<3


Yusuf <3


Tuana <3



Emir <3




Moster's raringar. <3

Valborg.

Då är det valborg igen, vad fort det har gått. Tyckte inte det var längesen det var det ju.
För oss blir det att åka till Helena, gud vad jag saknar henne ibland.! Vi ses ite alls på samma sätt längre. Och det gillas inte alls. Men nu ser jag/vi fram emot en trevlig och rolig stund med henne iaf :)

Igår var vi iväg till Trollhättan, vi var med en arbetskompis till Christian som skulle hämta en bil där nere :) Allt såg jättebra ut och han tog med sig bilen. Men på vägen från T-hättan så tog han sig kanske 5-6 mil så skar bilen. Alltså för er som inte förstår vad skar betyder, så är det helt enkelt, bilen slutar fungera. ;) Christian och Niklas bestämde sig för att, det här går att lösa med bogsering. Inga problem. Så vi hade Niklas på släp resterande 15 mil. Och det var ingen laglig bogsering inte, men det hade jag inte väntat mig med dom där två. Haha. Bogserade väl i hastigheter mellan 80-100 km/h så ofta det gick.
Ja vi tog oss ju hem iaf :) Inga fel det! Man fick skratta lite grann åt de båda herrarna och det var kul och se något annat än detta Grums.

Kvällen blev det film med Angelica och Patrik. :) Händer inte ofta att vi umgås med dom heller. Så det var riktigt trevligt :)

Ska göra ett separat inlägg med nya bilderna på syster Sandras barn nu. Dom har blivit så stora. :)

Hejpa!

Fullt upp!

Har precis fått i mig lite mat som mamma var med mig och hämtade :)
Inga fel att få lite 97:an mat ibland, har ju bara ätit tårta och kakor idag. Ja, förutom baguetten på skolan imorse då förstås. Är ganska dålig på att äta "rätt", jag äter helt enkelt det jag är sugen på och det jag vill ha :)

Har varit på barnkalas idag då min systerson Yusuf fyller hela 3 år :)
Blev till att jaga rätt på present innan jag åkte från stan idag, och han ville såklart ha Ben10 saker, så det fick ju moster lov att fixa :) Han blev nog ganska glad över presenterna iaf. :)
Mycket härj har det varit med barnen och lite skojbråk med brorsan som resulterade i en öm axel, haha. Slog lite väl hårt på varandra kanske? :P
Massa skratt med resterande av gänget som var där också, vi är inte kloka någon av oss :D

Nu är jag bra trött iaf, så jag orkar inte ens ladda upp bilderna jag tog idag.
Så ni får se lite pics imorgon istället. :)

Säger godnatt och går och drar täcket över huvudet snart!

Bjuder på en bild..

Idag blir det inte mycket bloggande.
Är ganska sliten så nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen.
Har varit hos Jennie och gjort hemuppgifter idag, och imorgon bär det av till skolan :)


Bjuder på en nytagen bild på magen :) Är väldigt glad över att det är en liten mage. :)



V. 25 (24+1) <3
Vi väntar med spänning för var dag som går <3

Godnatt på er!

Redan söndag..

Vart tog den här veckan vägen?

Sitter med färg i håret nu och hoppas på ett bra resultat. Slängde ju i avfärgning igår och det var mindre vackert kan jag lova. Men blev lite förtjust i den kopparfärgen som blev längst ner på topparna, får se om jag inte blir det framöver. Nu är siktet inställt på att bli ljusare brun än vad jag var förut. Kan vara skönt nu när det börjar bli varmt att inte vara så mörk.

Fredagen bjöd på en trevlig kväll med Nathalie, och god mat på Kebabhouse. Vi ses alltför sällan och man har ganska mycket att ta igen. :) Blev en hel del skratt och massa prat under kvällen som gick :)

Igår var jag hem till syster yster och träffade barnen en sväng, och innan jag gick dit så pratade jag med Yusuf i telefon. Barn är bra roliga dom.

Yusuf; Hej Moster.
Jag; Hej Yusuf.
Yusuf; Varför är du tjock?


Haha, behöver jag säga mera?
Underbar är vad han är iaf. Och det var väldigt kul att se dom igen. Nu har tvillingarna Emir och Tuana blivit så stora som ett år gamla. Och nu på tisdag så fyller mosters lilla buddagubbe 3 år. Vart tar all tid vägen?

Längtar så efter våran lilla skatt så det är inte sant. Och när man längtar så går tiden inte fort alls. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. :) Det har jag blivit lärd. :)

Nej nu blir det till att skölja ur hårfärgen och hoppas på att det inte blivit totalt kaos.

