Alltså…

Jag ska göra en uppdatering, men just nu är det lite fullt upp med annat ;)

 

Men den som väntar på något gott (haha), väntar aldrig förlänge ;)

Här kommer det…

Nu har jag nog tid med en snabbuppdatering innan det blir sängen.. =)

Torsdagen spenderades med att jobba, leta present till älsklingen och sen hem och göra tårta =) (som blev ganska god faktiskt :P)

Fredagen fyllde älsklingen år så det blev lite folk här hemma och kaffe och tårta. =) Inte fel alls :) Sen bar det av ner till segmon och hälsa på hos Åsa :) Sen hem och bara mysa med pizza och film, blev att vi tittade på rallybrudar, och det var en ganska rolig film =)

Igår blev det skruvstad och ligga i solen med Therese =) Christian skulle upp dit och bära lite brädor, så då passade vi på att sola.. Men jag får fan ingen färg hur jag än gör. :P Haha. Är lika blek som vanligt. :P
Blev att vi åkte med in till mariebergsskogen och spelade volleyboll också, det var väldans roligt, får hoppas att det blir fler gånger =)

Sen åkte vi hem, och åkte runt och kikade i Grums och även mot skruvstad och lite skogsvägar. =) Var väldigt mysigt att bara åka ut och åka lite :) Hem igen, och åt jordgubbar och grädde när klockan var halv 12. Haha. Det är så gott så det spelar ju ingen roll när på dagen/natten man äter det. Haha.

Idag har det varit en lugn dag, åkte ner på Grums med T, T och M och hämtade pizzza sen hem och slappa framför tv:n och datorn =) Sen åkte Älskling iväg till portila och grejade, så nu sitter jag här oc funderar på om det är dax att gå och lägga sig. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon och på tisdag, sen är jag ledig ons-sön :D Gud vad gôtt! Torsdag drar vi iväg också, Höljes, here we come :) Gud vad roligt det ska bli, äntligen får jag följa med. Förra året hade jag oturen att jobba och inte få ledigt, men nu jädrar :D

Nu ska jag hoppas på att älsklingen hinner hem innan jag går och lägger mig, så man kan få en mysig kram ;)  <3

Nej vi får höras mer en annan gång, godnatt alla därute!

Älskar dig så himlans mycket, raring <3

 

 

 

Onsdag

Har varit hemma i två dagar nu från jobbet. :/ Huvudvärk och sovit dåligt.. :(
Men imorgon blir det jobb iaf. :) Samma sak på fredag, men sen är jag ledig lör-sön =) Ska bli skönt. =)

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara slappat på balkongen och framför datorn. (Jag har väl såklart städat lite idag med, haha.) Älsklingen har ju varit i Kil från typ 11 imorse, så honom har jag inte sett mycket, och hinner säkert inte se honom innan jag somnar, men det märks.. <3

Imorgon blir det till att leta present till Älsklingen innan jag åker hem, vet fortfarande inte vad han ska få.
Och Linda, det där med en cc får nog vänta lite ;) Haha.

Nu blir det tvätta ansiktet med rosen-serien =) Och sen krypa ner i sängen. Godnatt på er!

Måndag

Dagen spenderades (inte helt ovanligt) framför datorn, och med att städa lite.. tvättat, dammsugat och vikt in tvätt. Gud vad roligt.. Nu vankas det jobb i 4 dagar, sen är jag ledig igen. =)

har fortfarande inte kommit på vad jag ska ge älskling i present när han fyller år.
Får ta och kika lite på bergvik imorgon. Någon som har något tips på vad jag ska hitta på?  Går och lägger mig nu, godnatt!

 

Du betyder allt! <3

 

 

 

Hemma hos moder =)

Nu är jag hemma hos mamma och ska snart försöka sova, kommer bli svårt. men måste ju.
Det är så konstigt först och främst att sova utan Christian (fast jag gör det rätt så ofta=( )  och sen att inte sova hemma i den säng jag är van vid.
Usch vad jobbigt..
Längtar så efter veckan =)

Har varit ute och gått på promenad med Gina, vi gick en bra bit, nästan hela 45 minuter :) Det var så himla skönt =)
Så nu är jag rätt så trött..

Ska ta och packa ihop laptopen jag hade med mig så inte bror sitter vid den hela natten. =)

Godnatt på er!

