God afton ..

Eller snarare god natt. Ska bli en riktigt snabb dusch och sen hoppa ner under täcket och kanske läsa ett kapitel. Är skapligt trött idag, men ändå är jag vaken. Helt otroligt det där.

Idag har jag passat underbara vovven Ronja, så vi tog en härlig promenad imorse på 40 minuter och sen en lite kortare tur på eftermiddagen :) Inga fel alls, och det blir samma imorgon :) Hoppas inte kroppen dödar mig bara. Är skönt att få röra på sig, men ibland gör det ont. :(

Ochh imorgon är raringen äntligen ledig i en hel vecka också, det är verkligen inga fel alls det! Har saknat honom som bara busen under veckan som har gått. <3
Vi måste försöka packa lite också, annars blir det inte bra alls när vi väl ska till och flytta. Kanske ska försöka med det imorgon :)

Nej, ville egentligen bara önska er en god natts sömn.
För jag tänker sova som en stock. Hoppas inget stör mig. :)

Älskar verkligen och känna våran bebis sparka och röra en massa på sig, men ibland vill jag faktiskt sova också ;) <3

Godnatt på er.

Dom senaste dagarna ..

Fredag: Hade jag en dejt med älskade Therese :) Det var verkligen välbehövligt efter en lång tid utan dejter. Vi möttes på ICA för lite handling, och vi är ju som vi är och handlar halva ICA för ett par timmar tillsammans. Slutade med paj och vanlijsås, godis och chips. Fast nästa gång skippar vi nog pajen och kör på dom hederliga vitlöksbaguetterna istället :)
Skulle följa Therese hem där på natten, och man kan ju fundera på vad dom släpper ut för folk på nätterna. 4 "småbarn" tyckte det var kul att kasta runt en cykel vid ICA, välta en mopedbil och sparka och slå på allt dom kom över. Jisses. När jag väl följt Therese och skulle hem igen så mötte jag en väldans arg tjej och nån stackars kille, och tjejen gick och skrek att hon skulle kunna döda någon och gick rakt emot mig. Men hon ändrade sig tydligen och vek av ett par meter innan hon kom fram och muttrade att "Nej, det var ingen värd att ge stryk". Haha. Vilket folk det finns. :P

Tack Therese för en väldans trevlig kväll iaf. <3

Lördag: Var och firade "lille"bror som fyllde 17 :) Han är inte så liten längre. Men han är ändå alltid min lillebror. :) Satt och pratade med mamma och Jennie ett par timmar, bror såg jag i typ 40 minuter sen drog han. Det var nätt och jämt så han var hemma och åt tårta med oss. Haha. Christian var också med, han hann med lite tårta iaf innan det var dax för jobbet. :)
Sen bar det av hemåt för att göra skolarbete och sova. Var så himlans trött när klockan var 1 inatt så jag kände att jag skulle kunnat somna sittandes framför datorn. Hade ju inga problem med att sova inatt iaf :)

Pratade lite med raringen när han kom och la sig imorse, och sen sova jag lite till. Är inga fel att passa på att sova lite längre ibland, och speciellt inte att få ligga brevid raringen <3

Nu sitter jag och väntar på att Angelica ska komma hem så hon får bjuda på en kaffe. :) Har så otroligt tråkigt hemma och vädret lockar inte till en promenad heller. Iofs så hade nog inte det spelat någon roll om det varit finare väder, höfterna och bäckenet gör så otroligt ont ibland, så jag tar mig inte många meter innan jag börjar vagga fram som en anka. Får hoppas att det kanske kan gå över lite grann, för så här orkar jag nog inte gå hela sommaren :( Nog för att det kommer vara värt varenda uns av smärta, men det får ju finnas gränser på vad man klarar och inte.




Från i fredags. V. 28 (27 +5) <3

Konstigt..

Hittade kommentarer som inte blivit godkända. :/ Trodde det skulle komma upp på min startsida att jag hade nya, men jag fick tydligen leta upp dom själv.

Jag skrev ett inlägg häromdagen om att fredagen bjöd på slappande och en kväll/natt hos Patrik och Angelica. Det var ju faktiskt inte det enda vi gjorde. Vi var ju faktiskt med bästa Therese hemma hos hennes och Christians mamma och åt väldans god mat, och skrattade så jag trodde magen skulle gå sönder. Det är bra konstigt att jag inte hade träningsvärk efter det. Haha. :) Kattmaten var nog det roligaste, eller var det grädden? xD HAHA.
Oj vad kul det var. Och det måste göras om! :D 

Varför skrev jag inte om detta förut? Tankspridd som jag är, och eftersom jag bloggar så otroligt ofta (inte) kommer inte ihåg vilken dag jag gör vad, eller vad jag gör överhuvudtaget. Då blir det lite knas och bortglömt. :O Men frågan är, hur kunde jag missa och berätta om något som gav mig så mycket skrattkramp?
Svaret är enkelt, jag är den vimsigaste fröken C som går att hitta! Haha.

