Hej från oss :)



Soffmys! <3

Skriver senare eller imorgon! :)


Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Mycket att göra.

Känns som om jag har hundra saker att göra. Prästen kommer kl 13, innan det ska jag plocka undan lite, jag ska ringa om smörgåstårta (Men det tar jag i eftermiddag), underhålla Nellie (Det gör jag mer än gärna), borde tvätta lite också. Gaah, blir tokig. Det kanske inte låter så mycket, det kanske det inte är heller. Men det är en del att komma ihåg. Allt på en gång! :P

Snart kommer Therese och Jan iaf, det ska bli kul :) Dom ska vara med här idag när prästen är här. Som tur är så fixar dom med fikabröd, för det hinner jag banne mig inte. Haha. :) Tack! :)

Nej, nu ska jag plocka undan och sen väcka Christian som sover efter jobbet :)

Hej så länge! :)

Underbart!



Det bästa jag vet! Kan inte sluta äta förens det är slut!

Idag har varit en bra dag! Tog en promenad med bästa Åsa och söta Linnéa och hämtade dopklänningen vi ska få låna till Nellie. Så himla fin, är verkligen glad över att vi får låna den! :) Gick hem efter det och umgicks lite med älsklingen innan det var dax för jobb.

Har haft kvällsmys med mina hjärtan Åsa och Linda nu på kvällen. Oj som vi har skrattat. Hade verkligen superkul och det är så mysigt att umgås med dom! Lilla Nellie var såklart med och var lite smått tokig hon med, men jag tror att Linda hade roligare än henne när dom busade. Haha. Så söta! Nu sover hon sött efter en stoooor portion gröt och lite mys! (Ja Åsa, jag fick mig lite soffmys ändå ;P)

Blir en tidig kväll ikväll, ska plocka lite imorgon och fixa lite innan prästen kommer på hembesök imorgon, kanske baka en sockerkaka också?
Fick ju ringa dom igår och fråga varför vi inte hört något från dom än och dopet är ju faktiskt nästa lördag. Så imorgon kommer hon iallafall. Och då kommer även mitt sviskon en sväng, eftersom prästen tyckte det var bra om hon var med hon också! :) Ska även ringa om smörgåstårta imorgon! Och som "tur" är så behöver jag inte baka kakor och bullar, det gör Farmor och Mormor ;) <3 Tack!

Nej ni, lite mer chili cheese kanske? :D

♥ Christian&Nellie ♥

Kallt, kallt, kallt.

Idag blev det en eftermiddagspromenad med Nelliei kylan. Tur att hon ligger varm och go i vagnen, för det var fasiken inte varmt ute, hade ont i händerna när vi kom in, så jädra kallt. Lite över 1 timme var vi ute och gick, hon sov så skönt så därför blev det lite längre än jag tänkte från början.

Lite häftig bild. Blev fränt när jag andades ut samtidigt som jag tog kortet :)


Nellie blev nog lite kall om näsan iaf. Sötaste ungen! <3

När vi kom hem så blev det ett varmt och skönt bad för oss båda och medans jag skulle ha schampoo och grejer så fick Nellie ligga inlindad i handduk på golvet. Hon skrattade väldans mycket åt mig, så det måste ha varit kul och ligga och titta medans jag schamponerade håret. Haha. Efter badet blev det gröt, hon fick sin äpple-päron gröt och jag åt mannagryns-gröt :) Mums! Inga fel alls!
Sen tyckte jag att det skulle bli lite soffhäng innan det blev sängen för hennes del, men hon gick från att vara världens gladaste unge till världens tröttaste unge, på mindre än 1 minut. Så det blev inte så mycket soffmys, däremot lite gnäll innan hon äntligen kom till ro och somnade :) Stackars liten och ha en mamma som vill mysa när hon egentligen vill sova ;) Nu sover hon gott sen 20 ungefär och jag ska ta och krypa ner i sängen jag med efter att ha pratat med syster Sandra i 40 min. Pingufötter och deeeet göööör ooooooont! HAHAHA.

