Tankar som fortfarande snurrar..

Jag går och grubblar idag med. Förstår inte hur det kunde bli såhär?
Jag har säkert gjort något fel. Det är ju inte ens fel att två träter. Men VAD har jag gjort/sagt?
Speciellt om personens barn? Jag vet överhuvudtaget inte vad människan menar. Bara att jag inte ska prata runt till andra om saker och ting. Jag fattar inte.

Tänk om man kunde fått ordentliga svar.

Nu ska jag förlora mig i WoW-världen och glömma alla beskymmer för ett tag.


När allt blir så fel.

Det kan hända att detta blir ett kryptiskt inlägg idag, men så blir det ibland. Måste få ur mig. Kommer dock inte nämna namn eller så. Men jag får inte personen ifråga att förstå och jag vill få ur mig detta.
Ni som inte orkar med "drama" och krångliga "jag förstår inte ett skit"-inlägg, får självklart hoppa över det här inlägget.

Hur kan det vara så att man tror att folk aldrig ska bete sig eller göra på ett visst sätt.
"Straffa" barnen för att man är sur/förbannad/trött/ledsen/arg på någon? Jag förstår inte.
Om någon har något otalt med mig, så behöver det inte betyda att barnen inte får leka eller kanske ses i lekparken om vi kanske råkar vara där samtidigt. Jag tycker inte barn har något med våra vuxnas tjafs och göra.
Men en del gör dom valen och sen får vi finna oss i det. Men att säga att jag inte har något med valen och göra är, enligt mig, löjligt. Det påverkar ju mitt barn också. Oavsett om dom är små så är dom ju faktiskt kompisar. Nellietycker väldigt, väldigt mycket om det här barnet.
Klart jag reagerar.

Sen säger denna någon att h*n inte behöver ge mig/oss ett svar på varför barnen inte får ses? Det ska bara vara så. Vad är det för argument? Enda som kanske kan kallas svar är att personen inte vill att barnet är i närheten av mig och Christian. Vad har vi ens gjort? 
Om det varit något h*n stört sig på så kunde personen sagt något tidigare till mig. Inte dragit ut på det för att sen bara bryta. Ingen förklaring, ingenting. Varför inte slänga iväg ett sms iallafall, innan det går så här? Om jag har gjort något fel så trodde jag ju att h*n skulle säga det. Men jag är väl lite naiv ändå.
Och att jag pratat runt till andra om personens barn? Om vad exakt?
Finns många frågetecken som jag aldrig kommer få svar på.

Är så förbannat ledsen, mest för barnens skull!
Dom har inget med detta och göra!

En riktigt bra dag.

Nellie och jag har varit ute mest hela dagen. Underbart!
Laddade hem en app förut för och så hur mycket vi gått idag och den stannade på ca 6 km. Det låter kanske inte mycket, men det är det för oss. :) Speciellt för Nellie som gått själv ungefär 2 km av det!
Vi har tittat på kossorna, plockat mängder med blommor och utforskat lite skog. Så himla skönt!
Vi hann även med en kort promenad med Åsa och Linda. :)
Får hoppas på fler såna här dagar.

Nellie somnade gott när vi kom hem nu ikväll. <3

Imorgon ska Nellie till förskolan och jag ska på utvecklingssamtal när jag lämnar henne. :) Ska bli kul och höra mer ingående hur det funkar för henne och hur hon är och så där. :)

Nää, hoppa in i en dusch nu och sen komma i säng kanske? Är lite lätt sliten efter idag.

God afton!

Inne och samlar energi.

