Fredag, härliga fredag. ;)

Sitter här nu igen framför datorn.. Inget ovanligt egentligen, men bloggandet händer ju inte ofta!

Igår var det en rolig dag, var i stan med Godingen typ hela dagen, lite överallt.. Blev ett par timmar inne i stan ..
Men skönt att komma bort från Grums ”stora” centrum! Haha.

Nu är Christian iväg och hämtar folk i stan, Passar på att blogga lite jag, och äta upp allt godis. Haha.
Nej, det orkar jag nog inte, för det blev lite mycket godis. Men så blir det när man handlar godis samtidigt som man är sugen på precis allt. Hihi.

Var med Angelica och Ida förut, det var trevligt, många skratt!attacker Var till stan och käkade på kennet’s. Mums. Fast fick ju stanna på BK också, för killarna var lite hungriga också. och då höll jag på att kräkas, för mat just då var inte trevligt, iaf inte när man är jättemätt. Usch usch! haha. Men killarna var ju glada åt maten iaf, efter allt slit med mammas bil. Men nu är handbromsen fixad, hoppas vi iaf. haha.

Nu började Boston Legal igen.. får titta på det och vänta på att sötnosen kommer tillbaka!

Puss&Kram

Ja men eller hur ..

Ja men då sitter man här igen :) Framför datorn, och bloggar!! Helt otroligt!
Har varit en bra dag idag, men mycket åka runt, hit och dit och dit igen,haha.
Men nu fick jag lite tid att sitta här en stund, men ska försöka hitta på något att göra, eftersom Christian och Patrik är i stan och fixar mammas handbroms på bilen. Den är lite kass! Men det löser nog killarna, tror jag! hihi.

Kollade på film igår igen. Som vanligt, Premonition hette den, var ganska bra faktiskt, men lite invecklad. Haha.
Är så skönt och ligga och mysa framför en bra film!
Och du Therese, jag kan kolla på filmen med dig någon dag, :) Kanske fattar den bättre den gången :P

Möblerade lite igår också, men Christian möblerad om idag igen! Lite svår-möblerad den här lägenheten. hihi, tror han är ganska nöjd nu iaf. Annars blir det väl en gång till! Haha.

Nej, nu får jag hitta något bättre att göra än att sitta här!
Puss&Kram

Rastlös..

Vill hitta på något att göra, men jag vet inte vad..
Fast egentligen vill jag inte göra något, beslutsångest kanske?

Har varit hos Angelica en sväng på kaffe och tjatat lite :) Trevligt :)
Våra pojkar var ju till Norge tur och retur :) Vad tråkigt och bara sitta i bilen i flera timmar :P
Men det var ju inte så länge dom var borta heller..

Igår var det film med T och Godingen :) Trevligt trevligt, massa kul :D
”Jag fick en tomat i ögat” Haha. Det var riktigt skoj!
Ni måste förresten kolla på Björn Gustavsson – Så klockren, finns på Youtube för er som är intresserade :D
Ni andra som inte är det, måste nog kanske titta lite iallafall. För alla vill väl skratta lite, eller? :D

Nej nu blir det en cigg, och kanske ta disken :)

 

Puss&Kram

 

Längtar <3

Sitter hos mamma i slottsbron nu och håller vovven sällskap, dom har ju äntligen fått upp ögonen på sjukhuset, så nu är mamma äntligen där och förhoppningsvis får hon hjälp så fort som möjligt :) Men man ska väl inte hoppas för mycket, det har ju trots allt tagit femtio-elva år för dom att ens ta tag i saker och ting! Nu ska det väl ta femtio-elva till :( Eller?! Jag ger inte så mycket för Svenska sjukhus-systemet! Men det kanske märks!

Funderat mycket på vad det är som gör mig osäker på mig själv, och det är det att muren som jag så snyggt byggt upp börjar att rasa i småbitar, och jag som har kämpat så hårt för att behålla den intakt!
Jag vill inte ha den där muren runt mig ju!
Men jag är så glad att det är du som kommer mig inpå livet, och ingen annan! Du får mig att må så otroligt bra, och jag hoppas att jag gör detsamma för dig! Tycker om dig så otroligt mycket! Saknar dig så fort jag inte är med dig!
Du betyder helt enkelt jätte mycket för mig!
Men om jag kunde sluta vara så feg när det gäller känslor!
Vad är jag rädd för egentligen? Du har inte gett mig någon anledning till att vara det! Snarare tvärtom!!
Är så glad att du är min och att jag är din! Vill inte ändra på det heller!!

