Vill inte.

Jag säger upp mig. Jag vill faktiskt inte vara gravid längre. Förvärkarna/sammandragningarna jag får bortemellan är inte snälla alls. 
Kan det inte bara sätta igång snart? 
Jag kommer sakna magen och all rörelse när hon väl är ute. Men just nu vill jag faktiskt bara att hon ska ut. 
Vi vill snosa bebis nu och Nellie vill nog ha tillbaka sin positiva, mer tålmodiga och pigga mamma igen. ;) Stackars henne som får "stå ut" med mig när jag inte får sova ordenligt eller har ont hela dagarna. Hur tråkigt som helst ju. :( 
Trött som tusan är jag också. Sovigt jätterisigt inatt så snart är det sängen som gäller. Hoppas att jag kan få någon timmes sömn iallafall. 
 
Annars idag har det varit en bra dag. Vi var bjudna på kalas för Elias i Portila. Hur kul som helst, var så roligt att få vara med och fira honom på 1-årsdagen och träffa allt folk. :) Tack Angelica för att vi fick komma. Nellie var superglad över att träffa er. <3
Stort grattis än en gång till Elias! :) 
 
Nu önskar jag er godnatt och på återseende! :) 

Härlig dag.

Vi är helt slut. Allihop. Nellie sover gott efter en hel utedag och vi sitter i en varsin soffa och degar. 
När Christian vaknat till liv idag så tog vi bilen och åkte en sväng. Åkte upp till Långsta och tänkte bada, men det var lite för kallt. Doppade dock fötterna iaf. Blev inte så länge i Långsta, för regnet var ju såklart tvunget att komma. Hann att sätta oss i bilen och åka i typ 1,5 minut så kom det ner. Typiskt. 
Åkte till BK och åt lite mat och sen hem för att invänta farmor. :) 
 
Ikväll har jag lite ont av sammandrgningar/förvärkar. Kan vara för att jag härjar mer än jag ska. Fast nu känner jag nog att det inte gör så mycket. Hon får gärna komma ut nu. :) 
Hoppas att det blir som vi tänkt när det är dax. Nellie har bestämt att hon vill vara på hemmaplan och vänta på oss när vi är på sjukhuset. Hon har även önskan om vem som ska vara hos henne och vi hoppas att det blir den hon vill ha hos sig. För hennes skull. 
Vi har en förstående och klok tjej som förstår så mycket mer än hon borde/behöver. Hoppas det inte blir allt för jobbigt för henne när dagen D är här. 
Anledningen till att hon får "välja" så mycket själv ang. vem som ska vara hos henne och var hon vill vara är för att hon ska känna sig trygg och inte bortglömd eller skuffad åt sidan. Jag tänker göra allt jag kan för att hon ska känna sig trygg och säker. Hon är mitt allt och jag vill att hon ska få det bästa. Det är ju en stor omställning, även för henne, att vi blir en till i familjen. 
Jag hoppas, och tror, att det kommer gå bra och att det blir som vi tänkt oss. 
Nu ska bara bebis bestämma sig för att komma ut så vi får veta om det blir så. :) 
 
Nej, nu ska jag kolla färdigt på NCIS med mannen i mitt liv och sen får vise om jag orkar sova. Natt till idag blev det ju inte mycket sömn. 
Gruff och godnatt på er! 

Snabbinlägg.

Blir ett kort litet inlägg nu.
Magen växer och nu vill jag bara att hon ska komma ut. Vi längtar ju så efter henne. Nellie la handen på magen igår och sa "mamma, jag längtar efter lillasyster ska komma ut". Underbart! <3
Nellie blir större för var dag som går och hittar på nya saker/bus ;) Senaste är att alltid svara "aaaldrig" eller "aaaaldrig i livet" när man ber henne om något. Kul!

Idag får det bli en utedag, om vädret tillåter. Vi hoppas på stranden! Får ser hur det blir med det. Jag skulle vilja hinna att slänga mig i en gång innan lillasyster kommer. För efteråt får jag ju inte direkt bada pga infektionsrisk och grejer. Hejdå badsommar! Nää, jag är inte bitter ;)

Slängde in en ny header. Blev inte som jag tänkt, men nu är det min egna iallafall. Får knåpa lite mer när jag har tid.

God förmiddag!

Bebis.

Efterlängtad bebis. <3 Tycker nog att det är dax att du kikar ut till oss snart. Till helgen skulle passa bra ;)
 

Haha. Nej då, hon kommer nog när hon kommer ;) Men vi längtar! <3
 
 Vecka 38. (37+4) <3

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0