En bra helg!

Therese har varit här. Från igår till idag. Tycker det är helt underbart att ha henne här.
Tack för hjälpen med N idag. Och tack för alla skratt! Det var verkligen välbehövligt. <3

Har varit en ganska lugn helg. Tog några glas vin i fredags med pinglorna men vi gav oss ganska tidigt. Vid 22.30 så satt jag åter hemma i soffan och kollade på "The Big Bang Theory" (Underbar serie! Jag vill ha en egen Sheldon!).
Tack flickor för en trevlig kväll. <3

Dax att sova nu. Upp imorgon. Lämna N på förskola, kaffedejt med bästa Åsa, Åmål med Therese, hämta N på förskola, handla... kanske ska klämma in lite städ och tvätt också? Matlagning också? Jo, för f*n. Allt på en gång.
Full rulle, kanelbulle.

Nu är jag trött. För trött. Övertrött.
Godnatt!

En eftermiddag med Therese!

Morgonen började ganska tidigt idag. Sovit kasst på det och fått huvudvärk. Nellie har gnällt i sömnen och så. Inget ovanligt egentligen, men jag har blivit otroligt lättväckt. Så himla tråkigt. Men inatt hoppas jag att jag kan sova lite bättre faktiskt.

Eftermiddagen tillbringades med mitt älskade sviskon! Therese är världens goast människa! Tack för maten och allt! :)
Nellie höll på att tjata hål i huvudet på mig när vi stod vid Therese skola och väntade på henne. Vrålade och hade sig.. "DaAAaaaAAAttttiiiiiIIIIrrr".
Hon har haft en ganska bra dag, lite småhungrig en sväng där. Men det ordnade upp sig på kebabhouse. Fast innan servitrisen ens kommit för att ta beställningen så satt N och vrålade "maaaaaat" lite så där halvhögt. Så himla härlig unge vi har! Vi har fått många härliga skratt idag och på lördag blir det mer. Wuuuunderbar!



Så efter en riktigt härlig dag så blir det nog (relativt) tidigt i säng ikväll.
Imorgon är det förskola för N och dejt med Åsa för mig.

Godkväll! :)

Så. Jädra. Typiskt.

Fick feber och skit i söndags. Inget min kropp gillar och jag gillar inte min kropp när den är sjuk.
Tur att jag orkade med att vara hos Camilla och barnen några timmar iallafall. Hoppas verkligen att du blir bra i ryggen snart!

Febern är nu borta, men kroppen är inte helt okej.
Jag sov från ca 00.00 på söndagen till 14.15 på måndagen. 14 (!) timmar. Christian fick sköta det mesta här hemma själv. Tur att N var snäll mot sin pappa, han var ju egentligen inte helt kry han heller.
Nu är vi friska iaf om än väldigt trött. Det kan också bero på att jag sov circa 2 timmar inatt. Kunde banne mig inte somna. Typiskt, när trollungen sover och allt!

Annars så går dagarna i ett, N har ett härligt humör. Eller inte. Funderar på om man ska införskaffa hörselkåpor ibland. Speciellt när hon inte får som hon vill. Shit vad hon kan vråla!
(Ja, jag skojar bara om hörselkåporna)

Nu ska jag fortsätta kolla igenom nya mobilen. HTC Sensation XL. Verkar hur bra som helst!
Brorsan ville ha min Iphone 3Gs. Den är tålig, Klarar allt. Badvatten, toaletten (nystädad sådan), tappade på alla möjliga underlag och inte mer än lite repor på baksidan som resultat.
Igår, sprack display-h*lvetet. Så. Jädra. Typiskt. Det var bara för att brorsan skulle få den.
Jaja, han ville såklart ha den ändå. Sprickan/sprickorna är ju egentligen inte sååå hemska. Det går utmärkt att använda mobilen ändå och man ser hela displayen utan större problem.
Han kommer hem med den, fabriksåterställd och den är som "ny". Och så är den j*veln låst. Till 3. Bror har Telia.
Vad f*n liksom?
Får se om vi hittar någon som kan fixa det där åt oss. Så han kan få använda den lite och inte bara ha den som en prydnad.

Just det ja, leka vidare med nya telen var det ja.

Storstäd och finbesök.