Ikväll blir det ju Väse, ska bli så skönt att komma från Grums ett tag så det är inte sant!
Nej nu blir det en cigg, och vänta på att Christian har tid och ringa eller messa, stackarn.. men snart är det semester iaf, gôtt det :)

Puss&Kram

Är jag?

Ja det är jag :) Alldeles kär är jag! Trodde inte jag skulle kunna känna det på ett bra tag, efter all skit. Men är så glad att jag har dig Chrisitan, så det är inte sant! Vill inte förlora dig heller, så de så ;DSatt här nyss och kom på att jag hade min BDB kvar, men den var ju inte uppdaterad sen 21/12 förra året.. :P haha!
Kanske ska försöka ta kort mer, nu när jag har en mobil som är ganska bra på det :D Så kan jag ju lägga upp bilder här med ju :D

 

Imorgon blir det Väse, Christian o Jag ska till Nathalie och David, ska bli trevligt :)
Det är så lätt att umgås med dig Natha :) Man blir glad bara man pratar med dig ! :D
Undrar vad vi hittar på för bus imorgon? ;D

Vill hitta på något, men jag vet inte vad. Har så mycket energi idag, så det är inte sant. :P
Det är lite jobbigt när jag har såå mycket energi men såå lite att göra :(
Ska vänta på att gummsan hör av sig, blev lite nyfiken, när du skrev att du skulle berätta nått :D
Får hitta något att göra tills dess :D
alltid nyfiken jag, ibland lite för mycket :( Men hoppas inte att det stör någon :) 


                                                                                            Muren rasar snart!

Fundersam..

Ja, på vart alla mina besökare taig vägen?! Sover ni? Eller är det så enkelt att jag bloggar för lite? (jag tror på det sistnämnda!) haha. Ja, Jag ska bli bättre (ännu en gång) med att uppdatera!

Idag var jag och gjorde en syn-undersökning för körkortstillståndet, och var och lämnade in pappren till surgubben på Länsstyrelsen! Han var riktigt sur. Usch usch, det kanske var ett surt äpple han stog och åt på när jag kom! Eller en förklädd citron! Haha. Men iallafall, så är papprena inlämnade nu, så nu ska jag bara vänta på att mamma och Christian blir godkända som handledare, göra kursen, och sen blir det köra nedrans mycket! Har faktiskt bestämt att försöka få körkortet innan sommaren, men det beror ju på pengarna det! Usch det är inte direkt jätte-billigt, med det där lilla kortet! Men det är nog värt det! Blir inte lika låst, och sen underlättar det vid jobb-ansökningarna!

Träffade Åsa en sväng (en kort sväng) idag också, åkte förbi där när vi åkte hem från stan! Har verkligen saknat er jättemycket, men Linnéa var ju inte hemma såklart!  Får ses mer tycker jag! Tur att vi hann med en cigg förut iallafall! Haha.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på för hyss. Christian har åkt med far sin någonstans! Minnet är bra men kort! Hihi. Jag kan ju faktiskt måla färdigt naglarna som jag började med innan jag kom på att jag ville blogga lite!  Men blogga kändes mer intressant, kände en sån där skrivlust ni vet!

Vet inte om jag har skrivit det i bloggen tidigare, men jag har äntligen klippt mig också! Gud vad skönt!! Men det blev inte så nedrans kort som jag trodde att det skulle bli! Välbehövligt var det iallafall! Tack mamma!!
Nu ska jag försöka sköta det där med att klippa topparna ibland. *host* jag som är så bra på att klomma ihåg allt *host igen*

Helena min älskade vän! Du är den som förstår mig bäst tror jag! Är så glad att jag har dig om det är något! Du betyder så nedrans mycket, så det är inte sant. Får ta och komma upp till dig ett tag, så vi får sitta och göra det vi är bäst på! (prata om precis allt och ingenting, för det är vi helt enkelt bästast på ) *ler*

Nej nu ska jag försöka bli färdig med dom stackars naglarna!

Jag kanske får något infall och skriver ett tankefullt blogginlägg sen, som ingen fattar, men det märks :)

Puss&Kram

 

Dagen igår ;D

Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt .. men det blev ju ingen katastrof iallafall :) Det var riktigt mysigt faktiskt :)
Är så glad att du är min <3

Fick lite panik där en sväng, när du var på väg hem för tidigt.. Usch vad stressad jag blev, men det ordnade sig ju ändå ;)

Varför vågar jag inte? Var till Ransäter en sväng igårkväll, körde upp Broder Adde, så han fick komma till sin Helena :) Det var nog uppskattat tror jag :)

 Nej nu ska jag ta mig en promenad till banken i det soliga vädret :) Känna ”vårsolen” värma lite :D

PussOKram

Snart alla <3'ans dag..

