Tillbaka!

Här har det såklart hänt en del sen sist. Men vet inte om jag kommer ihåg hälften av allt.
Så jag börjar helt enkelt om på nytt!
Fast en liten uppdatering blir det ju ;)
Vi har varit på dop. Lilla Isabell döptes i lördags. Och det var ett så fint och roligt dop. Tack för att vi fick komma på Isabells dag! <3
Lördagskvällen spenderades med mina pinglor och lite vin. Många skratt blev det och oj så välbehövligt(!) Tack tjejer! <3

Mors dag spenderade i Grums hos svärmor, med många skratt även där! Först och främst fick jag mig sovmorgon (igen ;D) och det var nog tur det efter lördagskvällen. Min mors dags present fick jag så tidigt som i fredags, när vi var i Karlstad och shoppade loss. Kameran, jag så länge velat ha! Tack mina underbara hjärtan! Blev så otroligt glad så jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Och det var väl tokigt, eftersom jag för en gångs skull hade mascara på mig (vilket händer väldigt sällan annars) så den blev lite rinnig. Men oj, så himla glad man kan bli!


Jag har de finaste! <3 Älskar er av hela mitt hjärta! <3


Älskar denna lilla människa så himla mycket! Hon förgyller min dag! <3
Tycker fotot är otroligt fint, pappan i huset är fotografen. :)

Imorgon blir det att ringa till tandläkaren, Nellie tittade för nära på golvet förut. Med munnen såklart, så det slog i så det blödde, precis där ena framtanden uppe är på väg igenom och lite bredvid den. Bäst att låta tandläkaren kolla på det iaf, och sen få det dokumenterat ifall att det blir problem senare. Hon har inte haft ont som det verkar. Tuggar på allt som vanligt och har inte varit ledsen mer än ca 1 minut då det hände. Klart det lilla livet fick ont i munnen. :( <3

Nu ska jag krypa ner i sängen!
Godnatt på er! :)

Vi lever!

Men har någon slags bloggtorka just nu! Håll ut! Kommer tillbaka snart ;)

Ha det bäst så länge! :)

Vilka är ni som fortfarande läser?

Ser att jag har 12 prenumeranter. Inte så många, kan man tycka, men det är många för lilla mig ;)
Sen kanske det trillar in andra som inte har bloglovin' också.

Min fråga är bara vilka är Ni?
Kommentera så jag kan klicka mig in till er!
Kanske har jag missat att kika in hos någon? :)

Dagarna går..

Här händer det en del. Men ändå inte. Vi har vistats ute när det varit fint väder, men vilka har inte gjort det? Man ska ju inte slösa bort det underbara vädret!

Vad har hänt här de senaste dagarna då? Jo, det ska jag ta i stora drag så det inte blir jobbigt för er att läsa.
  • Haft besök av mormor tuta, så jag fick storstäda. (dammsuga ordentligt överallt!)
  • Fick besök av Therese och Blomman på fredagen, även Marita var här en sväng. Vi åt god mat (kasslerrullader) och fick skratta massor. Som vanligt ;)
  • Jag har bokat halkbanan (körningen). Så den 8:e augusti, 07.30 ska jag köra den. Ska höra av mig med jämna mellanrum ifall det finns återbud, så får jag göra den tidigare. Augusti är det långt till ju. Teori-delen ska jag ringa om på måndag! :)
  • Vi har varit sjuka, Först Nellie, sen Christian och nu jag. Vaknade med huvudvärk imorse. Tur för mig så var Christian hemma, så han kunde gå upp med Nellie. Hade inte varit rolig mamma alls med den huvudvärken jag haft. Nu är Christian dock iväg och jobbar inatt, så jag får helt enkelt ta och pallra mig upp till morgonen.
  • Jag, Åsa och Linda har njutit av det fina vädret idag och varit ute många timmar med barnen. Köpte även kebab-rulle som vi mumsade på ute. Inga fel. Sen följde Åsa och lilla Isabell med hit en stund.
Har jag missat något? Det har jag säkert. Men då får ni hojta.
Ja, idag har vi ju varit ute i den underbara solen många timmar. Jag har lyckats "bränt" mig. (bild kommer) Jag har inte ont överhuvudtaget, men är ganska röd på rygg och axlar. Ganska varm är jag också, men som sagt, inte ont. (än!)
Har tillbringat lite tid framför datorn nu, dels med onödigt surfande men också med "Bonniers trafikskola". Gjort två av 10 delar! Inga fel det inte.
Testade även att göra ett teoriprov, och fick 52 av 70! Det tyckte jag var bra gjort för att inte ha läst speciellt mycket än! :) Men bättre ska det bli. Ska ju börja köra lite igen (med Christian), och barnvakt den/dom timmen(-arna) är ju inte svårt att fixa ;) Har många som gladeligen ser till solstrålen litegranna! Känns som att jag faktiskt kommer ha det dära körkortet i handen snart! Och det känns väldigt bra!
Christian har ju skämtat (hoppas jag) ett tag nu om att tar jag inte körkort innan året är slut så får jag flytta till Åsa. Haha. Inte för att jag skulle ha något emot att bo ihop med henne, men jag skulle nog hellre bo hemma liksom. ;) Och körkort är ju väldans bra att ha ;)

Nej ni mina kära. Nu får det bli sängen snart. Lillrava sover sen klockan var 18.45, helt utslagen! Får se hur länge hon sover imorgon. hoppas på runt 7-isch. Men det märks ;)
Sov så gott! Det ska jag banne mig göra. Är über-trött!

Godnatt!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0