Saknar dig Älskling <3

 

Kryper snart ner under täcket. =)

Börjar bli ganska sent, ska försöka gå och lägga mig, iallafall för att läsa. Och förhoppningsvis sova.
Det är så mycket svårare att sova när inte Christian är hemma. Usch vad jobbigt. Men snart är han ledig i 3 veckor =) Gud vad härligt. <3

Jag längtar lite till de 5 dagar jag är ledig i juli =) Gud vad skönt det ska bli och få umgås med folk igen =)
Hoppas det blir det vi tänkt =)

Nej nu blir det sängen, godnatt =)

Det är så tomt utan dig raring <3

Midsommar =)

Idag är det fredag, och midsommar. Jag valde att spendera min midsommar i Grums. Det går ju så dåligt med bussar till och från Säffle, och jag vill sova hemma. Så det får bli såhär. Det blir nog riktigt bra ändå, även om jag sitter hemma. Får se vad jag hittar på. Blir nog alldeles bra hur det än blir. Lite tråkigt är det ju för jag ville ju verligen träffa Miss T men det kommer fler gånger, och att Christian jobbar ju denna helgen är ju heller inge kul, typiskt!

Idag ska jag vara duktig och göra färskpotatis och lite sånt =) Är ju trots allt midsommar, och vi kan ju iaf äta midsommar-mat innan han åker till jobbet. :)

Trevlig midsommar på er!

Älskar dig <3

 

 

 

design och åter design (läs krångel :P)

Sitter och grubblar och krånglar med bloggen, vet inte när jag blir nöjd. (om jag någonsin blir det).
Känns som om det börjar gå åt rätt håll iaf 
Vad tycker ni?Idag har det jobbats, och sen hem, sov en stund (några timmar faktiskt) eftersom jag sov typ 3,5 timme inatt.
Lagat lite mat, handlat, kollat på film, "27 dresses" för 27:e gången. Men den är ju så himlans bra.
Spelat lite WoW har jag hunnit med också, det var väldigt längesen jag gjorde det :P så det fick bli en stund med det också.

 

Men nu ska jag nog krångla lite till med bloggen, sen ska jag nog sova.

Hörs imorgon.

Älskling, du vet inte vad du betyder för mig!
Älskar dig så otroligt mycket!

 

 

 

Tankeläsning vore inga fel.

Nu har jag gjort nog för idag, har tvättat, hängt den, vikt in tvätt, diskat, lagat mat, sorterat strumpor, städat sovrummet.. Gaah, jag spyr snart, det finns fortfarande jättemycket att göra, men det får bli i morgon istället. Ska nog snart gå och lägga mig med boken i högsta hugg, läsa lite och sen sova. Ska ju jobba imorgon igen, men sen är jag ledig fre och lör =) Ska bli så skönt.

 

Är inte på humör för att sitta vid datorn, skiter i det här nu.
Godnatt!

Älskling, Jag älskar dig, glöm aldrig det. <3

Ledig dag =)

Men det blir inte så mycket slappande, har en tvättkorg som växer och dammsugare som ropar på mig.
Inte ledig för fem öre. Men men, ska inte klaga, jag jobbar ju iaf inte idag.

Igår blev det mat och kubbspelande med Desirée och Fredrik, även Daniel och Patricia kom och spelade med oss.
Flickorna vann! (Vad annars? Haha.) Blev även lite film, kollade på "Vi hade iallafall tur med vädret, igen", men den var bara halv-bra.

Hoppas att dagen blir bättre, men men, ska som sagt inte klaga, jag är ju iallafall ledig!

Hörs sen!

Update som jag lovat =)

Torsdagen började allt ståhej. Min lillebror skulle ju på sin bal och han skulle skjutsas och hämtas. Han hade haft en jättetrevlig kväll, men när dom skulle dansa så ringde han och sa att han ville hem Haha. Så söt så. Han var så stilig i kostym :) Han har blivit så himlans stor.

Fredagen var det avslutning, och och min bror var så fin så. Han slipper ju jättesten nu och börjar gymnasiet i höst.
Jag är så stolt över min lillebror!
Han följde med oss hem efter avslutningen och vi åt tacopaj, som älsklingen gjorde åt oss. <3 Fick besök av Camilla och efter en liten stund kom även Miss T och gjorde oss sällskap :) Blev ett par cider framför tv:n också. Körde hem Sebastian vid halv 12 eller något. :)

Lördagen var vi hem till Åsa och la familia, hade en suoertrevlig dag där. Alltid lika kul när man än åker dit. Men raringen var ju lite klumpig så han slog pannan i en krok som man haspar dörrar med så han fick ett fint jack där! Stackars honom ;) Nea och christian blev lite kompisar också, han tog ju med en äldre mobil till henne så hon kunde leka med istället för våra telefoner. Men vi glömde laddare så den får vi åka ner med någon dag :)

På lördag kväll blev det Afrika (Arvika) och Björn Rosenström. Christian körde åt Dennis och Robin så då följde jag med och tog ett par cider. :) Robin och jag stog och hoppade och sjöng så jag trodde jag skulle vara hes i flera dagar. (jag klarade mig ifrån det) Före vi gick in på Olsson’s brygga så var det en bil som backade rakt på en annan och fastnade med dragkroken. Jag skrattade så mycket så jag nästan kissade på mig. HAHA. Det var så otroligt kul och se när bilen satt fast i den andra.. Haha. Men jag kan inte tänka mig att det var så kul och backa in i den. Eller för den som ägde den skadade bilen. Men det verkade som om det löste sig.

