En härlig dag.

Började dagen med sovmorgon! Hur underbart är inte det? Att kunna ligga kvar i sängen och somna om när trollet drar med sig pappan i huset, lovely!
Klev inte ur sängen förrän närmare 11 idag. Det var välbehövligt.
Nellie och Christian hade skiftbyte med mig tror jag. För jag klev upp och dom la sig för att sova lite middag. Vid 14 gick jag in och väckte dom.

Sen har eftermiddagen tillbringats på gården i strålande vår-sol. Så himla skönt att man kan vara ute massor nu och det blev hela 3-4 timmar ute idag. Får hoppas på fint väder imorgon med så man kan vara ute när Nellie kommer hem från förskolan.

Vid 13 imorgon ska jag vara på MVC och mäta magen och så igen. Det börjar närma sig, "bara" 10 veckor kvar nu. Inte så länge kvar faktiskt.
Kanske ska se om barnmorskan vill sticka mig i fingret igen och kolla blodvärdet. Det var ju lite lågt sist, och jag har faktiskt inte tagit något järntillskott. Men det låga värdet kan ju ha berott på att jag gått med en infektion i kroppen också. Det märks imorgon, annars får jag väl hoppa in på apoteket och köpa dom där nedrans tabletterna.

Nu blir det lite mer tv och slapp. Folk säger att sjön är det som suger, men testa sol en heldag. Det ni! ;)

Godkväll!


Kommentarer
Ullissa

Härligt med varma dagar nu förtiden! synd bara att det är så kalla nätter ;(
En annan sak är det Neferix dom rekommenderar så är dom svindyra. Kostar lite över hundralappen! Suck
Äter själv en om dagen. Kramisar

Svar: Ja det är Niferex, och jag vet vad dom kan göra med magen också. Vill inte börja med dom. Men det får väl bli så om det fortfarande är lågt. 140 kr tror jag dom tog för burken på apoteket i Grums. :/ Kramkram
Fröken C

2013-04-04 @ 21:29:33
URL: http://ullissa.bloggplatsen.se
Caroline

Vilken fin blogg du har! Jag heter Caroline och är skribent för magasinet Vi Föräldrar. Söker intervjupersoner, för just nu ska jag skriva en artikel som heter "När kompisarna inte blir gravida" - om hur det kan kännas när man själv får barn men någon kompis kanske har det lite svårare. Hur man hanterar det/pratar om det. Har du varit med om det - eller känner du någon kompis som har?

Mejla gärna i så fall: caroline@mixmedia.se så berättar jag mer. Tusen tack på förhand.

Caroline

2013-04-07 @ 21:32:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0