Börjar dagen med att skicka N till förskolan, sen hem till Åsa för det gamla vanliga. Har blivit en vana att gå dit mån, ons och fre för ett par koppar kaffe så man vaknar till liv. Härligt morgonsällskap som vanligt med andra ord. :-)
Och busa lite med hennes underbara barn är inte helt fel det heller!
Isabell är ju redan 1 (!) år nu! Hur fort gick inte det här året då? Nellie var ju inte så gammal när hon kom och nu är dom inte så små längre. Herregud!

Efter att ha fått samtal från Therese och Blomman så var det dax att bege sig hem och storstäda! Det beövdes verkligen! Såg ju ut som ett världskrig här hemma och det går då inte för sig när man ska få finbesök/matgäster.
Hämta Nellie vid två och sen möta folket vid bussen.
Matlagning och skratt blev det. Och har fått träffa en väldans härlig tjej idag. Så himla trevlig! Hoppas hon överlevde detta galna sällskap. ;-) Haha.

Nu sover snart N och jag ska slänga mig på soffan med en kaffekopp. C är iväg och grejar bil (tror jag), har inte sååå stor koll på honom. ;-)

Har nyss pratat med 3's kundtjänst också, och dom gjorde mig såååå glad! I mitten/slutet av nästa vecka kommer min nya mobil. Fy fan vad gôtt! Då ska jag banne mig kasta min I-phone så långt åt h-vete det bara går, eller så får brorsan den. Han ville ju ha den, så då kan han ju få det om han nu så gärna ville det. ;-)

Godkväll på er!

Vad är min ursäkt den här gången?

Jag har inte haft lust helt enkelt. Orden flyger sin kos och tankar grötar ihop sig. Laptopen har ju krånglat en del också, men den fixade jag helt själv idag! Ibland sitter inte tummen mitt i handen. Och google är förbaskat bra och ha också.
Känns väldans bra att kunna sitta vid en laptop som fungerar som den ska. Fast jag undrar hur länge?

Annars rullar det på här hemma. Nellie har kommit i någon sorts knasperiod. Humöret svänger väldigt. Mest åt vrålhållet. Antar att det är för att hon kommit på att hon har en massa vilja men inte kan sätta ord på vad hon menar/vill. Det blir nog bättre bara hon lär sig prata mer. Nog för att hon pratar mycket för att bara vara 1,5 men det saknas nog några ord för att det ska bli som hon tänkt sig. Lite mer tålamod vore nog inte dumt heller.

Nu blir det mer tv med stora raringen och sen sängen!

Godkväll!

Skitdator!

Laptopen krånglar igen och jag orkar inte starta den stationära. Bläh! Därav detta korta, tråkiga inlägg. Tycker inte om att blogga långa inlägg från I-phonen. Det suger!

Nellie är iallafall bättre från hostandet och snorandet men humöret är skit. Hon blir jättearg för ingenting. Tagit rätt så höga toner idag och med styrka. Herreminje! Får se om det blir bättre imorgon. Men det har jag i och för sig inte så höga förhoppningar om eftersom vi ska till BVC och ge henne vaccination. Gruff. Jag hatar, HATAR, sprutor! Fy!
Men det visar jag inte för Nellie. Det är "detta är inget farligt"-masken som åker på imorgon! Yep!

Nu sova så man är någorlunda pigg. Skulle egentligen sovit för längesen, men fastnade framför Facebook och i telefon. Typiskt!

Gäsp! Godnatt!

Sjuk igen.

Det gick inte länge mellan gångerna.. Först åkte hon på mag/spysjuka och nu hostar och snorar hon. Fy säger jag bara. Stackars liten. Hoppas att det är snabbt övergående.
Hon verkar inte speciellt sjuksjuk, bara snorig och hostar (inte sådär överdrivet mycket, mest när hon ska sova). Så jag vet ärligt talat inte hur vi ska göra med förskolan imorgon, hon är ju inte febrig eller speciellt medtagen. Men hon är ju ändå inte "frisk" om ni förstår hur jag menar. Det vore bra om hon kom igång med förskolan igen eftersom jag förhoppningsvis börjar plugga snart, men ändå känns det som att hon kan vara hemma och köra igång med allt när jag väl börjar plugga.
Åh, vad f*n. Hjälp! Hur hade ni gjort?