Älsklingen har börjat jobba igen, och det blir så otroligt jobbigt tomt här hemma på kvällarna. Nellie sover och han jobbar. Tråkigt! Men får hoppas att veckan går fort. :) <3

Godnatt på er kära läsare!

Så himla söt! :)

Jag tror jag vet vad hon tyckte bäst om. Haha.

Potatis var ingen höjdare. Men frukt-puré och katrinplommon var mums det! :)
<3

Frågor&Svar.

Tack så mycket för dom frågor jag fått. Ska försöka att svara er så bra som möjligt.

Vi börjar med Jannica´s frågor. Detta verkar vara en underbar tjej, med lite jädrar anamma. Kika in i hennes blogg och bli inspirerade till att inte ge upp! Följ hennes kamp med vikten, det gör jag!

1. Va gör du på dagarna?
2. Vad är du utbildad till?
3. Hur länge har du och din kille vart tillsammans?
4. Hur ser dina framtidsplaner ut?
5. Vill du ha fler barn?

Mina svar:
1. Jag är hemma med dottern för det mesta. Håller ordning på kaoset som blir här hemma ibland och försöker se till att vi har det bra alla 3. Jag är ju mamma-"ledig". :)
2. Jag är inte färdig med utbildningen än, ca 1 termin kvar, men när jag blir färdig så är jag undersköterska.
3. Vi hade våran 3års dag den 10/1 i år. Men vi har känt varandra sen 2002.
4. Oj, tuff fråga. Jag hoppas på att jag är utbildad och har mitt körkort, ett jobb jag trivs med. Hoppas även att jag ska kunna bli/fortsätta vara en så bra mamma som möjligt och kunne ge Nellie en bra uppväxt som alla barn har rätt till.
5. Ja jag vill gärna ha ett syskon till Nellie. Sambon brukar skämta och säga att vi ska ha massor med barn, men det vet jag inte om jag vill. Men ett litet knyte till iallafall.

Hoppas det var svar på dina frågor. :) Och tack för att du ställde dom! :)

Nu kommer det en liten fråga från min bästa granne och vän Åsa - kika in till henne och läs om hennes vardag med barn&bebis påväg. Hon har en så otroligt vacker dotter och man blir så glad när man ser henne! Älskar henne och dottern Linnéa väldigt mycket! <3
1. Vilken dag på veckan tycker du bäst om?

Mitt svar:
1. Oj, det var faktiskt svårt. Men just nu så är det lördagar bara för att det är mitten på helgen.

Tack gumman för din fråga :)

Nästa frågor kommer ifrån "Anonym", synd att det inte fanns ens ett litet namn bakom frågorna. Men jag kommer såklart besvara dom ändå.
1. Nur kommer det sig att ni flyttade ni till Segmon?
2. När ska N börja på dagis?
3. Vad jobbar ni med?

Mina svar:
1. Vi kom fram till att vi behövde något större (ochl ugnare område) att bo på när vi skulle få Nellie. Vi trivdes väldigt bra här i Segmon när vi var och hälsade på Åsa&familj, så vi ringde till deras hyresvärd och sa att vi var intresserade. Vi bodde först i Grums i en väldigt liten 2:a på 48 kvadrat med väldigt litet kök. Nu har vi istället en lägenhet i ett två familjshus, på 78 kvadrat. Också det en 2:a, men mycket större och det duger ett tag till! :)
2. Vi hoppas faktiskt att Nellie ska få vara på dagis från och med augusti i år, för att jag ska få göra sista terminen i skolan och för att sambon jobbar. Hade velat vänta lite till med dagis, men vill också göra klart skolan.
3. Jag är studerande, till undersköterska och sambon jobbar på Nobina (Swebus).