Men ska försöka bli bättre med det där. :)
Bloggandet alltså, vimsigheten kan jag inte göra något åt ;)

Redan helg för min del..

Överväger att krypa ner i sängen och försöka sova. Men nu är det som vanligt tomt brevid mig igen i en hel vecka. Är så otroligt tråkigt, och jag verkar inte bli van det. Vill ha så otroligt mycket närhet så jag känner att jag börjar bli krävande. Jag menar ju inte att jag ska ha Christian klistrad vid min sida 24/7, men jag behöver närhet närhelst jag kan få det. Det är lite jobbigt, men det går nog över.

Är så glad över att han står ut med mig när jag är som jag är <3

Nu har jag redan tagit helgen från skolan och skulle väl egentligen fortsatt med analysen som ska lämnas in senast nästa fredag, men det känns som att jag har tid och göra den när jag sitter här själv under helgen. :) Så jag har ingen panik med den. Har istället latat mig med att sova en stund på eftermiddagen och sen lite tv, "Grey's anatomy", eftersom det är onsdag. Men nu är jag lite rastlös så det får bli sängen. Vakna tidigt till möran, och hoppas på fint väder så man kan ta en morgonpromenad kanske? Det skulle nog inte skada. :)

Klarade psykologi-provet gjorde jag också :) Inga fel det heller. Ibland bli man glad för minsta lilla! :)

28:e veckan nu! (27 +3) Bebis sparkar på, växer en massa, (funderar ibland på hur h*n får plats i den lilla magen jag har) och det är så mysigt. <3 Mamma och Pappa längtar så efter dig. Våran lilla skatt! <3

Godnatt på er!

Och så var helgen slut ..

Ja det gick fort, har haft opch göra hela helgen. Fast egentligen inget av det jag borde ha gjort. Skulle ha packat ner lite grejer i lådor och städat. Men det gick ju som det gick. Suck!

Har iaf fått umgås med raringen. Passade på att gå på bio tillsammans i torsdags, var och såg "Ironman 2" och den var riktigt bra. :) Tror dock att det kanske blev lite högt åt bebis, nästan hela bion var det full fart. Hihi.

Var ner och hälsade på i segmon en sväng innan bion också och lämnade lite kartonger. :) Snart är vi grannar du, söt-Åsa. :D

Fredagen bjöd på slappande framför tv:n och sen ner till Patrik och Angelica och spelade lite guitar hero.
Lördags-kvällen spenderade vi också hos dom. :) Fast då var Desirée och fredrik med också :)

Snart är det sommar, och jag längtar som aldrig förr. Mest efter bebis, men också på flytten och att man får lite sommarlov. Blir ju inte så mycket jobbande för mig denna sommar. Lite synd det faktiskt. :/

Nej nu började filmen på 3:an igen.
Titta färdigt på den och hoppas på att raringen kommer hem innan jag går och lägger mig sen ;)

Godnatt!

Snart helg ..

Snart är det äntligen dax för lite ledigt igen, ska bara göra ett prov imorgon i psykologi och sen är jag ledig i hela 4 dagar. Det är inga fel det. Får hoppas att provet går bra bara, så jag slipper omprov. Men just nu fattar jag ingenting, spelar ingen roll hur mycket jag läser i den där dumma psykologiboken, jag fattar inget mer för det.
Urk!

Var till vet. med Gina igår, och tack gode gud! Inga valpar. Vi var lättade när det inte visade något.
Gina verkade tycka om vetrinären också, hon var lugn som aldrig förr. :) Fick även höra att hon var jättefin i kroppen och var en trevlig vovve. :) Känns bra med lite beröm, med tanke på allt skitsnack som det varit när det handlat om henne. Men det har ju kommit från folk som inte har något bättre för sig än att ha ont av allt andra gör. Pucko-folk, det är vad det är.

Ska bli så skönt och komma hem imorgon och veta att raringen är ledig han också, och har jag riktig tur så kanske jag kan krypa ner brevid honom i sängen och bara mysa lite när jag kommer hem. Det vore inga fel alls. :) Sen får man hoppas på att vi kanske kan hitta på något, bara han och jag. Vore inga fel det heller. Kanske ska försöka få honom att följa med till stan och äta något gott och ta en bio, vi har ju faktiskt inte gjort något speciellt för att fira våran förlovning, så det vore kul om vi gjorde det. <3

Bebis håller på för fullt, varje dag och det känns så otroligt bra. Jag kan inte bli lyckligare än vad jag är just nu! Men ibland vore det lite skönt om den höll sig liiiiite lugn, det gör ju faktiskt ont ibland också. <3 Idag har varit en såndär ganska lugn dag, förutom att när inte bebis rör på sig för fullt så gör höfter och bäcken ont istället. Alltid är det något. Men det rä det verkligen värt. <3 Vi längtar så efter dig <3

Nu inväntar jag desperate housewives och sen blir det sängen så jag kommer upp i tid imorgon.
Wish me luck med provet imorgon!

