ikväll så har jag varit "hård", Nellie fick gnälla i ca 5-10 minuter. Det var inge gråt eller gap och skrik, utan gnäll och klag. Så då lät jag henne vara. Men när det började bli ledsamt så gick jag in och la henne ner igen, och hon somnade! Det tog bara ca 20 minuter ikväll! Hoppas det går lika bra imorgon!
Dock har hennes hosta blivit lite värre. Hon hostar mera nu igen. Så får se om det behövs hostmedicin under natten, hon fick innan hon la sigg för natten iallafall. Har fått höra att barn kan hosta ett tag efter dom blivit friska i övrigt från en förkylning. Kan det stämma, att hostan dröjer sig kvar ett tag?
Nu blir det snart sängen. Är helt slut efter all frisk luft och härj idag.
Ska nog bara invänta standardsamtalet från Raringen. Ja, vi pratar varje kväll när han jobbar. Har alltid gjort det, även om vi ses varje dag. Och det känns väldigt bra! :)

Nej ni, godnatt på er!


Klätterapan från imorse! <3

Pics från våffeldagen! :)

Lite bilder från våffeldagen, men första bilden är från när mor/mormor tuta var här i torsdags :)

När Mormor Tuta är här så blir det alltid något gott, här har vi smakat på kladdkaka :)


Bus med Farfar och äter "kvacka" (badanka) i väntan på att våfflorna ska bli färdiga :)

Therese och jag är koncentrerade på våffelsmeten. Och tjuvsmakar lite på socker kakan som Jan hade gjort! Mums! :)

Christian slapp visst undan kameran han. Typiskt! Då blir det ett kort extra nästan gång kameran åker fram. Som straff. Hahaha.

Våffeldagen i all ära!

Här blev det våfflor och trevligt sällskap idag. Vi fick finbesök av Therese och Blomman idag! Våfflorna blev goda och skratten blev många! Precis som det brukar vara! Är underbart att ha dom här.

Therese stannade kvar en stund och busade vidare med mig och Nellie. Blomman åkte hem när Christian åkte mot jobbet.

En riktigt bra våffeldag! <3
Mitt humör har inte varit helt på topp idag, känt mig lättretlig och sur! Kan vara för att jag varit trött hela långa dagen och Nellie har inte velat sova efter ordning. Härj hela dagen! Nu när hon skulle sova ikväll så var hon nog för uppspelt så hon somnade strax innan 20.30. Så sent var det ett tag sen hon somnade.
Har kommit fram till att jag inte kan springa in vid minsta ljud hon gör. För det blir bara värre och värre. Jag måste låta ungen få låta lite. Nu menar jag inte att hon ska få ligga/stå och skrika eller gråta hur länge som helst. Men lite gnäll skadar nog inte. För det fungerar inte att gå in vid minsta pip. Inte i längden.
Hoppas det blir bättre framöver :)

Ber iallafall om ursäkt för mitt dåliga humör idag. Och hoppas på en bättre dag imorgon. Inge kul för Nellie och ha en surkärring till morsa heller! ;)
Hann med ett besök till Åsa och barnen idag med, mys och prat! <3
Hör och häpna, jag tog mig iväg till återvinningen idag! Bättre sent än aldrig. Ni skulle sett berget vi hade i köket. Haha. Nu är det borta! :)
Imorgon blir det förhoppningsvis en långpromenad. Får kanske sällskap av mor/mormor tuta, Jennie och Emelie. Då blir det långpromenad som heter duga! Inga fel. Så nu håller vi tummar (och tår) för att det blir fint väder imorgon och inte så mycket vind! :)
Nu ni, blir det sängen! Soooooovaaaaaa! :D
Godnatt! :)

Trött idag!

Eller ja, det är väl jag varje dag? Nästan iallafall. Det borde inte vara lagligt att vakna vid 6. Nellie har ett underbart morgonhumör iallafall, tur är väl det. För tröttheten försvinner lite då. Men när man sätter sig ner på kvällen och slappar lite så känner man tröttheten komma krypandes. Gäsp!

Har hunnit med att hälsa på Åsa, Linnéa och Isabell en stund idag. Mysigt och kul, som alltid! :) <3
Älskar er alla tre! <3
Finns alltid för dig/er gumman! Glöm aldrig det, oavsett tid på dygnet! :) <3

Sen kom mor/mormor tuta en sväng, så det blev bus och fika-mys med henne. :) Älskar min mamma väldigt mycket och är glad över att jag har henne! :) <3

Nej, som sagt. Nu sitter jag här och känner hur tröttheten kläggar ihop hela huvudet. Kanske ska ta och lägga mig?

Godnatt på er!
Ps. kanske dyker upp en massa "Jag tävlar"-inlägg här framöver. Bara så ni vet, jag gillar tävlingar även om jag inte vinner ;)

Gud vad jag saknar min stora älskling! <3

Tävlar lite till! :)

Jag tävlar om en softshelljacka från MOLO hos Agnes!

Tävlar!


" Jag är med & tävlar hos Emma i sammarbete med MAMbaby.com om en utav TVÅ First bottle flaskor."

Så himla söt!


Nellie tycker om den här videon, första gången hon såg den så skrattade hon också, väldigt mycket! :)
När hon får se klippet så sitter hon och tittar på hela, med ett stort leende på läpparna <3
Så himla underbar!
Nellie förgyller verkligen min dag! <3

Lite bilder!

Efter en dag med bus hemma hos Linda och Neo, sen badade vi och åt kvällsmat, sen blev det massa pyjamasmys i soffan. Nu sover hon gott sedan en stund tillbaka och jag kollar på "Greys anatomy", så blir det bara lite bilder idag! :) Håll till godo!

Står mot möbler själv numera! :D Och balansen blir bara bättre och bättre, visst hon slår sig. Men det bryr hon sig inte jättemycket om, lite ledsen men inte så farligt! :) Nästan alltid lika go och gla'! <3

Såhär ser man ut när pappan i huset matar. Nybadad och ny-ren pyjamas! Syns det? Haha.

Soffhäng med Mormor Tuta! <3

Hör väl imorgon då!
Godkväll! :)

Jag tävlar!

 

Jag är med och tävlar om en Barbapapa Kramgo hos ♥Veronica, Mamma till Liam♥. I samarbete med Jollyroom.se. Var med och tävla HÄR du också!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0