Gör man något annat som gravid?

Jag gör inget annat än äter, dricker vatten, går på toa och är trött. Vad sjutton?!
Det var inte längesen vi åt middag och gissa vad.. Jag är hungrig. IGEN!

11 kg har jag gått upp redan och det kan då inte bero bara på bebis och tillbehör.
Det är inte det att jag bryr mig speciellt mycket över hur många kilon jag går upp eller inte. Men detta matsuget, konstant! Jag blir tokig. Drömmer till och med om mat.
Och det där med vätska och toabesök är en ond cirkel.
Och så trött och sliten på det! Underbart!

Mysigt som tusan med massa rörelse i magen är det iallafall. Men ibland kan hon få dämpa sig lite. Hon är vild! Nellie var ju lugn hon. Det är inte denna lilltjejen!
V. 25 nu då. 15 veckor kvar. Måtte det gå fort. :)
Vi längtar <3

Jajaja, nu har jag "gnällt" lite också.
Dax att äta, dricka, kissa och sova. (Och hoppas på att jag kan få sova hela natten inatt!)

Godnatt! :)

Supertrött mor och dotter.

Nellie och jag tänker inte röra oss från soffan och tv:n på hela kvallen. Eller ja. Det som är kvar av dagen iallafall. Blir barntv för hela slanten.
Vi klev upp vid 6 imorse. Ingen av oss hade någon vidare lust. Men hon var tvungen till förskolan och jag skulle jobba. Så då fick vi snällt kliva upp.

Tror vi kommer somna gott ikväll iallafall. Och det dröjer inte många timmar innan vi gör det heller. Gud vad skönt.
Det tycker nog både jag och Skruttan. Hon sitter redan och halvsover i soffan efter middagen. ;)

Idag var det en stressig dag på jobbet. Mycket och göra, hela dagen. Längtade väldigt mycket efter att klockan skulle bli 15.30 så jag kunde sluta. Fy vad trött i huvudet jag är nu!

Har ni haft en bra dag då? :)

Tävlar!

Jag tävlar inne hos den underbara MeeKatt!  Följ henne vetja! Hon bjuder på den nakna sanningen om föräldraskap. OBS, har ni ingen humor, ALLS så har ni inget dit in och göra ;) 

Får såklart inte in bilden på gungan/babysittern nu. Men det är en sån där gunga från Acta Graco, Lovin Hug heter den! 
Underbart fin och skulle inte vara dum tror jag :) 
 
Ja, den är BLÅ och vi ska få en FLICKA, men vad tusan gör det? ;D 
Jag tycker alla barn ska ha rätt till alla färger! :) 
 
 

Så mycket kärlek!



Suddig bild. Men Nellie ville ta kort med lillasyster. 
Underbart! <3 

Gud vad vi längtar efter liten! <3

pusspuss <3

Älskade unge. <3

Hur orkar barn?

Nellie är verkligen jättetrött, och då skojar jag inte. JÄTTETRÖTT!. Men sover hon middag för det?
Ånej da! Trots att hon fick med Christian upp redan vid 6.50 idag så sover hon inte middag. Hur tusan orkar barn egentligen?
Jag förstår inte. Hade jag varit så trött så hade jag nog uppskattat en halvtimme eller så på soffan. Men icke då! Det ska härjas på högvarv!

Christian gick och vilade en stund han. Jag fick ju ändå sovmorgon idag jag. Inge fel!
Kanske ska städa lite försiktigt nu när Nellie ändå för väsen. Det lär ju inte störa raringen iallafall, med tanke på Nellies ljudnivå. ;)

Gaah.

Sitta här trött och sliten istället för att joina mina hjärtan i drömmarnas land? Nää, nu ska jag lägga mig jag med.
Jobb imorgon. 7.00-15.30. Så nu hoppas jag att jag får sova inatt. Annars blir jag nog galen.

Och det där med att sitta helt trött i huvudet och försöka läsa sig till vettig information på försäkringskassans hemsida... Det kan jag ju bara glömma.
Hur tänkte jag när jag ens försökte? Det är ju svårt som det är när man inte är trött i huvudet.
Jaja, får väl se hur det ser ut när beslutet kommer från dom. Dom borde fått alla papper nu iallafall. Fast, det ska säkert krånglas lite.