Godnatt på er kära läsare!

Dax för sängen ..

Usch vad jobbigt det är att behöva vara själv så många nätter i rad. Det är inte klokt hur mycket jag saknar att ha C liggandes brevid. <3 Men snart är han ledig en vecka igen. :)

Har tillbringat några timmar med trevligt spelsällskap, ja jag menar wow. Något som blivit lite standard varje söndag. Men det är inte fel det heller. Göra något som man tycker är kul och veta att ingen klagar, för det är ju inte direkt så att jag nördar varje dag så folk har något att klaga på. :)

Imorgon är det återigen dax för skola, och då blir det grupparbete. Etik och medicinsk grundkurs - arbete. Ska bli kul och se om vi får ihop ett arbete av detta. Ska väl inte vara några problem. :) Men det märks ju det.

Blir även till att följa med mamma till vetrinären med Gina imorgon, nej det är inget allvarligt, men vi ska kolla så hon inte är med valpar. Eftersom min bror och hans kompisar hade med Gina och en hanhund ut på promenad och antagligen (jag var inte med, så jag vet inte) så blev det parning (vet ej om det blev fullbordat). Och valpar är inte önskvärt. Men det verkar inte vara några valpar iaf, kände lite på Gina förut när dom var här och hälsade på. Och hon verkade dessutom bete sig som vanligt. Men det märks på UL imorgon, och jag hoppas på gudskelov att det inte ska vara något.

Nog för ikväll. Godnatt på er!

<3

Joda.

Natten blev mot förmodan relativt lugn och jag fick sova utan problem. Låg och lyssnade på dom ett tag, det gick inte och undvika eftersom dom stog ute på balkonger och pratade i trappuppgången. Men men, det är väl klart att dom ska få festa, jag är ju ingen surkärring, men jag vill ju faktiskt kunna sova. Och det fick jag, så ingen skada skedd, inte hos oss iaf :) Undrar om de andra grannarna håller med? Dom kanske inte är lika positiva som jag är. :)

Nu sitter jag med en kaffekopp, och spelar på king.com. Dom hade fått lite nya roliga spel så det blev att jag fastnat där igen. Men det gör ju ingenting, det är ju söndag och jag har inget planerat. Det enda är ju maten som ska göras sen, men jag vet inte vad det blir än. Hmm..

Vet inte om jag skrev det häromdagen, men CSN var riktigt snabba med beslut denna gången. :) Sökte ju csn för sommaren eftersom jag bestämde mig för att läsa psykiatri under de 10 veckorna, så blir det en kurs till klar innan våran skatt kommer. Och det var inga problem, dagen efter jag skickat in min ansökan så hade jag beslutet i mailen på att jag fick beviljat. Inga fel alls. :)

Nej, spela lite till och sen försöka göra något annat kanske :)

Man blir så glad ..

Nu är det spring i den där nedrans trappuppgången igen. Man blir så lycklig när man hör att det rycks i porten, (fatta att det är låst om det inte funkar att öppna den efter ett ryck i handtaget) och att det ska springas upp och ner och "pratas" med högre decibell än vad som borde vara lagligt. Fattar inte att det ska vara så svårt att vis respekt mot grannarna. Ska det vara så nedrans svårt att vara tyst iaf i trappuppgången? Jag tycker då inte att det är för mycket begärt.
Det räcker med att vi har sovrummet mot en av partylägenheternas vardagsrums, och det är då ingen lek att försöka sova i takt med skrik och dunkande. Gaah, vill flytta nu! Våran nya granne kommer då inte föra ens hälften av det här väsendet. Ska vara glad om man ser henne någon gång ibland så man vet att hon lever.

Funderar på att äta lite kvällsmat, varm oboy och mackor och sen krypa ner med en bok i sängen :) Mina höfter och rygg mår inte alls bra idag, och jag känner mig (antagligen ser jag ut som en också) anka. Och det är inte alls kul. Får hoppas på att det är lugnt när jag väl släcker lampan sen iaf.
Nu verkar det som att det blev lugnare, får se hur länge det håller i sig.

Godnatt på er!