Söndagen bar det av till Rut och Hilding i Skruvstad för att äta massa god mat. :) Rut vet hur man lagar mat hon :)
Vi var även där igår och bar lite vet, åt lite mat och pratade en himla massa, väldigt trevligt :)

Mitt i allt detta så har jag ju hunnit med och jobba också. Men denna vecka är en bra vecka, mån-tis jobb, ledig ons, jobb jors, ledig fre-lör och jobba söndag :) kan det blir bättre? =)

Men nu blir det mer skrivet ikväll. Adjö

My life would suck without You! <3

 

Godmorgon

Har inte varit så aktiv här på ett tag. Men ska ge er en update om vad som hållit mig så sysselsatt. Men nu sitter jag på bussen till jobbet, så först blir det jobba till 10, så vi hörs när jag kommer hem!

Hejhej!

Jag tror sängen ropar på mig…

…eller boken iallafall. Ska nog läsa 1 eller 2 kapitel (eller flera ;P) innan jag somnar, så det blir nog till att borsta tänderna och hoppa i säng. Jag ska ju faktiskt upp 04.30 och åka och jobba. Så det är väl bäst att det blir sova snart.

Längtar så till helgen, för då är både jag och Christian lediga. Det ska bli så skönt att få umgås lite, har ju inte blivit så mycket av det på senaste veckan. =( 

Igår följde jag med Åsa hem efter jobbet :) Lekte med Linnéa och det var hur kul som helst. :) Vi blev bästisar där en sväng, tills hon fick ha min telefon en liten stund. Men den nöp hon sig på :( Så då tog vi bort den. och det var inte omtyckt. Men hon var verkligen underbar mest hela tiden jag var där :) Så himla kul :)
Åsa och jag skrattade som vanligt åt det mesta, men det var inte lika illa som de andra gångerna, för då har vi varit riktigt övertrötta. Haha. Ses snart igen hoppas jag :)

Jag börjar få lite panik, Christian fyller ju år om snart :O Och jag har inte en aning om vad han ska få av mig :S
Hoppas Åsa kan följa med någon dag och hjälpa mig lite :) Hoppas på det iallafall ;)

Nej nu ska jag se om jag får tag på Älsklingen och sen lägga mig, godnatt på er.

 

Saknar dig <3

 

 

8/6

Sitter och väntar på att raringen ska vakna. :) Vore kul och kunna säga hej till honom innan jag drar med Åsa hem till henne :) Ska ju faktiskt in på ica också :) och bussen går kvart över 4 :O inte alls länge kvar ju ;) Ska bli så kul!

Blev en tidig kväll igår, men idag kan jag vara vaken en stund (om jag orkar ;P) eftersom jag är ledig imorgon :) Härligt!

Vi var till Grums Pizzerian igår och åt mat för Blomman (C's & T's pappa) fyllde 60 i lördags :) Dom hade verkligen jättegod mat där, förutom pizza och det vanliga :) Så dit får det bli fler gånger :)

Nej om man ska ta sig en energi-dryck och en rök :)
Hörs ikväll :)

6/6

Sitter och kollar på hell's kitchen, en riktigt bra serie.
Gordon Ramsey är ju bara för bäst. Honom vill man nog inte reta i onödan. Haha.

Har faktiskt lyxat till det med pizza idag, var inte fel alls.
Jag var så himlans hungrig när jag vaknade förut så Christian var snäll och följde med mig och hämtade mat innan han skulle åka till staden :)

Min älskade Christian är den mest underbara människa på många sätt och vis! Älskling, ditt sms imorse gjorde mig så himla glad, och jag vill dela mitt liv med dig också och jag tänker heller inte försvinna från dig. Skulle inte byta bort det vi har mot något som helst. Jag trivs så bra i din närvaro och jag älskar dig! Jag finns här för dig som du finns för mig, tillsammans klarar vi allt. Du är den enda för mig och den enda jag vill ha! <3

Nu ska jag fortsätta kolla på tv:n, sen hoppa in i duschen och sen krypa ner med boken i sängen. Orkar inte titta på Mabnus Betnér idag, får kolla reprisen på måndag istället. Jobbar ju imorgon och på måndag också, men tisdagen får jag sovmorgon, härligt!

Tv:n kallar, hej!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0