Annars då?
Nellie tillbringade helgen hos mormor och vi har gjort lite sånt som man bara vill göra ibland. Komma hem sent sova halva dagen och bara slappa. Det behövs banne mig ibland. För mig/oss iallafall.
Fredagen var vi hos Helena & company i Deje, det var såå kull. Skrattade så jag höll på och dö bort emellan. Vilket gäng. Vi tog en tur upp till Loslätta och checka läget (Jag, JAG, lyckades köra upp, och ner, för den där jäda backen i snön! Det ni). Vi var inte hemma i Segmon förrän 05.30 på lördagsmorgonen, herreminje vad trött jag var då. Jag körde ju ;-)

Lördagen gick i lugnets tecken, sov och slappade på soffan heeeela dagen. Bara väntade på att det skulle slå om till söndag så man kunde få hem trollet! Hon var saknade på lördagskvällen. Ja, jag har saknat henne hela helgen, inte bara lördagen.

Nu blir det lite mer tv med Raringen. Top Model Sverige närmare bestämt. Till sambons förtret. Mohaha.

Godkväll!

Godnatt!

Är så trött så ögonen gå i kors på mig snart.
Sovit dåligt, vakna tidigt imorse, en unge som haft en upp&ner dag gällande humöret och uttråkad på det.

Enda aktiviteten vi gjort idag var att dammsuga och städa skåpluckorna i köket. Vi som skulle gjort något kul idag. Skit också. Fast å andra sidan så var ju Nellie rätt glad över att få gå lös med en disksvamp i köket. Bäst och passa på medan hon tycker det är roligt att hjälpa till ;-)

Imorgon åker Nellie till mormor och snacka om att hon vill dit!
"Nellie, vart ska du imorgon, på fredag?"
Hon funderar en kort stund och vrålar glatt:
"MOOMOOJ!"
Hur go får man vara då? <3

Det ska i ärlighetens namn bli lite skönt att få rå om sig själv, och sambo, lite grann. Vi behöver det! Undrar vad man ska hitta på bara? Vet ju inte heller om Nellie kommer hem på lördag eller söndag, men vi får väl se vilket humör hon har på lördag. Känner jag henne rätt så vill hon vara kvar till på söndag. Hon älskar att vara hos mormor och vovven Gina. Ja, hos morbror också förstås ;-)
Men jag kommer nog längta ihjäl mig efter henne, som vanligt ;-)

Nää, god natt på er! :-)

Mina hjärtan <3

18 månader!

18 underbara månader har du varit i våra liv. 27 månader om man räknar med tiden i magen!
Det är så himla underbart och vi är lyckligt lottade! <3

Älskade trollunge! 18 (!) månader.
Du är hela min värld!
Mamma och pappa älskar dig så otroligt mycket!

Vår underbara dotter!
<3


Idag har vi (jag och Nellie) varit med Blomman (svärfar) till Karlstad en sväng. Nellie kunde väl egentligen gått till dagis idag, men kände att jag ville vara säker på att hon verkligen orkar med tempot där. Magen är inte riktigt bra än, men hoppas på att den är återställd snart. Tog iallafall ledigt på henne denna veckan.
Borde hitta på någon aktivitet med henne, för det märks att vi legat på latsidan och plöjt film och soffhäng denna vecka. Med all rätt! Energin är maximal just nu och det märks.
Humöret är ju inte på topp jämt heller, och vråla det kan hon! Shit vilka lungor hon har!

Vi hann med en tur till Åsa och Bell idag också. En kaffekopp eller två var inte dumt med trevligt sällskap.
När vi skulle gå hem så stod Nellie i början av trappen (som vanligt, det har hon alltid fått göra), men idag fibblade hon med fötterna fram och tillbaka och innan jag hann säga bu eller bä så dök hon ner för trappen. Hon hann inte långt och det var ju tur. Hon slog sig inte heller så farligt, men hon blev nog väldans rädd. Tur att hon var påpälsad med tjocka kläder och tjock mössa.
Men fatta vilken puls jag fick och vilket dåligt samvete jag har. :-( Kommer inte låta henne stå i trappen själv, på vääääääldigt länge. Det är ju faktiskt mitt fel att hon ramlade, jag hade inte koll. Så jag har dåligt samvete och det kan jag gott ha!
Är så glad att det gick bra med henne iallafall! <3

Nu blir det sängen i det här huset.
Godnatt!


Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0