Hoppas det var svar på dina frågor. :)

Nästa kommer från Madelene. Tyvärr ingen blogg att länka till, och jag är inte helt hundra på att jag vet vem hon är. Men svar ska hon få iaf! :)

1. Rökte du under din graviditet? Röker du nu? Isf varför?

Mitt svar:
1. Ja, jag rökte under graviditeten. Och det finns ingen ursäkt till att jag gjorde det. Men jag vill göra klart att jag rökte väldigt mycket mindre än innan. Och anledningen till det är enkel. Jag hade inte viljan till att sluta. Jag vet också att det inte bara var mig själv jag hade och tänka på, och jag kanske uppfattas som självisk och rentav dum i huvudet, men jag "ville inte". Inte helt och hållet. Som sagt så finns det ingen ursäkt till att jag rökte när jag var gravid, men jag hade inte självbehärskningen att sluta.
Ja jag röker fortfarande, men försöker röka mindre och mindre. Jag klarar inte av att bara sluta tvärt som många kan. Jag behöver trappa ner för att nå det målet.

Jag hoppas att det var svar på det du undrade. :)


Jag hoppas att ni fick svar på era frågor, och fick ni inte det eller rentav kom på fler så är det bara att fråga. The sky is the limit. Mina svar kanske är korta, men jag är inge vidare på att skriva långa svar. Jag tror på det där med att få fram det jag vill ha sagt med en gång. :)

Stort tack för frågorna och kram på er!

Är lite nyfiken på vem "Anonym" är ;)

Frågestund!



Precis som de flesta bloggare så tänkte jag också ha en liten frågestund.
Så det är bara att fråga det.
Ingen fråga är för dum.
Jag försöker ge er så bra svar som möjligt.

Kom igen, ge mig något att bita i ;)



Nu hoppas jag att jag har lite frågor (typ 1 iaf) att besvara imorgon ;)

Badhus och tacos. .

Ja ni. Tänkte nog bara berätta lite om vad vi sysslat med eftersom det inte varit uppdaterat här.

Vi var ju till badhuset igår med Nellie, hon verkade uppskatta det väldans mycket. Sprattlade och plaskade och gick på. Lite smått tokig. Haha. Vi hade med Camilla, Fredrik, lilla Linnéa och Sandra. Sen var även Mormor tuta, Faster Therese och Farmor Marita med och tittade på. Det bjöds på många skratt och massa vattenstänk. Men allt eftersom minuterna gick så blev Nellie tröttare och tröttare. Tillslut bara "hängde" hon med i sin lilla badring! Hur söt som helst. Hon somnade i bilen och när vi kom hem så åt hon 1,5 portion med gröt. Hon brukar knappt få i sig 1 portion. Så hon blev nog lite hungrig och sliten! :) Men på måndag är det dax igen, men då blir det nog mor och dotter mys bara, Christian jobbar ju han. Så det blir buss dit och hem, får tajma in så vi kommer dit lagomt tills det öppnar och sen en buss direkt hem när vi badat färdigt. Orkar inte släpa med vagn bara för att.

Ska se om jag inte kan få lite kort från Therese också, hon tog lite bilder i badhuset. Jag hade ju glömt kameran jag. Typiskt!

Idag blev det tacos-mys med Åsa och Linnéa. Hur mysigt som helst. Ser dom inte varje dag. Har så mycket som man ska göra hela tiden och är ju aldrig hemma. Blir lätt så när Christian blir ledig, massor man ska hinna med då ju.
Men oavsett om vi ses eller inte så betyder ni väldigt mycket för oss, och jag skulle inte klara mig utan er! <3 Älskar er så otroligt mycket! :)

Efter att Nellie hade somnat efter gröt, bad, massa bus och lite gnäll så blev det blåbärspaj och vaniljvisp för mig och raringen. Kollade också på film. "Monsters", Den var verkligen värdelös! Fy vilken skit!
Jaja, det blev ju mys med raringen iaf. :) Usch, jag vill inte att han ska börja jobba. Det blir så nedrans tomt och tråkigt här hemma på kvällarna när Lillan sover. Får hoppas att veckan går fort! :)

Nu måste jag sova. Är så trött. Ovanligt?

Jag är med och tävlar..

Jag tävlar hos Dennis om en Ipad! :)

Skulle nog bli väldans glad om jag vann :)

Åh, jag är så sugen..

