Hinna med allt?

Ja nu sitter jag här efter att ha fått Nellie och somna i babysittern. Hon ville absolut inte sova i sängen, varken sin eller våran. Men hon betedde sig som att hon var trött, och jag antar att hon var det eftersom hon nu sover. Men det tog ändå tid att få henne att somna idag. Det var längesen hon var så svårsövd. Men men, hon får ha sina dåliga dagar hon med. :)
Nog om det, vad har vi gjort under helgen då? :)
Vi åkte ju som sagt till GBG och skulle på Liseberg (Jul-grejset). Färden dit gick ganska bra förutom när vi hade stannat för att Nellie skulle få sträcka på sig och få i sig lite mat. Hon ville inte ner i stolen igen utan började gnälla. Men vi tänkte som så att hon brukar bli nöjd bara bilen börjar rulla, men inte denna gången. Efter ca 1 km fick vi stanna bilen igen för Nellie var verkligen arg. Efter lite mer amning så gick det bättre och hon var nöjd igen och vi kunde fortsätta åka. :) Väl nere i GBG så blev det ändrade planer, vi skulle på glöggafton på kvällen hemma hos en av Christians kusiner. Det var verkligen jättetrevligt, och hans släktingar var supertrevliga allihopa :) Vi var tillbaka hemma hos Reidun och Voitto vid strax efter 00 och Nellie somnad eom vid 00.45 och sov till 7.30. Så hon sov riktigt bra för att inte vara på hemmaplan. Jag däremot hade sovit mycket bättre om inte min jädra visdomstand behagade att göra ont. Usch vad jag hatar tandvärk, men än mer så hatar jag tandläkare! Så jag hoppas faktiskt att det slutar göra ont snart så jag slipper ringa dom. Vill inte dit! Det knyter sig i magen så fort jag tänker tanken att jag ska boka en tid för en vanlig undersökning, vill inte ha deras verktyg i munnen! Jag kanske är fjantig, men jag är verkligen rädd för tandläkaren!

Lördagen blev väldigt lugn, med mat och massa bus. Sen när vi bestämde oss för att åka in till GBG och Liseberg var väl kl. 15 och vi skulle gå på jul-grejset innan vi skulle åka hem. Kommer in till stan, och ser att i det P-huset vi tänk parkera är det fullt. Åker till nästa och inser att vi får ingen plats där heller. Man tycker tydligen att det är smart att ha hockey-match och Jul på Liseberg samtidigt. Så efter 40 minuter av parkerings-sökande så gav vi upp och styrde kosan hemåt. Vi hade ju fått parkera på andra sidan stan för att komma in på Liseberg ju. Kul! Nej, det finns kvar nästa år och då är Nellie lite äldre också så hon kanske tycker att det är roligt och titta lite, spec. på alla lamporna :) Bilfärden hem gick bra iaf. Nellie somnade när vi letade parkering och vaknade inte förens vi kom till Säffle, sen satt hon glad och lekte med min telefon resten av biten hem. :)

Söndagen blev en slappardag. Enough said.

Igår var vi hem till Kent och Camilla och sa grattis för Camilla har ju fyllt år! :)
Ser dom alltför sällan. Men man har så mycket som man ska göra hela tiden. :/
Blev även en tur till IKEA för att söpa sänghyllor, en hylla till köket, nattlampa och skålar till N, skrivbordslampa till C :)

Hur hinner man med allt som småbarnsförälder? Tycker alltid att jag har tusen saker att göra, men ändå ser det ut som ett bombnedslag här hemma och folk jag vill hinna träffa hinns inte med. Gaah. Nu menar jag inte att jag hellre gör allt annat än umgås och tar hand om Nellie, men det vore kul om man hann med något mera här hemma ;)

Hej så länge!



Kommentarer
Camilla

Sånt är livet som småbarnsförälder! Man har tusen saker att göra och det känns som man inte hinner med ett dugg... Tycker nog att du är väldigt duktig!

Tack för besöket igår! Det var mycket trevligt och ni livar alltid upp! :D

2010-12-14 @ 13:42:58
Therese

Snart ses vi! :D

2010-12-16 @ 12:27:15
URL: http://kamtroll.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0