Hej så länge!

Aggressiv, vem jag? :P

Hade en givande dag på skolan idag, då det bjöds på lite diskussioner. Vi skulle ställa oss på det stället i rummet (4 hörnen) där det stämde in på hur vi reagerade på olika saker. Och eftersom alla inte reagerar på samma sätt så var det delade meningar. Jag står för vad jag tycker och kan förklara varför jag tycker som jag gör, det tyckte iaf läraren. Men en del av mina klasskamrater tyckte att jag var aggressiv och en del menade på att det var hormoner. Men det spelar ingen roll om jag är aggressiv eller inte, jag tycker som jag gör och det kan ingen ta ifrån mig. :)

Annars har det varit en lugn dag, inte gjort många knop alls idag, och det lär inte bli fler heller. För nu väntar snart sängen. Är otroligt trött och det värker lite överallt i kroppen, så det ska bli skönt att krypa ner i sängen med en bra bok. :)

Imorgon blir det att åka in till staden och träffa älskade Nathalie för en tur på stan och sen äta lite mat ihop =) Var längesen, så nu ska det bli riktigt trevligt att träffa henne igen :) Får hoppas på fint väder också :)

Nej ärligt talat, nu ska jag ta magen och krypa ner under täcket och bli sparkad på innifrån, det slår aldrig fel. :) 
Synd att raringen jobbar bara, blir ju så otroligt tomt här hemma på dagarna och i sängen på kvällarna. <3
Men får hoppas att hans jobbvecka går fort så han är på hemmaplan en vecka snart igen :)

Godnatt på er!

Dryg dag..

Dagen började bra. Eller inte. Försov mig ganska rejält så någon skola blev det ju inte. Suck. Imorgon gör jag ett nytt försök och ställer nog fler alarm så jag kommer iväg. Inte bra om jag missar mycket nu eftersom vi börjat med en ny kurs. Så det vore ju ganska bra om jag fattar vad den handlar om.

Vad har man annars gjort idag då?
Hälsade på Angelica en sväng, eller två idag. :) Alltid kul som vanligt, skrattar en massa åt ingenting. Men vi kan faktiskt vara seriösa också. Haha. Snodde Ronja (A's vovve) en sväng också, hon fick lov till att följa med som sällskap till ICA :)
Lagat mat och diskat är vad jag gjort annars. En dryg dag med andra ord. Klockan har inte gått fort alls. Tänk om tiden kunde gå liiiiite snabbare :)

Nu sitter jag här och funderar på när raringen kommer hem, han är ju och grejar med bilgrejer som vanligt. ;P Eller ja, han hämtar sitt projekt i stan som han ska ställa in i vårat garage. :) Blir nog bra detta. ;)
Hoppas på att han kommer hem ganska snart iaf så vi kanske kan titta på en film innan jag ska krypa ner i sängen :) Kan vara kul att få ses lite innan han börjar jobba imorgon kväll igen. För sen är det en vecka till som vi knappt ses någonting. Inte kul alls! :(

Nu blir det en te-kopp medans jag väntar. Godnatt på er!

Herregud ..

Känns som man aldrig blir färdig med allt vad städning heter. Usch vad tråkigt det är.
Nu är det iaf så man kan vistas hemma utan att få ångest.

Snart är raringen hemma igen, efter att ha varit i staden och grejat lite bil.
Tur att han hinner hem innan han som kanske ska ha våran lägenhet ska komma och kolla. Jag hade fått lite panik om han inte hunnit det. Jag vet ju inte vad jag ska säga eller något. Haha.

Blev inte mycket till skola för mig idag, vaknade och hade så ont i ryggslutet så jag kunde knappt ta mig ur sängen förut. Och nu är det inte alls bra eftersom jag tvingat mig själv att städa hela lägenheten. Blir att slappa resterande av dagen och hoppas på att värken försvinner. Men med min tur så blir den väl kvar. Usch!

Sitter och funderar på vad man ska hitta på för mat. Fantasin är inte jättebra idag så jag får väl hoppas på att Christian har något förslag. Annars blir det väl något väldigt snabbt och enkelt, kan vara gott det med.

Bebis tycker tydligen att jag härjar lite för mycket också, rör på sig väldigt mycket nu, och alla gånger är det inte så bekvämt. Kanske ska ta och sätta mig ner och bara ta det lugnt? ;) 
I fredags fick raringen känna ordentliga sparkar också. :) Så himla kul när han också får känna :)

Jag är så lycklig <3

Det fina vädret då?