Och jag har panik!! Vad ger man till någon man tycker jättemycket om?
Jag börjar verkligen få lite panik! eller ja, mycket panik! Vill ju verkligen ge honom något, men vad?
Igår har vi varit tillsammans 1 månad också, :D Tänk så underbart <3

Idag var jag ner och hämtade ut mitt paket från H&M, :D Men jag får nog skicka tillbaka byxorna för dom var lite stora.. :( Men jag får hoppas på att dom finns i mindre storlek :) Kanske ska kolla det.. :) Tur att resten av kläderna passade iallafall :D

På onsdag ska jag äntligen klippa mig, jag längtar verkligen efter det. Så jag blir av med det slitna, och missnäöd kan jag nog inte bli. Sussie är verkligen jättebra! Hoppas bara att det går att rakpemanenta håret, så jag blir av med dom misslyckade ”lockarna”. haha. *ler*

Nej nu blir det TV:n och vänta på att Sötnosen hör av sig! Saknar honom <3

Puss&Kram

Massa bra och nedrans dåligt ..

Ja den här helgen har varit massa bra, men också en hel del dåligt :( Fattar inte att vissa saker händer :( Det ska alltid vara något hela tiden! Blir så nedrans trött på det!

Tänker på er alla inblandade!

Fredagen var vi hos Camilla och firade henne eftersom hon fyller 20 idag, hoppas du blev glad förut :D Hade gjort vadsomhelst för att se din min :D Jag tyckte bilen blev fin iallafall :)

Igår var vi hos Patrik och Angelica :) Såg på guldkompassen, och blev irriterad för slutet var så nedrans kasst! Usch för såna filmer! Annars var det jättetrevligt för övrigt :)

Är så trött idag så det är inte sant, inge mysigt och sova själv så jag ville inte ligga kvar i sängen, men det straffade mig nu det.. är så trött :( Vänta på att Christian kommer hem från stan, så jag får sällskap ;)

nej nu blir det inge mer skrivande.. :)

Puss&Kram

Snöslask och dregel..

Jajamen, och dreglet står min älskade Gina (hunden) för !
Fick mig en lite choch förut, när hon och Christian kom hem ! Jag fattade inte ens att det var min hund, så jag frågade faktiskt vad det var för hund! Haha. kände inte ens igen min egen!haha. Men det är lite tråkigt att hon ska skälla på allt/alla som kommer in genom porten, Stackars Christian som försöker sova, undrar om han lyckas? Det kan inte vara speciellt lätt när hon skäller som hon gör, det hade ju kanske varit lättare om hon bara morrat!
Sist vi bodde o en trappuppgång aå tog det typ 1,5 – 2 veckor innan hon blev van detta med folk i gången!

Och det där nedrans snöslasket, ja, det fanns det gott om när jag och Gina var ute och gick för en liten stund sen. Usch vad jag inte tycker om vintern då. Men det är ju sånt som hör till! Det borde inte göra det, antingen så är det snöslask eller så regnar vintern bort, som om vi inte har hela sommarn fylld av regn. Hoppas på bättre väder denna sommaren iallafall!

Annars är det ju för övrigt finfint! Kan inte bli bättre nu! Eller det vet jag i och för sig inte, men jag tror inte det iallafall!
Jag vill då itne ändra på något!

Nej nu blir det en cigg, och sen ?? Hmm, ja-a, jag vet faktiskt inte. Men det visar sig nog!

Puss&Kram

Barnvakt!

Just nu sitter jag och väntar på att syrrans unge ska vakna!
Han har iofs inte sovit länge, men det är nog bra om han vaknar snart, så det inte blir problem när han ska sova för kvällen! Jag har haft honom sen 14.oo ungefär, så att syrran kunde föja med till karlstad!

Åsa, Johan, Kattis Jag tänker på er! Så att ni vet, bara att höra av er om det är n¨got! Finns här för er!!

Nej nu ska jag röka innan lilleman vaknar!
Skriver mer sen!


Uppdatering: Nu har jag kommit från syrran, det var riktigt trevligt att passa Yusuf idag, han var på riktigt bra humör! Men anledningen till barnpassningen är mindre rolig! Tänker på er alla inblandade!

