Tiden räcker inte till.

Skulle behöva fler timmar på ett dygn, eller fler dagar på en vecka.
Har en del att skriva om, men som vanligt så ligger inte min prio eller fokus på bloggen.

Dagen D närmar sig också. Vår lillskrutta blir hela 2 år på onsdag! <3
Försöker planera ett kalas för henne, och som det ser ut just nu så blir det, inte nu till helgen, men nästa :)
Vart tog dom här två åren vägen egentligen? Skrämmande!

Nu måste jag sova. Är trött efter en dag med jobb och härj på hemmaplan och imorgon är det jobb igen :)
Så godnatt på er!

Jobb, jobb och åter jobb.

Sitter på jobbet. Jobbar mellan 7 och 15.30 idag. Är trött.
Blev väckt av ett konstigt telefonsamtal. Förstår inte varför människan ringde till mig eller ens har mitt nummer.
Har ingen aning om vem hon är. Hon yrade om att någon blivit knivhuggen eller nått. Fattar inte. :-\
Hon som ringde visste ju vem jag var. :S
Obehagligt.

Nu kaffe och sen ge sig ut på en runda.
Godmorgon!

Dax för sömn.

Är hur trött som helst.
Har haft en jättebra dag med shopping, bus och trevligt sällskap.
Jag, Åsa, Cattis och Nellie drog till stan imorse för att fixa kläder inför begravningen på fredag. Vi hade det hur mysigt som helst idag. Fast Nellie härjade loss på alla affärer. Ett litet monster var hon bort emellan. Var nog inte så kul för henne ändå. Gå runt i affärer liksom.

På vägen hem så hämtade vi upp Therese och drog hem till oss för lite tacopaj. Mums!
Och efter det så blev det balj-bad på gården för Nellies del. Hon tyckte nog att det var hur kul som helst fast hon till slut skakade tänder pga att hon frös.
Sötungen!

Nu är det dax att sova. Jobb imorgon, 7.00-15.30. Och efter det, om vädret tillåter,
massa bus ute med familjen Alkemyr/Dalgren. Hoppas på strålande sol så barnen kan plaska med vatten. :)

Godnatt på er!

På jobbet.

Sitter på jobbet, eller rättare sagt i jobb-bilen. Väntar på en arbetskompis nere på Liljedal. Solen skiner och det är så himla fint här nere. Saknar Liljedal. Saknar tiden då vi bodde här nere.

Idag är en slö dag. Trött och sliten. Hade inte haft något emot att ligga kvar i sängen. Tur att jag bara jobbar till 14.

Blir att hämta trollet sen och gå ut i lekparken en stund innan hon ska till farmor.

Nu kom min arbetskompis.
Hej så länge!

En bra dag.

Förutom Nellies hurmör så har dagen varit bra. Hon har varit kinkig idag och ledsen över det mesta. Men så kan det vara ibland. Blir nog bättre så småningom.

Har inte gjort alls mycket idag. Bara tagit det lugnt. Kan vara skönt det också.

Nellie har precis lagt sig, får se om hon somnar snart också. Imorgon väntar det jobb och förskola. Men innan jag och stora raringen lägger oss så får det bli en film. "Book of Eli". Får se om den är bra :)

Nu tvättstugan. Godkväll!

Lugn söndag!

Vi vaknade inte förrän vid halv 10 snåret. Skönt! Och välbehövliga!

Har hunnit med en tur till lekparken, men inte mer än så. Nu sitter vi i soffan och tittar på Puh. Skräll att det är Puh. För det tittar aldrig vi på.

Väntar på att Åsa ska komma, så vi kan åka och hämta en resesäng. Nellie ska ha den hos farmor imorgon. Hon ska sova där till på tisdag. Hon är enda barnet på förskolan på tisdag så då tar jag ledigt på henne istället så hon kan umgås med farmor. Jag och Christian jobbar ju vi.

Nu blir det mer kaffe.
Bilder från Priden kommer när jag lagt in bilderna på datorn :)

Hej så länge!

Prideparad och bio.