Nej. Godnatt nu då!

Ut ut ut..

Dax att ge sig ut i det fina vädret. Får bli en runda på gården och "rasta" Nellie lite iallafall. Det kanske kroppen klarar. Värker i höfter och bäcken idag. Inge kul alls. Värken i munnen är nästan helt borta iallafall. Skönt det!
Man får vara glad för det lilla ;)

Vad gör ni idag?

God förmiddag!

Hej på er! Allt bra? 
Med mig/oss? Jotack det knallar på. Värk från hell i och med tandutdragning i torsdags och lite foglossning/ischias på det. Nellie trotsar och myser om vartannat och Christian har gjort något knas med axeln/skulderbladet. Men det verkar som att det kanske går åt rätt håll för oss allihop. ;)
 
Bloggen ekar tom på inlägg och jag har ingen ursäkt denna gången. Det är bara att jag inte orkat helt enkelt. Haft annat för mig/oss. Varit sjuk, haft ont, sovit dåligt, gjort annat som är roligare.. Ja ni vet hur det kan vara. :) 
 
Idag då? 
Ja, jag ska försöka ta mig till Grums och lämna inkomstpappret till lönekontoret så dom får fylla i och skicka iväg till föräkringskassan så jag får reda på hur mycket i föräldrapenning jag får. Jag hoppas på gudskelov att jag inte hamnar på lägsta, för det vore väldans trist faktiskt. Men det blir som det blir när man kanske inte jobbat tillräckligt. 
Det går ändå, det handlar bara om att man får prioritera annorlunda. :)
 
Måste försöka hitta på något med Nellie också. Men har brist på fantasi- Vad tusan ska man hitta på? 
Förslag?

Morrn da!


Tur att man (nästan) hinner vakna innan hon sätter igång med hyss då.
Morgonkaffet var ju nästan färdigt iallafall.

Sjuk och bloggtorka.

Bra kombination, eller hur?
Annars är det fina fisken här hemma. Nellie trotsar och härjar på dagarna, Christian jobbar och sliter och jag ligger på soffan och tycker synd om mig själv med en pigg lillasyster i magen som sparkar och gör volter.
Klockan 14 ska trollungen hem också. Kanske ska blunda lite och se om febern kan vika hädan.
Bara lite iallafall.

Återkommer när kraften är förnyad. Eller åtminstone kommer tillbaka lite grann.

Morgonmys.

Har suttit och tittat på Bumbibjörnarna med Nellie. Nostalgi! Känner mig liten igen.
 
Hon vaknade imorse och låg och ropade på oss. Tror inte hon förstod att hon kunde ta sig ur själv, eller så var det gammal vana att ropa på oss. Inte ville hon komma till vår säng heller, utan det var "Kom UPP, nu!" som vrålades. Hon var väl rädd att vi skulle somna om. Jag ville ju bara mysa lite ju ;)

Hur har er morgon varit? =)

Ny säng.

Nellie har börjat använda en vanlig säng. Första natten blev den till idag och det gick över förväntan. Ca 1,5 timme tog det innan hon somnade. Jag var spänd på hur hon skulle väcka oss imorse. Jag låg till och med kvar lite längre och väntade för att ge henne en chans att vakna till och kliva upp. Men icke! Jag fick gå upp och väcka henne. 
Christian var säker på att hon skulle väcka honom genom att köra upp två fingrar i näsan på honom. För det tycker hon är ruskigt roligt när han låtsas-sover. Haha. Kanske blir morgondagens väckning det? 
Ikväll tog det mindre än 15 minuter så sov hon. 20.37 sa vi godnatt och 20.50 sov hon redan. Går galet bra det här! Undrar vad det blir för bakslag? 
 
Nu sitter jag med godis, chips och cola. Är det fredag så är det. Nellie fick också synda lite. Lite chips och cola framför filmen "Bolt". En riktigt myskväll med andra ord. 
 
Veckan har för övrigt varit lugn. Möblerat lite i vardagsrummet, städat och grejat lite. Varit ute så mycket vi orkat och slappat så mycket vi kan. ;) Fint väder imorgon vore inga fel, så vi kan vara ute hela dagen :) 

Hur har er dag/vecka varit? =) 

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0