Ny design.

Nu har jag tröttnat på den lila/rosa designen (har ju haft den sedan april) och en ny har kommit upp. Inte helt ny, den ser ju fortfarande ganska lika ut i menyer och så, men "färgschemat" är ändrat. Alltid något.
Headern är också ny (snabbt i hopknåpad) och den får duga.

Igår hade jag och Therese hur kul som helst. Skrattade som aldrig förr. Betnér är för jävla bra. Ska banne mig på nästa turné han ger sig ut på. Så. Jävla. Bra.
Någon recension blir det nog banne mig inte. Jag gör honom inte rättvisa eftersom jag inte är bra på att recensera.
Men om jag ska ge honom något betyg eller så, så blir det garanterat 5/5 stjärnor, STORA stjärnor!

Mamma satt ju här hemma hos Nellie. Utan tv! Hon hade krånglat med att sänka ljudet utan framgång. Så hon fick nog, drog ur kontakten och fick sen inte igång tekniken igen. Så när jag kom hem, hade jag en ren diskbänk, hopplockat i vardagsrummet och mer därtill! Tack mamma!
Allt hade gått hur bra som helst och N somnade utan problem. Mamma hade glömt och ge N nappen när hon skulle sova. Men hon somnade ändå, utan värre gnäll! Say what? Helt otroligt! Första gången hon gör det tror jag. :)

Idag har det kladdats med fingerfärg. Vi var hem till Linda, Neo och Mathias en sväng på eftermiddagen så barnen skull få leka lite. Innan vi begav oss hemåt så blev det kladd utan dess like. Färg överallt, på papper, händer, bord, mammor, barn och ansikten. Ja till och med i hårbotten har Nellie en blå fläck. Shit vad kul det var. Och jag som inte ens gillar sån här saker. Men det här, det var kul!

Felsägningarna jag lovat då? Ja, dom kommer. Om än väldigt sent. Ska se om inte Therese kan friska upp mitt minne lite.

Nu, toast och sen sängen. Godnatt!


Kommentarer
Jannica

Snyggt :) Hur går det med tjejen?

2011-11-21 @ 23:33:33
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0