Har haft en underbar dag med några av dom bästa i mitt liv.
Först så var vi på Prideparaden under dagen och sen hem för lite mat och hämta Christian för att sen dra iväg på bio.

Tack Therese, Hanna och Christian för idag. :)

Nu har jag precis landat i soffan efter att ha kört hem Blomman, som varit här och tagit hand om Nellie när vi var på bio. Körde förstås hem Therese och Hanna också.
Precis lagt Nellie också. Lite sent kanske, men äsch då. Då kanske vi tar sovmorgon imorgon ;)

Christian har dragit iväg till P en sväng han :) Får se när han trillar in ikväll/natt ;)

Nu ska jag sluta skriva, titta på lite Gossip Girl och sen sova. Är ruskigt trött nu!

Godkväll!

Lördag då :)

Nu är vi vakna. Typ. Trötta är vi båda två. Men lite kaffe till mig och en dusch för Nellie kan nog ordna till detta.
Vi får nog lägga på ett kol. Ska hämta Therese och Hanna om 45 min.

Vad ska ni göra idag? :)

Morrn da!

Svårt att sova.

Är så himlans trött, men kan inte sova för det. Det värker som attans på ryggen pga stygnen och det stramar. Jädra skit!
Skönt att ha leverfläcken borta, men inge kul att ha ont.
Efter att jag fött Nellie så sätte dom 3 stygn. Men nu, efter borttagning av en liten prick så fick jag 5. Känns lite knas. Bakvänt på något vis.
Längtar redan efter att dom ska ta bort stygnen. Men får snällt vänta till den 23:e.

Jag kommer vara trött imorgon. Åh, vad jag vill sova. Vi ska ju på Priden i stan imorgon. Jag, Nellie, Therese och Hanna :) Ser fram emot det väldans mycket!
Jag är mer än gärna med och visar mitt stöd. För jag tror inte att man blir kär i kön, utan i personen i sig och hens personlighet.
Åh nej, nu kommer folk hata mig. För det första, jag skrev HEN. För det andra, jag tror på kärlek. Oavsett hur den ser ut!

Men å andra sidan, jag bryr mig inte ett skit om vad folk tycker om mig och mina tankar och åsikter. Passar det inte? Nehej, vad synd!

Nu ska jag sluta vara bitter eller vad det nu är jag är. Ska istället övertala min kropp att sova.
Wish me luck!

Läkarbesök.

Idag var det dax för läkarbesöket jag inte velat gå på. Har dragit ut på det så länge. Trodde det skulle göra ont och ta bort en leverfläck, men det kändes inte alls.
Nu är jag en leverfläck fattigare och 5 stygn rikare. Skönt att den är borta! Den satt ju precis under bh-bandet. Väldigt irriterande.

Annars har jag roat mig med att jobba extra under veckan. Måndag till Torsdag. Men nu är jag ledig tills på måndag igen. Då börjar mitt schema. Ska bli skönt att veta precis när man jobbar. Lättare att planera saker då. :)

Kanske borde plugga lite medans Mina raringar ska vila middag :)

Hej så länge!

Jobb och lekparkshäng.

Jobbade 7.30 till 15.30 idag. Gick hur bra som helst och jag trivs som bara den! :) Är så glad att jag fått chansen att jobba där! Underbart.

Efter jobbet bar det iväg hem till älskade Åsa som bjöd på världens goaste mat! Grytbitar, sås och potatis. Jag hade kunnat äta ihjäl mig på det ju! Åh, så himla gott!
Lekparken efter det med Åsa, Linnéa, Isabell, Linda, Neo, Jocke och Nellie.
Åsa, plus barn, gick hem lite tidigare än oss andra. Men jag, Linda, Jocke och troll stannade tills efter 20. Tror jag. Vi ville ju inte riktigt gå in. Skönt ute och trollungarna lekte ju så himla bra och hade så kul så vi ville ju inte dela på dom.
En sväng så funderade vi på om dom inte fått någon mat, för dom tuggade på allt. Blad, kvistar, jord (vilket barnen sa att det var bajs) och annat dom hittade i snåren. Herregud.
Jag och Linda var nog mer trötta än vad barnen var. För shit vad vi har skrattat! Jocke måste ju trott att vi var knäppa eller nått ;)