Saknar älsklingen så himlans mycket, usch vad jobbigt att vara själv. <3

Alldeles mitt i natten :O

Otroligt nog så är jag vaken vid den här tiden på dygnet! Och det, kära läsare, det händer då inte för ofta. Energin brukar räcka fram till 22-23 om jag tvingar mig själv lite extra. Är otroligt tråkigt att vara så kvällstrött, men å andra sidan så vaknar jag ju tidigare på morgonen nu också, så det jämnar väl ut sig. Konstigt bara att det är precis tvärtemot hur jag var innan vi blev gravida. Då kunde jag banne mig vara vaken långt in på sena natten och sova bort dagarna utan problem. Kanske är en positiv vändning detta. :)

Nu sitter jag med min risifrutti och funderar på om jag inte ska försöka få kontakt med John Blund. Vore inga fel att komma i säng snart.

Tillbringade en sväng hemma hos Miss T förut, väldans trevligt som alltid. :)
Bebis verkar tycka om att jag tillbringar tid med faster också, för det rör mer på sig när hon pratar :) Och jag tror (vet) att bebis hör henne :) Så nu vet du det Therese, att du slipper inte undan när bebis väl har tittat ut. :D

Nej mina vänner, nu har jag ätit upp risifruttin och sängen kallar!

Godnatt!

Bättre idag..

Känner mig piggare idag, så jag slipper nog bli sjuk. :) Kan ju hoppas iaf.
Imorgon blir det skolan och hoppas på att min hälsa håller sig på den goda sidan. 3 timmar psykologi på morgon kommer nog att pigga upp, eller inte. Hoppas att vi ska göra något kul imorgon, för jag kommer nog avlida om jag bara ska sitta och lyssna alla de där timmarna.

Idag har det varit en väldigt lugn dag, flr mig iaf. C däremot har inte varit hemma alls mycket. Började dagen med att följa med Åsa till stan, och efter det blev det hem till Marita och hjälpa henne med lite grejer och nu är han i stan och hämtar bilgrejer. Hoppas han kommer hem snart igen, är så kram-sjuk. Och sen börjar han jobba imorgon kväll igen, så det vore trevligt att få liiiiite tid med honom innan jag går och lägger mig.

Snart är det bara en månad kvar tills man kan börja flytta grejer, längtar så otroligt mycket efter det.
Ska bli så skönt att vi får något nytt, som bara är vårat ifrån början. Lite svårt att förklara, men men. Jag vet hur jag menar iaf. :)
Ska bli så mysigt att få göra iordning för bebis ankomst och få allt färdigt. :)
Kommer inte hinnas med så mycket grejande när bebis kommer, då är man ju upptagen med att mysa och snosa och ta hand om bebis ju :)

Nu kom raring, så nu blir det till att vara social :)

Godnatt på er!

Helgen som var.

Tillbringade helgen med bästa Helena. Var så otroligt trevligt att träffa henne igen.
Inledde besöket med att konstatera att vi inte kunde grilla eftersom det behagade regna till och från. Så det blev pizza och det var inte dumt det heller. Kvällen/natten tillbringades med kortspel (som Helena såklart vann) och lite alkohol. (Nej, jag drack inte ;P) Lördagen var vi och hälsade på Laila och Tony och deras vovvar. Jason (en av hundarna) har verkligen fångat mitt hjärta. Han är ju bara för underbar. Mitt hjärta smälter varje gång jag träffar denna underbara hund!
Blev attt vi grillade tillsammans med dom innan vi började planera hemfärd. Och gud vad gott det var!
Tack Helena för en trevlig helg :)

Väl hemma blev det en film innan vi gick och la oss, var så otroligt trötta så det blev sängen ganska tidigt för att vara en lördag. Och eftersom Raringen skulle åka till E-tuna igår så var det bra att vi kom i säng i tid.
Medans han åkte iväg så passade jag på att städa och greja här hemma och hann även med en fika med P och A.

Idag sitter jag här och funderar på om det är min tur att bli sjuk. Har sovit otroligt dåligt inatt, dels för att jag vaknat av kramp i vaderna och dels för att jag haft ont i resterande kroppen +att grannar har väckt mig genom att för en massa väsen också. Och inte nog med det, rutan i våran port har dom sparkat sönder, så j*dra moget..

Våran skatt håller mig sysslesatt med att sparka och vända på sig. Och det är lika underbart varje gång jag känner det. Synd att det inte hinns med att känna ordentligt än för pappa, men det kommer mer och mer. Och snart är bebis stark nog att sparka så det känns mer, även i pappas hand :) Visst att han har känt det, men det är ju inte lika tydligt som vad jag känner det. Det är inte alltid lätt för mig och veta om det är många sparkar eller om det ska vara några enstaka heller, men snart blir det nog rutin på det med :)
Helena hade oturen att inte få känna alls när vi var där, för när den rörde på sig så var det ungefär som att "Jag lever, men vill inte röra på mig mer än nödvändigt". Haha. Blir nog mer till nästa gång vi ses. :)

Nu ska jag avnjuta en kaffekopp och en gammaldags cocosboll. :)

Hejda!

Fröken C

Mina tankar, mitt liv och dess pusselbitar!

RSS 2.0