Har varit ute en stund nu på lunchen. Gick och tittade på kossorna vid Ekogården. Nellie tyckte nog att det var skoj. Men fröken tyckte det var en bra idé att hoppa i dom stackars vattenpölarna som fanns, trots att jag sa nej minst 50 ggr, så vi gick hem. Det visade sig ganska snabbt att hon ville sova lite. ;) Kanske var därför öronen var på standby.
Får kasta i oss lite att äta sen när hon vaknat och så drar vi ut igen. Kan inte sitta inne och uggla nu när det är så fint väder! Får se om vi inte ska gå till Liljedal, är ju faktiskt inte sååå långt dit :)

Är ganska sliten i kroppen efter att ha jobbat, eller ja typ jobbat. Haft introduktion 3 dagar. Är ju van att gå hemma och dra benen efter mig så det var annorlunda att komma ut och göra något annat.
Uuh vad jag längtar till jag får jobba "på riktigt"! Härliga arbetskamrater och härliga människor att åka till om dagarna! Kommer trivas jättebra, även om det säkert känns lite nervöst och åka själv dit man ska. :)

Om man kanske ska googla fram ett enkelt recept på korvgryta? Det kan väl inte vara svårt att slänga ihop? Eller? Haha. Ja, jag är en riktigt usel kock. ;)

Sporadiska inlägg.

Men det får ni stå ut med :)

Idag började min introduktion på jobbet. Trivs jättebra! Underbara människor, både arbetskamrater och vårdtagarna. Känns som att det kan bli en riktigt bra sommar! :)

Nellie har fortfarande sitt "underbara" humör. Jag blir snart tokig. Men det är bara att hålla tålamodet uppe. Det borde ju gå över någon gång :) Hon verkar iallafall glad över att få massa egentid med pappa :) Men herregud, vad konstigt hon tittade på mig och Christian imorse när vi sa att "mamma vill säga hejdå för hon ska iväg och jobba".
Lite som att "ursäkta? Mamma ska vadå?" <3 älskade unge! <3

Nu ska jag sova. Ligger redan i sängen. Godnatt på er!

Sitter och pluggar.

Håller på med 7:e studieenheten i Social Omsorg, möte med personer som har en demenssjukdom. Väldigt intressant och massor att lära.
Efter denna enhet så har jag 3 stycken till och det ska vara inne den 27:e Maj. Men det är nog inga problem. :) Bara jag sätter mig ner med arbetet så är det inga problem att få det färdigt.
Jag har ju alltid haft ett "läshuvud", jag har bara inte använt det som jag borde. Haha. Lätt och vara efterklok.

Nellie har haft en sån där dum dag idag. Bara varit sur och tvär. Undrar vad detta kan bero på.
Natten var inte så kul den heller. Hon vaknade vid 22.20 igår och skulle inte sova. Hon skulle inte sitta i knä, inte vara på golvet, inte ligga i soffan, inte höra några mysiga sånger, inte nånting. Bara gråta. Verkade inte ha ont någonstans heller. Fattar ingenting. Kan hon ha drömt något tro?
00.30 kunde jag lägga henne i sin säng igen, efter att vi luggit på hennes mysfilt, på golvet, tills hon somnade. Sen vid 3.45 var det ledset igen. Men tack och lov inte så mycket.
Får hoppas på en bättre natt inatt. Nellie behöver det minst lika mycket som jag gör.

Om man kanske skulle skriva lite mer på uppsatsen?
Ja, så får det bli. Sen sängen. Är trött.

Godnatt!

Det går framåt.

Ja ni. Här händer det grejer.
Jag var på jobbintervju på hemtjänsten i Segmon idag (personlig assistent-jobbet blev det inget med, har ingen aning om varför) och där börjar jag in introduktion på måndag! Superglad är jag :D
Sen har jag äntligen fått igång mitt CSN så nu kommer det snart pengar från dom också. Jag var ju tvungen att fixa 100 poäng till för att bli berättigad CSN-stöd igen, så jag var in och gjorde ett prov förrförra fredagen och blev godkänd. Kursen fick betyget VG. SÅ himla bra! :D

Annars då?
Nellie härjar runt hela dagarna och har ett humör utan dess like. Vrålar som jag vet inte vad när man säger till henne, och till slut får man henne lugn och frågar frågan "varför är du ledsen?" och då är det kört igen. Tårarna sprutar. Antar att det är en fas hon går igenom. Får inte sin vilja igenom-fasen. Jobbigt som s-a-t-a-n! Men det går säkert över. :)

Nu ska jag återgå till tv:n, Betnér Direkt! Lovely.
Har ju faktiskt gjort en halv studieenhet ikväll så lite tv innan sängen är jag värd ;)

Godkväll på er! :)

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0