 

Varför ska jag vara så osäker på mig själv för, varför kan jag inte bara låta bli att fundera på allt?
Om jag bara kunde ta dagen som den kommer istället?! Typiskt mig!  Men det löser sig ju alltid, nästan iallafall!

Vad ska man hitta på nu då? kanske läsa boken som jag börjat med? Den verkar bra iallafall! Kanske rent av somnar? Men risken är nog liten att jag gör det. Men maybe! Eller det kanske finns något bra på TV:n, kanske ska kolla det!

Längtar efter Sötnosen också! Gör det jämt när jag inte är med honom!
Fröken C tycker om jättemycket! ;D


Puss&Kram.

Another day in paradise!

Har så tråkigt… Saknar Sötnosen också ;-)
Men han kommer ju hem om ett par timmar bara :-) Tur det! ;-D

Har varit hos syster idag (igen) :-D Spelade nått sånt där casino spel (inte med riktiga pengar som tur var) Haha!
Det var kuligt :-) Men det var lite tråkigt när det inte blev som jag ville :-P

Vad är det med mig idag? Måste vara något seriöst fel på mig :-S Hmm, jag får försöka tänka ut vad det är som inte passar Fröken C idag :-P Har ju ingenting att klaga på :-S Men that’s life, inget ska vara lätt.!

Tur att det finns musik :-D
Blev en tråkig blogg idag, vet inte ett dugg vad jag ska skriva om.

Det slog mig just precis nu, att det är bara typ 11 dagar kvar till alla <3′s dag också :-D
Vad ger man i present till den man tycker om då? Någon som har något tips?

Blir nog att försöka sova snart….. Sov gott!

 

Får-valpar ^^

Nu är jag nyss hemkommen från Åsa och lilla Linnéa. Har varit där och haft jättekul! Det får inte gå så länge mellan gångerna. Hinner ju sakna ihjäl mig efter er! Vi skulle äta mat från Mickis förut, och Kattis (åsa’s mamma) skulle gå dit och hämta den, men så kommer hon tillbaka efter ett tag och säger att vi kan gå själva för hon orkade inte, och det förstod vi med att hon inte gjorde eftersom det var typ storm ute. Tur att jackan var impregnerad (stavning = ?) , eller är den det? hmm, det tål att ses över tills nästa gång jag ska ut i det nedrans vädret!

Får-valpar säger jag bara! Åsa, du fattar! Haha.
ni vet såna där, fårens barn, får-valpar” – Åsa’s bror Johan!
Haha, han skulle försöka förklara en scen ur en film, och kom inte på att det heter lamm. Haha. Så nedrans kul!

I förrgår var Therese här, och hon lärde mig en sak, nedrans bra att kunna det faktiskt!
Det ONDA ögat! Haha, kommer nog kunna ha användning av det i framtiden! (vad folk ska fundera när man ger dom det ONDA ögat) Haha. Du får gärna lära mig mer användbart! Alttid lika kul.

Igår skulle Jag och Christian egentligen ha kollat på SilverFang också, för er som inte vet vem SilverFang är, så får ni det ONDA ögat! Haha. Men iallafall så blev det spela ett par timmar istället! Men det var kul det med, men jag är lite stel i ryggen. Det kan aldrig vara kul utan att man får ont!
Det var längesen jag såg SilverFang, typ liten var jag då! Får kolla på det någon annan dag istället! 


Blir så arg på dig så det är inte sant! men inte går det att säga till dig, för du lyssnar ändå inte!
Skärp dig!

Nu blir det att vänta en stund på Angelica och Patrik, så jag får hämta boken jag ska underhålla mig själv med när Christian jobbar och sliter! Saknar dig! Är lite långtråkigt när han jobbar natten, men jag överlever!
Jag har ju WoW om det krisar sig! *ler*

 

Vill egentligen ut ikväll, men det blir det inget med, dels för att jag vet ingen som vill med, och det är ju inge kul att gå ut själv ju! Och sen har jag nog egentligen inte någon större lust själv heller! Får ta det en annan helg istället!
Det kommer ju fler helger, dom tar ju inte bara slut sådär! Men tänk om detta är sista helgen? Nej usch, att jag ens tänker den tanken. Fy på mig! Borde nog utöva ONDA ögat på mig själv lite! Haha.
Om ni inte har märkt det så har jag skrivit ONDA med stora bokstäver, och det är för att det ska utalas lite spooky, för det är ju vad det är om någon ger dig ONDA ögat, spooooky.! Haha.

Lazee – Rock away! – Nedrans bra låt!

Puss&Kram

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0