Torsdag.

Jahapp, vad har denna dagen bjudit på då?
Jo, jag och N försov oss rätt så fint. Skulle börjat jobba 7 imorse. Hade stängt av alarmet när det ringde och inget ljud på telefonen. Så hörde ju inte när jobbet ringde.
Vaknade till en sväng och kollade lite nochalant på klockan och funderade på varför det var så ljust i rummet. Klockan stod på 8.10.
Fan fan fan. Låg och svor i sängen. Hörde Nellie från sängen lite försynt: "Mammmaaaa, vaaakeeen?". Kul!
Kom iallafall upp och var på jobbet vid 8.50. Som tur var så hade det gått bra för mina arbetskamrater under tiden jag inte var där och resten av dagen flöt på riktigt bra.
Men aldrig, ALDRIG, mer att jag försover mig. Kommer sätta på högre ljud och flera alarm!
Hela dagen blir ju knas när man vaknar sådär. När Nellie var påklädd och klar så sprang jag fortfarande runt i morgonrocken och fattade inte vad jag skulle göra. Fy.

Hur är det ens möjligt att försova sig med en snart 2-åring i huset?

Annars har dagen varit lugn. En tur till Grums för att fixa lite ingredienser till smörgåstårtorna som jag och Åsa ska göra imorgon när barnen är på förskolan. Blev en tur till bolaget också. Åh, vad jag vill ha lördag nu! Parteeey!

Nu har vi suttit ute på trappen i ca 2 timmar och pratat massa med L och J. Fy fan vad vi skrattat. Åt allt. Precis allt!

Ett avsnitt "Gossip Girl" nu och sen sängen.

Vad har ni gjort idag?

Godnatt!

Grattis!

Världens mest underbara människa, vän, sambo och pappa fyller idag 30 år!
Vi älskar dig så otroligt mycket!
Hoppas du får en jättebra dag trots att du jobbar och sliter.
<3 <3 <3

Älskade unge!

Ord kan inte beskriva min kärlek till dig!
Vad skulle jag ta mig till utan dig?
 
Foto: Hanna.T.

Omgjort.

Blogg.se har tydligen gjort om lite sen jag var här inne sist. Verkar ganska bra men det kommer ta en stund innan jag kan orientera mig och fatta allt tror jag. Men så är det väl jämt när det är något nytt?
 
Får se om jag kan ta och knåpa ihop lite fler inlägg här framöver. Iallafall för min egen skull.
Har hänt lite sen sist och jag behöver få skriva av mig lite. Igen.

Förresten, har appen till android kommit något längre? Någon som har info om det?

Hej så länge.

Toppenbra dagar.

Fredagen blev det stan med Therese, Hanna och Nellie. Nellie var väldigt snäll mest hela tiden.Hon satt hur snällt som helst på bussresan dit och hem. :) Trollungen!

Lördagen blev det ännu en tur till staden med Therese och Hanna. Lämnade dock Nellie hemma med Christian. Väldans skönt och gå runt i affärer själv. ;) Hittade ganska mycket fint. Till och med till miig själv.
Fick ju tyvärr ringa efter Christian när vi skulle ha igång bilen igen. Klant som jag är så glömde jag stänga av kylfläkten (den är ju egentligen automatisk, men eftersom den krånglat så har vi sätt den på en strömbrytare inne i bilen istället.) Och när jag ska starta bilen igen så är den helt död. Typiskt!
Försökte fråga folk om hjälp, men antingen hade dom inga startkablar med eller så hade dom inte tid. Jag hade ju såklart inte mina kablar med heller. Vet inte vart dom är. Köpa nya, så man har till nästa gång kanske? ;)

Försökte putta igång bilen också. Hade jag bara använt rätt växel så hade vi kanske inte puttat i onödan heller :P Stackars Therese! Hon knuffade ju bil hon också. Inte bra alls! Men till slut kom vi hem och fick mat i oss.

Har haft väldigt bra dagar med tjejorna :D

Idag har vi fått vara med på Kent och Camillas dotters dop! Lilla alice är ju bara för sockersöt! Var hur mysigt och fint som helst. Och det bjöds på god smörgåstårta och tårta. Tack för att vi fick komma. Hoppas presenten blev bra :)
Nellie skötte sig väldigt bra idag. Lite trotsvrål bort emellan, men det är ju som vanligt då ;) Annars var hon jätteduktig! Tack Maria för att du hade extra russin med dig. Annars hade det kunnat bli mer liv i kyrkan ;)

Nu är det snart sängen. Jobb imorgon mellan 7.30-13.30. Nellie ska vara på förskolan 7.20. :)

Godnatt på er!

Fredag då..

Som om ni inte redan visst att det var fredag idag? Det vet väl alla. Om man inte är som jag då. Dagvilsen.

Vad har hänt sen sist då?
Jag har börjat jobba inom hemtjänsten i Segmon. Just nu är jag timvikarie, men i mitten på juli kommer jag börja mitt schema och jobba efter det till och med 31/8. Kanske längre. Sen återgår jag till timvik igen medans jag pluggar färdigt och gör praktikerna jag har kvar.

Nellie är fortfarande inne i den här fasen då det ska vrålas och krånglas en massa. Undrar när den går över? Och vad nästa fas blir? Vill jag ens veta vad som kommer härnäst?
Förutom det så innebär våra lediga dagar en massa bus och mys. Så mycket det bara går. Bäst och passa på. :)

Igår var jag med Therese och Hanna, och Gabriella som vi mötte upp, till stora staden och lyssnade på Top Cats på Sandgrundsudden. :) Hade en toppenkväll och har idag träningsvärk i magen efter alla skratt. Vi är inte kloka! Detta måste verkligen göras om fler gånger! :)

Idag då? Kanske ska dra med Nellie till staden idag? Vill inte sitta hemma när det är fint väder.

Nu? Kaffe och slappa innan jag ska röja lite här hemma. :)

Hej!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0