Skulle verkligen vilja ha en sån här. Gud vad kort (ännu fler) jag skulle ta, om jag hade en ordentlig kamera!



Mhm!

Lördag och söndag!

Två underbara dagar!

Lördags-kvällen bjöd på mängder med skratt, och det är ju inte otroligt när det är Therese man tillbringar tiden med! Har lite träningsvärk i magen idag faktiskt. Haha. Vi åt god mad (tacopaj) och bakade muffins(?), dom smakade bra, hur dom såg ut är en helt annan femma. Haha. Vi får verkligen göra det där flera gånger, massa gånger! :D Men oj så trött jag var när jag skulle lägga mig, en smula övertrött tror jag. Haha.

Idag blev det en tur till min dagmamma Marie, som jag hade när jag var liten (egentligen min brors dagmamma ;P) och hennes familj. Det var sååååå himla kul och träffa dom! Och vilken underbart charmig dotter dom har fått! Kendra är supersöt och go! :) Och Nellie var superlycklig när vi var där! Tror hon tyckte det var roligt att träffa en till bebis! :) Får ta och hälsa på fler gånger! Har verkligen saknat Marie! :)



Nellie och Kendra! Ville leka med samma leksak ♥


Nellie var såhär glad mest hela tiden hos Marie och Kendra! ♥
Nu ska jag nog ta och plocka undan lite! Kanske skriver ett litet inlägg senare :)

Hej så länge!

Lördag.

Skriver imorgon och berättar om våran lördag! Blivit en massa skratt ikväll!
Men nu kallar sängen, har knappt ögonen öppna nu ju.

Godnatt på er!

Nu blir det sova..

Skulle egentligen skrivit lite idag, men är baske mig för trött.
Tills vi hörs igen så får ni väl kika runt på lite "gammalt".

Pillat lite snabbt i Photoshop CS5 och gjorde en ny header, den får vara där så länge, tills jag har tålamod att fixa en bättre/finare :)

Godnatt på er! :)

Mitt i natten..

.. och jag borde gå och lägga mig. Är ganska trött. Så snart blir det nog till att få lite sömn.

Idag har vi varit ute i det fina vädret. Var så mysigt att bara ge oss ut, vi 3. Bara lilla familjen. Solen lyste (och nästan värmde) och det var inte jättekallt. En alldeles fin dag. Blev ca en timmes promenad på en skogsväg här i Segmon. Men den är nog trevligare när det tinat upp lite, nu var den mest halkig/isig. Och när det tinat mer så blir det att gå hela vägen ner till Liljedal. Där är det fint. Jag saknar Liljedal!

Blev även ett besök hemma hos fam. Larsson. Var ett tag sen så nu kände vi att det var dax igen. En väldigt trevlig familj det! Fick även höra att det behövs folk på Agnetas jobb och det hoppas jag att det gör även när jag är färdigutbildad och fått mitt körkort!

Hem och fick i oss lite mat, (Christian fick åka och hämta skräpmat idag, inga fel) och sen kom Linda och Neo på ett kvällsbesök. Myys! Fast Neo var mer vilda babyn idag. ;P Haha. Sötnöten. <3

Nellie somnade i min famn framför tv:n ikväll, och det händer inte ofta att hon gör. Vi satt alla tre och kikade på tv:n och helt plötsligt hade hon somnat. Lilla hjärtat! Så himla mysigt! Med pappa däremot var det bara massa bus, och det är dom båda två fulla av, hihi.
21 hann klockan bli idag innan hon somnade. Men det kanske innebär lite sovmorgon imorgon? Hihi. Natt till idag sov hon ju jättebra, somnade 19.30 och sov till 7.00. Det är inte dumt alls det. Härligt bortskämda är vi fast hon är så liten! Men jag klagar verkligen inte! Hon är så duktig! <3

Nej, nu ropar nog kudden efter mig.
Godnatt!




En bild på det bästa i mitt liv! <3
Älskar er så sjukt mycket! <3

Katy Perry - Firework.

Grymt bra låt!

Lyssna här - går inte att infoga klipp från youtube av någon anledning.

Någon som vet varför?

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0