Stan med Åsa.

Jag och Åsa drog till stan imorse och på vägen dit så slängde jag in Nellie hos mormor. Blir ganska mycket mormor denna helgen, men det gör nog inte något för någon av dom :)

Hade en superrolig dag med Åsa i stan, hittade lite smått och gott och vi båda fick med lite grejer hem :) Tack så mycket för idag bejb! <3
Och imorgon kör vi! Fy tusan vad pepp jag är för imorgon! :D
Nellie ska till mormor och jag, Åsa och Christian drar till stan för party med Magnus och Jocke. Krogen blir! Uuh, det var längesen! :D

Ikväll gjorde jag och Nellie lite muffins. Det var tänkt att det skulle bli cupcakes, men hade inte några ordentliga burkar att förvara dom i så vi la inte på någon frosting, utan den står redo i en bunke och är bara att kleta dit när man ska äta dom. :) Nellie fick spritsa ut lite på en muffin så hon fick prova iallafall, så den står i kylen och väntar. Hon får den imorgon innan hon åker till mormor, eller så får hon ta med sig den :)

Har nyss skjölt ur färgen i håret också, det är meningen att det ska skifta lite i rött, men får väl se imorgon när det torkat hur det blev med den saken. Utväxten verkar vara borta iallafall ;)

Nu? Det får nog bli sängen.
Godnatt.

Äntligen ledig!

Slutade jobbet vid 15 idag och nu är jag ledig i 3(!) dagar! Underbart! Har längtat som en tok efter den här helgen!

Imorgon drar jag och Åsa, utan barn, till staden ett tag för att bara strosa i affärer, kanske fika lite, shoppa lite och bara få vara ifred en stund! Det är vi så värda!
Efter detta så är det tänkt att Nellie och jag ska baka cupcakes med någon god frosting. Vi behöver lite tid vi också, lite mamma-dotter tid. :)

Lördagen blir det lite alkohol med bästa Åsa, Christian, Jocke och Magnus. Får se om det blir någon mer. :) Kul som attan kommer det bli iallafall! Är så glad över att Åsa ska med! Var så himla längesen vi drack ihop! :) Ååh vad kul det kommer bli! :D
Nellie verkar glad hon med, hon tjatade ikväll om att hon skulle sova hos mormor. ;) Tror hon också vill att det ska bli lördag snart ;)

Nu ska jag nog kolla på filmen på 7:an, "P.S. I love you" och sen krypa ner i sängen. :)

Godkväll! :)

Onsdag då.

Mitt i veckan. Känns drygt. Men tröstar mig med att jag jobbar imorgon och sen är jag ledig 3 dagar. Underbart!
Fredagen blir det staden med Åsa (utan barn!) och lördag blir det lite party! :D Hoppas verkligen att det blir av nu, och att ingen bangar. Är helt pepp på detta nu! Ska bli så jädra kul! :D Eller vad tror du Åsa? :D

Nu väntar jag på att raringen kommer hem med maten så vi kan glo lite på tv och sen sova. Inte hunnit äta något sen typ 14 idag, eftersom jag jobbat.
Imorgon är det jobb 7.00-15.00 och sen ledig! :D

Jaja, nu kommer han nog. Dax att sluta.

Godnatt! :)

En ledig dag!

Ja, det blev det idag. Riktigt skönt. Men imorgon är det dax för lite jobb igen. Jobbar tis-tors och sen ledig 3 dagar igen. Och helgen kommer bli hur bra som helst, om det går som vi tänkt oss. ;) Får se om jag kanske kan lura med Åsa till stan en tur på fredag också och gå lös i lite affärer på bergvik ;D Fixa bolaget också kanske. :) Får prata med henne om det, om hon inte läser här före det förstås ;)

Idag har vi inte gjort så mycket, lekt lite med Åsa och Isabell och sen varit hemma och tagit det lugnt. :)
Raringen var iväg imorse och besiktigade V70:n han och nu får den köras igen. Blev 2 tvåor på den, men det hade vi faktiskt räknat med. Det ska fixas inom kort så den blir helt klar. :)
Är så himla glad över att ha den bilen igång igen, älskar den!

Borde egentligen gå och lägga mig men Christian föreslog en film, och vem kan tacka nej till lite film-mys? "Hunger games" och chips! Blir ett bra avslut på en bra dag. :) Insåg nyss att filmen är över 2 timmar, men vad gör det? Kan lägga mig tidigare imorgon :)

Vad gör ni ikväll? :)

Födelsedagar och jobb.