Har haft lite att göra de senaste två dagarna. Varit i stan med raringen och kollat lite i affärer och varit i Segmon en sväng. :) Längtar så tills vi bor där nere. Ska bli såååå otroligt skönt med en större lägenhet! Och dom bästa grannarna ever! :)
Men men, tills dess så blir det att hälsa på La Familia Alkemyr/Dalgren. :) Och det är då inte dumt det heller. Blir en sväng till dom imorgon. Får hoppas att det blir fint väder också.

Igår var vi ju i stan och kollade lite. Hittade faktiskt, med Christians hjälp, ett par 3/4 byxor som jag kan ha ett tag. Börjar bli lite tajt i dom byxorna jag har. ;) Den lill* växer ju otroligt mycket och då gör ju även jag det :)
Fanns mycket annat fint också, men det tar jag nästa vecka när jag fått in pengar igen. :)
Synd att det är så dåligt urval till killar, om han hittade något han tyckte om så fanns inte rätt storlek, eller så var storlekarna helt knas. :( Men får kika nästa gång igen ifall det finns rätt då :)
Hittade ju solglasögon också, inga fel :)

Nu blir det kaffe, och sen dansa lite soldans eller något. För det här vädret går jag då rakt inte med på. Sol, ska det va! ;) Men det är väl för att jag har solglasögon nu, som det inte finns någon sol. Det var som Christian sa. Haha.

Hej!

Jaa ni..

Idag har varit en bra dag. Förutom värk i hela kroppen (mer eller mindre) efter att ha suttit på en stol i klassrummet heeeeela dagen. Ingen höjdare alls. Men men, får sitta och slappa i soffan nu framför "Van Helsing" som går på tv:n ikväll (6:an). Sov ju trots allt heeeela natten, från ca 22-06.45, vaknade dock en sväng vid 23 och trodde jag hade försovit mig. Haha. Trodde även att jag hade piercat ögonbrynet när jag vaknade, låg i halvdvala och kände på ögonbrynet och fick för mig att jag kunde känna piercingen. Haha. Så det kan bli ibland. Som tur är insåg jag att jag inte hade gjort detta. Vet inte om jag var mest glad, eller om jag rent av var besviken. ;P

Diskat och undanröjt är det här hemma också, får bli mer städning imorgon. Kan ju inte göra allt på en dag inte. Är ju bara dammsugning och skurning kvar, och lite dammning. :)

Christian har jag då inte sett mycket av idag, fast han är ledig. Han åkte iväg till jobbet förut och skulle byta däck på våran bil och greja lite med den lilla bilen :) Herregud vad bilar vi har nu. Haha. Får se hur detta projektet ter sig. Ska bli väldigt intressant. ;P Hoppas han hinner hem innan jag somnar ikväll så man kanske kan få bara bli kramad lite :) Vore inga fel alls att få lite närhet, blir ju inte så mycket av det när han jobbar. <3

Nej nu får det bli en kopp te, och invänta att klockan blir 21 så jag får se på film. :)
Sovmorgon imorgon också, börjar 10. Det är inte fel alls det :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

Så himlans trött..

Är inge piggare idag, snarare tröttare. Fick mig 4 timmars sömn inatt innan jag skulle upp 06:45. Så ikväll blir det nog verkligen en tidig kväll. Ska försöka hålla ut en liten stund till iaf. Kanske ska sätta mig med en kopp kaffe (som snart är färdigt) och läsa lite i en bok. Det låter som en toppen-idé. Och sen kan man hoppas på att man får sova mer inatt. :)

Skolan idag iaf, har temat "Hälsa" denna veck. Var ganska intressant men också ganska långdragen lektion. Läraren var inte den typen som lärde ut utifrån läroböcker utan det var väldigt mycket hennes egna åsikter, och om man sa sina egna åsikter så verkade det nästan fel. Oavsett vad man tyckte eller sa så blev man väldigt ifrågasatt så man satt nästan lite som ett fån. Även om det var själklara saker man sa, så skulle allt ifrågasättas i minsta detalj. Läraren verkade inte vilja förstå att man inte tycker som hon gör, eller har en annan vinkel på sitt synsätt. Det gick tydligen inte alls. Hoppas på bättre lektion imorgon.

