Heeeej.

Ja ni. Här är jag. Saknat mig?

Vi har haft fullt upp med ditt och datt. Mest förkylning. Och krupp. Så hima skoj så ni anar inte.
Har suttit på helspänn 3 kvällar i rad. Igår kväll och kvällen innan så har Nellies krupp resulterat i att hon spytt. Inte lätt att hålla henne lugn när hon blir så uppjagade av att "inte få någon luft". Hon får ju egentligen luft, men det känns nog inte som så. Stackars liten!
Ikväll verkar det som att det går bra. Hon sover än så länge.
Har ju varit sjuk själv också och det har inte varit någon hit. Men nu är det bättre. Tur det.

Verkar även som att vattkopporna passade på att komma igen. Kan ha och göra med att N varit förkyld, immunförsvaret varit nedsatt och poff. Här kommer det igen. Kanske hon får det ordentligt den här gången. Eller så kanske det inte ens var vattkopporna för ett par veckor sen? Vi kanske bara antog det.
Den här gången är det verkligen vätskefyllda blåsor. Än så länge är det bara två. Så vi får se om hon får fler.
Ska bli kul och ringa förskolan på måndag och säga att hon inte kommer, igen. Typiskt. Hon som längtar så. Hon älskar förkolan. Hon pratar om barnen varje dag. Och så har hon varit sjuk och det har varit påsk, så 1 dag på 2 veckor har hon varit där. Nu blir det ju minst 1 vecka till pga vattkoppor.
Så himla tråkigt!

Avslag från CSN också. Dom tyckte inte att min graviditet med Nellie var tillräckligt skäl för att ha missat 100 poäng på studieresultaten. Men jag klarade inte n praktik inom älderomsorgne när jag gick med henne. Det gick inte. Skit också.
Har mailat läraren om detta och bett henne om att få göra ett sista prov i en annan kurs så jag kan få 150 poäng för den kursen och sen söka CSN igen. För då borde jag ligga 50 poäng över gränsen för att få nya studiemedel.
Hoppas det iallafall.

Något positivt då. Jag ska till Grums kommun på onsdag och skriva på lite papper och träffa en människa ang. mitt provjobb. Hoppas verkligen att jag och den jag ska jobba hos klickar. Jag behöver det där jobbet! Vet inte vad jag gör annars.

Undrar om någon orkade läsa mitt bladder hit och dit.
Önskar er iallafall en god kväll!

Nu, tv!


Kommentarer
Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Kul du är tillbaka och hoppas ni får vara friska nu!Lycka till med jobbet! =)

2012-04-15 @ 08:30:30
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0