Välkomna..

Nu verkar det vara vår tid att få in dom ljuvliga vattkopporna. Attans. Blev lite smått rädd när jag såg hur illa det är för Isabell, och Åsa. Inte sova, bara massa kli, FULL i prickar och feber o skit. Kan man inte bara hoppa över det ändå? Det vore super.
Först var jag inne på att "Guuu, va bra! Ju tidigare desto bättre. Då har vi ju det avklarat".
Vad fan skulle det vara bra för? Nej, nu är jag inte så sugen längre.
Får se hur många prickar det blir på N, än så länge (peppar, peppar) är det bara 1 stor, blåsprick, på magen och några småsmåsmå prickar lite varstan som ser ut som att det skulle kunna vara är vattkoppor. Men det återstår att se.

Humöret har ju varit sådär idag, första halvan av dagen så har det varit vrål. VRÅÅÅÅL verkligen, för ingenting.. Räckte med att säga hennes namn så grät/skrek hon. Då märks det att det inte är som det ska i kroppen.
Så besöket hemma hos Åsa och barnen i nya placet gick ju inte smort, om man säger så. Phu. Hoppas på bättre lycka nästa gång. ;D
Fick kaffe iallafall, underbart kaffe! Nya kaffebryggaren var inte dum alls Åsa! :)
Efter hennes middagslur, på ca 2 tim, så blev humöret bättre, ännu bättre blev det när pappan i huset kom hem också. 

Vi testade att byta till "vanlig" säng igår också, men jag insåg att hon nog faktiskt är lite för liten (och nyfiken) för det än, så fick skruva ihop spjälsängen igen och då somnade hon ganska fort. :) Tror hon gillar den väldigt mycket, hon sover/somnar ju inte gärna någon annanstans heller, så hon kan gott få ha den kvar ett tag :) När vi ska ha nästa unge så kanske det är dax att börja tänka på att byta bort den iallafall :)

Nej dax och hoppa i säng. Trots att hon sov till 8.45 imorse så är jag lite sliten ändå. Och med min tur så vaknar hon tidigt imorgon igen ;)
Godnatt! :)


Kommentarer
Ullissa

Lilla gumman då! Ja vatkoppor vill man så gärna ha men det är inte kul när dom väl får det! Tuva hade över hela kroppen tillåmed under fötterna! Var hemma i två veckor. Hoppas det blir milt på N!

Kramisar

2012-03-30 @ 07:37:01
URL: http://ullissa.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0