Besök hos farmor och Karlstad.

Idag har Nellie haft upp och ner dag. Mest glad, men när hon väl varit ledsen så har det varit ordentligt också.
Vi satt och lekte på golvet och så kröp hon iväg ca 1,5 meter och störtgrät, kröp tillbaka, blev tröstad och sen samma sak igen. Fattar ingenting, men så ska det tydligen vara som förälder. Blir nog bättre snart igen :) Får ta en dag i taget! <3

Blev ett besök hemma hos farmor idag. Blev lite fika och uppsättning av en hylla åt henne. Sen fick vi med henne på en tripp till Bergvik. Vi skulle kika på en pool åt Nellie på Coop. Men den vi ville ha fanns inte och ingen visste när den skulle komma. Vi fick istället med ett leksaksdjur "bean bag"-djur, som hon tydligen ville ha, lite sängkläder åt Nellie och så fick hon flytpuffar med "Hello kitty" på ifrån farmor :)
Efter Coop så trippade vi till MAXI och där fick vi tag i en pool, så nu jädrar ska den pumpas imorgon så vi kan bada lite :D Hoppas på fint väder också :)
Efter det så sprang jag mer eller mindre till H&M för att få tag i tights till N, för på Coop och MAXI hade dom antingen knepiga storlekar eller inget vi ville ha. Men på H&M så blev det en klänning och 3 par tights för 160:-, inga fel! :)
Har haft en väldigt bra dag idag!

Hann med och ta en cigg med Linda innan vi åkte hem också. Skulle ju ändå dit och lämna cigg till henne :) När vi skulle åka igen så hade Neo blivit ledsen och ropat "Neos, Neos". Han har tydligen paxat Nellie redan ;) Inte första gången han kallar Nellie för sin ;) <3 Lovade honom att vi ska leka imorgon :)

När vi kom hem så gick vi till Märta (Grannen) och sa grattis till henne, hon fyller 92 idag :) Hon fick ett kort och en trisslott av oss :) Alltid något, och hon blev så glad! :) Nellie gillar henne väldigt mycket, blir jätteglad när hon ser Märta :)

Nu sover Nellie och har gjort sen 20.45 ungefär. Blev lite senare idag, men så blir det ibland.

Imorgon bär det av till BVC, känns som det var evigheter sen vi var där. Men egentligen så var det drygt 2 månader sen bara. Men nu är jag nyfiken på hur lång hon är och hur mycket hon väger. :) Hon har ju ändå storlek 74/80 på kläder och nr 5 i blöjor. :)
Ja det märks imorgon! :)

Raringen drog iväg förut och skulle greja med rääcerbilen han. Får se när han kommer hem inatt ;) Om jag känner min karl rätt så dröjer det ett tag ;) <3

Nu ska jag kolla klart på "The Terminal" och sen sova :)


Nellies val av leksak idag! :)



Kommentarer
Jannica

Söt leksak :D

sv; Jobba lite och så under veckan :)

2011-06-14 @ 07:25:34
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0