Ännu en bra helg, as usual =)

Har haft en bra helg ännu en gång. Den tillbringades med att först i fredags måla lite med Miss T, och det är som dom säger, "det blir nog bra, bara man har målat"  för det blir det verkligen :) Kommer bli så fint, så fint =)
Efter det blev det slappa för det mesta, förutom att vi var i säffle och körde runt lite =) Var rätt tråkigt, så vi åkte hem igen ;P

Lödagen blev det först Portila och greja lite, polerade bilen bland annat. Så nu är den blank och jättefin. Blev bjudna på grillat däruppe och det var supergott =) Emmelie kom hem från England också! Så nedrans kul och ha henne hemma igen! Saknat baben massor ju!!

Sen bar det av mot Grums igen, och plocka upp Miss T för att bege oss ner till "bilträffen" som var här i Grums, och det var rätt mycket folk och bilar. Mer än jag hade trott faktiskt. Så det blev lite musik, bilåkning och trevligt sällskap. :) Kom inte hem förens klockan var närmare halv 3 inatt :)
Och nedrans Robin ;P Han ville ju inte köra mot oss, så när vi stog på starten så körde inte Robin fram, utan en saab som stog bakom honom :P

Hade ju inte en chans mot den ju :P Det hade ju varit mer jämt att köra mot R kanske ;P Haha. :)

Upp till Portila idag igen, och kollade på när det sågades träd och mördades hallonbuskar. ;P Haha. Grillat idag igen, man blir bortskämd däruppe ju!
Sen hem igen och bara slappat. Har kollat på X-men som gick på 4:an och nu blir det nog snart sängen skulle jag tro.

Hörs imorgon!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0