När vi väl kom innaför dörren här hemma så fick jag slänga mitt lortiga troll i en dusch. Och det syns på kroppen att hon lekt i buskar och snår. Rivmärken och skrapsår här och där. Men vad gör väl det? Det syns att hon har härjat iallafall! :-)

Tack för idag alla inblandade! Hur mysígt/kul som helst! <3

Nellie har inte ätit någon välling alls idag. Imorse åt hon ju frukost på dagis och nu på kvällen så åt hon och jag yoghurt, smörgås och oboy.Och hon sa inget om att hon ville ha välling heller?! Börjar min "bebis" bli en stor tjej nu? Redan? Får väl se hur det går imorgon! :)

Nu ett avsnitt "Gossip Girl" medan Nellie somanr ordentligen och sen sängen för min del också. En ny dag imorgon och vi är lediga alla tre, så då får vi försöka hitta på något kul. Hoppas vädret håller i sig också! :-)

Godkväll! :)

Dåligt med sömn.

Sov 1,5 timme natten till idag. Kunde verkligen inte somna. Funderade på allt och ingenting, plus allt där emellan också.
Typiskt. Somnade alltså vid 5-isch och Nellie vaknade vid 6.30. Kul.
Jobbat kvällen idag också. Är rätt så sliten nu och imorgn väntar ännu mer jobb. 7.30 till 16.00. Hoppas på en lugn dag.

Nellie har tillbringad dagen med mormor hon. Härj i lekparken och mys på hemmaplan. :)
Tack för hjälpen mamma! :) <3

Nu, dax för sängen.
Godnatt!

En helkul helg!

Christians kalas i lördags blev väldigt lyckat! Inte varje år man fyller 30 liksom.
Tack allihopa som kom! Hur jädra kul som helst.
Och tack så jättemycket mamma för att du ställde upp och körde kors och tvärs med massa folk :)
Hörru du lillebror förresten, det finns en del filmer du kanske vill kika på. Dels dom där jag försöker lära dig dansa macarena. Men även den där du kallar mig Carina. Ja, herregud. Som vi har skrattat!
Tack allihop för att ni var med och firade världens bästa Christian <3

Gårdagen var jag ganska sliten. Bakis som attan. Fy farao.
Det kommer dröja ett tag innan jag dricker igen.
Blev en riktig slappardag. Film och mys med stora raringen. Men när mamma kom med bilen så var det slut på lugnet. Hämtade upp trollungen som varit hos farmor. Det hade gått jättebra och Nellie hade varit jättesnäll mot henne. :) Men jag saknar henne otroligt när hon inte är hemma. Blir så tyst. För tyst.  
Tur att Nellie orkar hålla igång iallafall ;)

Idag tog Christian upp henne till förskolan så jag fick lägga mig och blunda lite igen. Tror att jag fortfarande inte var helt återställd efter lördagens bravader. Dock var det bara att försöka hålla sig vaken när jag hämtat Nellie igen. ;) Hon hade ju fullt med energi hon, trots att hon varit en dag på förskolan och härjat. Att ungar orkar?!

Therese och Hanna kikade ner några timmar idag också. Jag var kanske inte i det socialaste laget, men jag var vaken iallafall ;) Vi käkade gourmet-mat ihop (grillkorv och pulvermos, det ni!) och Nellie härjade massor med Hanna. Hon fick inte vara ifred en enda sekund tror jag. Haha. :)
 
Nu ska jag ta och unna mig ett "Gossip Girl" -avsnitt eftersom jag pluggat i ett par timmar. Sen får det banna mig bli sängen! :)
Hoppas att morgondagen bjuder på sol och många plusgrader, så jag och Nellie kan hänga i lekparken några timmar! :)

Godnatt! :)
 
Jag älskar min otroligt fina dotter och min underbara sambo så det värker i hela kroppen.
Jag vill aldrig förlora er. Ni betyder alldeles för mycket för mig för att något ska kunna sabba vad vi har.
<3

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0