Har jobbast ganska mycket ett tag. Trivs hur bra som helst och vill egentligen inte sluta mitt vikariat. Men nu har jag två veckor kvar och sen så drar min praktikperiod förhoppningsvis igång. Ska bli skönt att bli färdigutbildad i november. Längtar så himla mycket!
Vad har vi pysslat med förutom att jobba och så då?
Vi har haft kalas för Nellie. Blev ganska lyckat, trots lite kaos en liten sväng. Barnen härjade som aldrig förr och alla var nog ganska trötta efter en dag med intensivt bus. :) Tack allihop som var med och firade Nellie och tack för alla fina presenter!
 
Sen har fler fyllt år denna månad.
Världens bästa Åsa fyllde 25 den 12:e!
Goaste Linnéa fyllde 5 den 13:e!
Underbara mamma/mormor/svärmor fyllde den 15:e!
Pappa/morfar/svärfar fyllde den 16:e!
Farmor/svärmor/mamma (Marita) fyllde den 17:e!
Stort grattis till er allihop! :D
Denna helgen har jag jobbat. Kvällen i fredags, och sen en tur upp till folkets hus för att stri med lite folk. Kom hem vid 00.30 och somnade inte förrän vid 2.00. Var skapligt trött på lördagen och så hade jag såklart en delad tur. 7.30 till 13.00 och sen 15.30 till 20.30. Shit vad trött jag var igår kväll. Var duktig och gick och la mig i tid(!) men Nellie har drömt och vaknat inatt, så då blev det ju avbrott i sömnen istället och då är jag trött för det. Sen jobbat en 8-tur på det idag.
Kommer förhoppningsvis i säng i tid ikväll med. :)
Skulle egentligen försökt plugga lite ikväll, men eftersom jag ligger bra till enligt läraren och jag har ganska lång tid på mig att bli färdig med kursen så unnar jag mig lite ledigt och slappar framför tv:n en stund istället ;)
Det är ju faktiskt helg fortfarande ;)

På tal om helg, jag ska nog ta lite chips också. ;)
Och sen ska jag hoppas på att Nellie tar lite sovmorgon imorgon, jag är ju faktiskt ledig ;D
Idag har vi lekt lite med Åsa och Isabell efter att jag slutat jobba. Barnen sprang runt på gården här hemma och höll på med det ena hysset efter det andra. Haha. Vilka små monster vi har, eller vad säger du Åsa? ;)
Äslakr att umgås med Åsa och hennes barn! Ni förgyller våran tillvaro och vi älskar er! Försvinn aldrig, ALDRIG, från oss! :) <3
Imorgons ses vi igen! :D
 
Nää, nu har jag överöst er med en massa struntprat och babbel igen.

Godkväll! :)

Födelsedag och kalasplanering.

Nu sitter jag här igen. Trött, som vanligt.
Har jobbat hela helgen och idag var det banne mig slitsamt. Jobbade 7-15.30 och ja, vi var sysselsatta hela tiden!
Tur att man hade trevligt jobbsällskap idag iallafall. :)

Nellie har hunnit fylla hela 2 år! Det gjorde hon i onsdags, den 1/8. Hur i hela friden kunde tiden gå så otroligt fort?
Det var ju inte alls längesen vår lilla älskling kom till världen och var så otroligt liten. Vi har haft henne i vårt liv hela 2 år! Underbart, men också en utmaning. Den bästa utmaningen! <3
Nu är det fullt ös, både på gott och ont.
Jag älskar henne med hela mitt hjärta och mer därtill. Även dom gånger hon retar gallfeber på mig och får sina "små" utbrott. ;)
Hennes födelsedag spenderade vi inne i Karlstad och inne på leksaksbutiker. Hon fick springa vind för våg och klämma, känna, välja och vraka bland allt som fanns. Det hon valde helt själv var en skurhink, sen fick vi hjälpa henne lite. Så det blev en liten kaffebryggare, för hon bjuder alltid på kaffe här hemma, och en arbetsbänk med motiv från bilar, med tillhörande verktyg och bil att laga. Lill-fröken verkade väldigt nöjd med dagen. :)
 
Kalaset är det bokat för på söndag. :) Så imorgon ska jag, Therese och Nellie inhandla lite saker på ÖB.
Måste ju försöka hitta saker som hör ett barnkalas till, ballonger, tallrikar med roliga motiv och sånt där. :)
 
Har ni några tips på vad man kan hitta på för roligt när det är kalas för en 2-åring? :)
 
Nu ska jag sluta. Måste sova.
Jag vet snart inte vad jag heter.
Godnatt på er!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0