Bebis rör på sig, det är den nog en liten nattuggla som Mamma och Pappa, för på kvällar/nätter är det mest rörelse <3
Skönt och känna att den rör på sig iaf, även om det inte är allt för behagligt ibland.
Från och med imorgon så är Christian ledig en vecka, och då får vi ta oss lite tid och ligga och känna när bebis rör sig, så han också får känna detta underbara. :) Jag känner det mest hela tiden nu ju, men Christian måste ju få chansen han också :)

Blir antagligen lite föräldraträffar med start i maj också, skulle tydligen bli 6 par med oss. Får hoppas att det ligger på dagar som Christian kan följa med på också :) Annars får jag väl försöka komma iväg själv. :) Men det blir nog roligare om raringen följer med. :)

Nej nu är kaffet färdigt.
Bjuder på en nytagen bild från idag.


Ha en fortsatt trevlig dag/kväll, och god natt! ;)


En seg dag.

Blev inte mycket med skolan idag, har sovit så otroligt dåligt. Legat konstigt så hela kroppen värkte när jag vaknade imorse. Blev till att stanna hemma och vila, och det rär vad jag har gjort hela dagen. Har orkat tvätta en maskin idag och det är allt. Usch för att vara såhär seg.

Snart blir det sängen så man får sova ett par timmar, och till möran så bär det av mot skolan iaf.
Går bara fram till tolv så då kanske jag kan vila lite när jag kommer hem också.

Den lill* rör på sig titt som tätt och det är så härligt att veta att den verkligen är där inne ;) Igår var det tillochmed så att Älsklingen fick känna att den rörde på sig, även fast det inte var lika "hårt" som det brukar vara, så rörde den på sig så han fick känna iaf lite. :) Ska bli kul när han kan få känna mera :)

Nej mina vänner, nu orkar jag inte mera. Godnatt på er!

Saknar <3

Mitt i natten..

Nu är det dax att krypa ner i sängen, det är ett under att energin har räckt fram till nu. Den brukar ju inte räcka halva dagen annars.

Vad har jag sysselsatt mig med idag då?
Absolut ingenting vettigt, slappat framför tv:n och datorn mest hela dagen. Förutom när jag var ner till Angelica och Patrik och tog en kaffe på deras altan. Och när man kan sitta på deras altan och känna solens värme, då ni, då är det vår! :)

Saknar Christian så otroligt mycket när han jobbar, det blir så otroligt tomt hemma utan honom. Och ibland behöver jag honom mer än vanligt. Det behöver inte vara något speciellt, utan bara ha honom nära är väldigt skönt ibland. <3 Ska bli skönt när han är ledig en vecka nu. :)

Imorgon är det dax för skola igen efter lite påsklov, ser fram emot att få komma igång igen efter allt slappande. Hoppas vi får lite roliga uppgifter att jobba med framöver.

Nej mina kära läsare, god natt på er!

22 +0 <3

Nya tider!

Ny är det dax för ny blogg, nya tag. Här kommer jag försöka uppdatera er iaf några gånger i veckan. Vilket jag har varit väldigt dålig på förut. Men som sagt, nya tider och jag tar nya friska tag.

För er som är nya att läsa här så kan jag bara hänvisa till min gamla blogg på wordpress.
För er som är trogna gamla läsare vill jag bara säga, välkomna hit! och nu är det slut på velandet med bloggar hit och dit. :)



Ha en superbra dag i det fina vårvädret!

Ta det som det kommer ..

Här uppdateras det verkligen inte offta. Men det kan bero på att jag har ganska mycket med annat och göra.
Vill skriva här och berätta för er hur allt går och vad som händer och sker, men det har inte funnits tid.
Ni får ta det som det kommer och om ni har tur så blir det tätare mellan inläggen.
Iofs så är det så att dom som läser denna blogg, dom pratar jag oftast med ibland så dom vet hur det är iaf. :)
Och dom jag inte pratar med hör väl av sig om dom undrar något. Och dom som inte hör av sig är nog kanske inte ens intresserade. Så ser jag på saken. Detta innefattar människor jag känner. Inte helt främmande folk som kanske läser, för för dom blir det lite svårt att höra av sig på annat sätt.

Nog om det.

Nu har vi precis gått in i vecka 22 (21+0) och allt känns underbart. Har börjat känna av rörelser och det är så mysigt. Även om jag inte fattade vad det var första gången jag kände av det. Men nu är det ganska tydligt vad det är. Synd att det inte är längre stunder så Christian får känna han också, men om han vill så har vi ju våran ”HappyTone” så han kan lyssna på den lill*s hjärtljud när han vill :)
Har haft lite värk i höfterna och benen, nästan som ischias fast ändå inte. Hoppas det går över, eller inte blir värre iaf. :)

Nu blir det till att sluta skriva och gå ut i det fina vädret. :)

Ny bild på magen :) Från idag :)

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0