Pysseldag.

Nellie och jag tog en riktig pysseleftermiddag igår. Var hur kul som helst och mer pysselsaker ska införskaffas. Vi började med att smälta pärlor, för det hade jag sett på Meekatt's blogg att man kunde göra (Förresten så är hennes blogg väldans bra och (h)ärlig)!). Men första rundan med pärlor blev misslyckade så det såg ut som små knappar. Andra plåten smälte vi inte så mycket, men dom blev också misslyckade. Haha. För då smälte dom inte tillräckligt, egentligen. Men vad tusan. Nellie gjorde ett fint halsband och jag limmade "knapparna" på en karton/pappersbit. Nellie slet med att trä prälor på snöre i ca 1,5 timme. Tappert tålamod hos denna fröken, när hon själv vill förstås. Tjusigt blev det och stolt var hon! :) 
Efter ca 2-2,5 timmes pysslande så fick det räcka. Det var nog både jag och Nellie överens om. Men nästa gång ska vi ha andra pärlor och fler, många fler! 
 
 

Annars är det som det ska, vi trotsar och bråkar lite. Busar och myser lite. Ja, ni med trotsiga barn känner nog igen det. ;) Ikväll t.ex. så krånglades det extra mycket. Men det brukar vara så när Christian gått och lagt sig för att han ska gå upp mitt i natten och jobba. Då, då jädrar ska vi krångla extra mycket. Men ja, till slut så somnade hon på mig. Jag nynnade vaggvisor och hon kändes som en liten bebis igen. Tänk vad härligt! 
Men tråkigt som tusan att man ska behöva bli sura på varandra innan det blir det där mysiga. 
Äsch, inget att haka upp sig på. Det är en ny dag imorgon! :) 
 

Men visst är det konstigt att någon så liten, och som man älskar så innerligt, kan driva en till vansinne? :) 

Nu ska jag kolla på tv:n. Bucket list, igen. Så himla bra :) 
Får hoppas att lillasyster i magen håller sig lugn inatt, så man kan få sova lite. 
Måste vara någorlunda pigg när vi får besök av Elias och Angelica imorgon :) Det var ju så längesedan vi sågs! Hur kul som helst att dom ska komma hit. Nellie har tjatat om dom idag, så jag vet att hon längtar iallafall. :) 
 
Godkväll på er! :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0