Glader :D

Ja, men det är jag ju ofta. eller ja, för det mesta iallafall!
Händer inte ofta att jag blir sur, inte nu längre!
Men det kan ju bero på att jag mår bättre också. Vad vet jag, allt är bra knepigt ibland!

Fick mig en liten (STOR) chock förut, när jag ställde mig på vågen hos syrran, jag väger nästan 60kg !!!
Jag blev väldans glad, eftersom jag velat gå upp i vikt hur länge som helst! Hoppas det inte är tillfälligt bara!

Det blev förresten ingen poker igår, min syster hade tydligen somnat på soffan. Hon var nog lite sliten efter dagen!
Får ta det till helgen istället syster!  Var hos henne förut, men det fattade ni nog redan eftersom det var där jag fick chocken.  Men iallafall, så var jag där och drack kaffe som vanligt. Bråkade med lilleman om youghurten också, men han tog ut sin hämnd genom att kleta kak-dregel över hela byxorna för mig. Såå gulligt såå. Haha.

Nu sitter jag hemma hos Christian och väntar på att Therese ska komma hit, ska kolla på film ihop sen när Christian vaknar. Idag är jag snäll och använder laptopens tangentbord så det inte låter så när jag skriver. För det andra tangentbordet är hemskt att skriva på, det låter så HÖGT! hihi. Men nu kan jag skriva hur mycket och hur fort jag vill, utan att det låter som en popcorn-maskin. Hehe. 

By the way, så har jag kommit på att jag vill ha fler tatueringar. Men det är mycket jag vill ha, typ körkort, barn, bil, piercingar, tatueringar, jobb, ja det finns mer, men det skulle bli en nedrans lång lista.
Fast jag har ju tatuering, piercing, jobb är förhoppningsvis påväg att lösa sig! Bil och körkort, har jag bestämt att jag ska ha innan sommaren, hoppas det blir så bara. Barn, får jag nog ta senare. men jag skulle bra gärna vilja ha det nu med en gång, dom är ju så söta och underbara. Men jag får låna någons bebis sålänge. Haha. Är bebis-sjuk jag. *ler*

Är så glad att jag har min goding iallafall!
Tycker så mycket om dig! Så du anar inte!

Nej nu ska jag gå och röka jag! Blir kanske en natt-blogg sen om ni har tur!
Jag är ju en natt människa, så det är inte det som är problemet, det är bara det att jag ska komma ihåg att jag ska blogga. *ler* Men det märks ju!

PussOKram ;D

Poker och pizza-sugen :)

Jo det är väl tänkt att jag ska till syrran om ett tag och spela poker, men undrar om det bar blir hon och jag?! Poker på två är ju inte så värst kul. Men jag får messa och fråga såklart, annars så får jag ju inte veta.

Pizza vill jag ha med. Börjar bli lite smått hungrig, fast ändå inte. Är nog bara lite sugen tror jag. Eller chips kanske? *ler* Nej, chips äter jag lite ofta. (chips-fet = Jag)

Det blir tydligen en sån här kortis blogg nu, för jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva, kanske vet mer imorgon.
Vissa dagar har jag mer att skriva än andra, men men, sånt är livet! Jag bloggar ju iallafall !

Puss&Hej

:)

Idag har det varit en lugn dag, var ute och gick med Ronja förut (Patrik och Angelicas hund) , vi tog en tur ner till centrum och tillbaka. Sen bar det av hem till syrran för lite kaffe. Det är ju inte helt fel. Och nu har jag diskat och varit duktig, så jag tror förtjänar en cigg.

Hoppas godingen kommer hem snart, saknar honom jag. Fast han är nog kanske lite trött när han kommer hem, så jag får försöka vara snäll emot honom. *ler*  Försöka iallafall!

Skulle ha fått mitt läkarintyg senast idag också, men det har inte kommit, så jag får ringa till AF imorgon och förklara att min läkare har tydligen bättre saker för sig som t.ex att dricka kaffe hela dagarna. För dom kan inte ha så mycket att göra på Grums vårdcentral?! Eller? Jag tycker aldrig att det är folk där, det är ju mer folk i kyrkan tror jag. Nej, dom har säkert mycket att göra, men jag blir så irriterad bara. Han lovade ju att jag skulle få intyget så fort som möjligt, eftersom jag hade tid hos AF i fredags. Men så blev det inte. Undrar vad AF säger när jag ringer imorgon? Jaja, det märks väl!

Nej nu blir det en cigg. Ha det bra därute!

Måndag.

Vad har hänt under helgen då?
Jo i fredags så umgicks vi med Therese och Tayson :) När vi satt och fyllde i info på Facebook, så kom vi på att vi hade rest tillsammans till Ulan Bator (tror jag det heter) och sen insåg vi att det var ju faktiskt i Mongoliet det låg, så det passade ju bra :P eller? :) Hihi ..

På lördagen så var jag hos Angelica under dagen, för killarna var ju och grejade bil, så då kunde vi lika gärna vänta och ha tråkigt ihop :P Och på kvällen blev det bowling på nöjes, det var jättekul.. men det gick sådär :P bowling är inte min starka sida :D

Hmm, det är konstigt det där med uppdatering om helgerna, för jag kommer ihåg fre och lör hur bra som helst, men när jag ska skriva om vad jag gjort på sön, så kommer jag typ aldrig ihåg.. :S

Jo vi var i Malsjö och sa hej till Per, och söta Gordon :)
Kollade på Transformers också :D både den tecknade och ”normala” versionen :) Men jag tyckte nog bäst om den ”normala” :D man fick ju skratta ett par ggr :)

Idag har jag varit hos min syster och druckit kaffe som vanligt, jag börjar nog bli en sån där kaffetant :P Kanske ska gå på ett PRO-möte och se om det är ngt för mig :D

Träffat Åsa och Nea har jag gjort också :) Har saknat er :) ses ju imorgon med, eftersom headsetet ska tillbaka :D
Jag får lov att skriva det här, så du ser att jag inte glömt dig.. :P men eftersom jag har så taskigt minne så kommer du inse imorgon att jag har glömt det iaf :P Hehe, typiskt mig isf :D

Nej nu blir det sängen och diskutera med kudden :P

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0